mestudio Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Allegro oglądało 267 osób. Już się zakończyło. A teraz takie pytanie co rozmiecie przez określenie: "Jeśli to daleko od Ciebie – pomożemy w transporcie. "? Moim zdaniem należy to zdanie zmienić na "Dowieziemy do nowego domu w miarę naszych możliwości..." Albo jakoś podobnie. Tak tylko sobie myślę... TZmestudio Quote
ULKA12 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziewczyny mają sie wspaniale, pogoda dopisuje więc bardzo dużo czasu spędzamy w ogrodzie, do tego znowu pojawiły się krety i psiaki zaczęły bawić się w koparki, ale nie ma co narzekać bo pogoda piękna i tego się trzymajmy :-) Quote
Angel Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ULKA12 napisał(a):Dziewczyny mają sie wspaniale, pogoda dopisuje więc bardzo dużo czasu spędzamy w ogrodzie, do tego znowu pojawiły się krety i psiaki zaczęły bawić się w koparki, ale nie ma co narzekać bo pogoda piękna i tego się trzymajmy :-) to super, ucałuj dziewczyny! :loveu: Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 mestudio napisał(a):Allegro oglądało 267 osób. Już się zakończyło. A teraz takie pytanie co rozmiecie przez określenie: "Jeśli to daleko od Ciebie – pomożemy w transporcie. "? Moim zdaniem należy to zdanie zmienić na "Dowieziemy do nowego domu w miarę naszych możliwości..." Albo jakoś podobnie. Tak tylko sobie myślę... TZmestudio Masz rację TZmestudio. Twoje okreslenie jest bardziej precyzyjne, ale...znaczy to samo: Pomozemy transportem/finansowo. Sprawa do dogadania. Nawet znamy takiego jednego, który potrafi targować się jak....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zmieniłabym to zdanie, ale co teraz? Robimy zaraz drugie allegro? ULKA12 napisał(a):Dziewczyny mają sie wspaniale, pogoda dopisuje więc bardzo dużo czasu spędzamy w ogrodzie, do tego znowu pojawiły się krety i psiaki zaczęły bawić się w koparki, ale nie ma co narzekać bo pogoda piękna i tego się trzymajmy :-) Jesień nadchodzi wielkimi krokami. Czas przekopać ogród. Widzisz Ula, jak teraz przydadzą Ci się dwie koparki:multi::multi: Quote
mestudio Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jeśli zrezygnujemy z opcji promowane to oglądalność spadnie do poniżej 50 osób (tak jest w tej chwili). Decyzja co dalej jest waszą decyzją. Myślę że na wątku powinny się wypowiedzieć darczyńcy w pierwszej kolejności a potem doradcy... :-D pozdrawiam, TZmestudio Quote
jola_li Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 jola_li napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Nie rauty, nie bale,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie słodkie karmelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]lecz szczerze i trwale[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo wszystkie[/FONT] [FONT="][/FONT][FONT=Comic Sans MS]KUNDELKI[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]takie serca mają, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]że za serca okruch [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]całe serce dają! [/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]Koniec ;-)[/FONT] mestudio napisał(a):Jeśli zrezygnujemy z opcji promowane to oglądalność spadnie do poniżej 50 osób (tak jest w tej chwili). Decyzja co dalej jest waszą decyzją. Myślę że na wątku powinny się wypowiedzieć darczyńcy w pierwszej kolejności a potem doradcy... :-D pozdrawiam, TZmestudio Ja obiecałam allegro w październiku i - zamierzam się wywiązać ;-). Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 mestudio napisał(a):Jeśli zrezygnujemy z opcji promowane to oglądalność spadnie do poniżej 50 osób (tak jest w tej chwili). Decyzja co dalej jest waszą decyzją. Myślę że na wątku powinny się wypowiedzieć darczyńcy w pierwszej kolejności a potem doradcy... :-D pozdrawiam, TZmestudio Czekamy na głosy darczyńców i na odwiedzanie czasem dwupaku...który na Was czeka. My zresztą też miło witamy każdego, kto wstępuje w niskie progi M&P. jola_li napisał(a):Ja obiecałam allegro w październiku i - zamierzam się wywiązać ;-). Pamiętamy i dziękujemy za pomoc. Czy napiszesz nowy tekst dla Meggi? Nie ukrywam, że z przyjemnością przeczytałabym Twoja wersję.. :loveu: Quote
