Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam swoją Petrę dlatego że była na allegro, na 2 ścieżki wpisując odpowiednią gfrazę w google - wyszło allegro, i przeszukując allegro
więc czekam z utęsknieniem na allegro

Posted

Ostatnie letnie chwile