jola_li Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 danka4u1 napisał(a): Pamiętamy i dziękujemy za pomoc. Czy napiszesz nowy tekst dla Meggi? Nie ukrywam, że z przyjemnością przeczytałabym Twoja wersję.. :loveu: Danusiu, niedawno napisałam Meggusiowe ogłoszenie, obawiam się, że po tak krótkim czasie nic nowego nie wymyślę, tym bardziej, że teraz jestem zarobiona po uszy :-(. Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jak się odrobisz i wyjrzą Ci juz te uszy spod zaległości, to prosimy o allegro. Tekst rzeczywiście był Twojego autorstwa w ostatecznej wersji, a Meggi chyba nie zmieniła się tak bardzo od tego czasu..:shake:Gdzie ci darczyńcy i ich decydujący głos???? Prosimy zjawiać się na wątku.:loveu::mad::loveu: Ważą się losy Meggi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moni12 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jestem u dziewczyn , ostatnio trochę je opuściłam , ale troszkę zmian u mnie zaszło. Teraz dopiero puściłam zaległą stała za 08 i 09. Jestem jak najbardziej za wznowieniem allegro . Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękujemu Moni za wspomożenie dwupaku. Sponsorzy, dawać głos!!! Quote
jola_li Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 danka4u1 napisał(a):Jak się odrobisz i wyjrzą Ci juz te uszy spod zaległości, to prosimy o allegro. Proponuję, żeby allegro wznowił w odpowiednim czasie poprzedni "Wystawiacz" (jest to o wiele szybsze niż wystawianie od nowa - wystarczy parę kliknięć), a ja wyślę przelew - tak jak mówiłam w październiku, na razie jestem pod kreską :-() Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pewnie masz rację. Ja nie znam się na tych allegrach jako "wystawiacz". Zwyczajny klient tam jestem od czasu do czasu, ale zdecydowanie wolę tradycyjne i starodawne metody kupowania i zaspakajania uzaleznienia od zakupów ..w realu. Co na to poprzedni " wystawiacz"? Moze tak być? Quote
margaret Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja tam jestem za robieniem wszystkiego byle nie biernym czekaniem - więc "trwońmy" kasę na allegra, ogłoszenia takie i inne, zmieniajmy tekst do ogłoszeń, zapraszajmy do wątku nowe osoby, lubie z wami pogadać o wszystkim ale robota musi być robiona a nie tylko przegadywana:) Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak właśnie jest, cioteczko margaret. Jestem zawsze ZA:multi::multi::multi: Poprzedni " wystawiaczu", wystawisz nam jeszcze raz dwupak? Quote
mestudio Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dziewczyny w gore, w koncu musi sie udac... Quote
danka4u1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 mestudio napisał(a):Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio Myślę, ze tak jak było. U Meggi nie zaszły żadne zmiany.. Quote
mestudio Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wystawiłem. http://allegro.pl/show_item.php?item=1844872855 TZmestudio Quote
danka4u1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pięknie dziękujemy. Oby tym razem los był łaskawszy dla Meggi i ktoś postanowił dać jej dom. Ile jesteśmy winne za allegro? Ciotki, śpicie, czy pracujecie na kawałek chleba i karmy po całych dniach? Odwiedzać Dwupak !!! Quote
Angel Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 moni12 napisał(a):Jestem u dziewczyn , ostatnio trochę je opuściłam , ale troszkę zmian u mnie zaszło. Teraz dopiero puściłam zaległą stała za 08 i 09. Jestem jak najbardziej za wznowieniem allegro . odnotowałam wpłate :) mestudio napisał(a):Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio czy doszło to 17 zł ? Quote
mestudio Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziś doszło, dzięki:-). A kolejne tyle samo kosztuje. Quote
marysia55 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='danka4u1']U dziewczynek może nie, ale jedną dziewczynkę Meggi mamy ewentualnie do sprezentowania. Marysiu, jestes chętna...???;) Borysek miałby dziewczynę na własny użytek :evil_lol: Mało nas dziś tutaj było. Taki dzień...ale mamy nadzieję, ze w realu dziewczyny skorzystały z dzisiejszej pięknej, letniej pogody.musisz Danusia poczekać , aż przejdę na emeryturę :lol: wtedy zafunduje Borysowi panienkę na własność :evil_lol:. Dzisiaj tylko mogę podziwiać te śliczne dziewczyny :p:p Z drugiej strony patrząc na tę Twoją propozycję to chyba będę musiała kupić większe łóżko dla Przemka:diabloti: Quote
moni12 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem u dwupaku . Oby wznowione allegro przyniosło domek. Trzymam kciuki. Quote
Olena84 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Podrzucam dziewczyny, przepraszam, ale narobilam sobie tyle dodatkowych watkow ostatnio ze juz nie wyrabiam... Quote
Recommended Posts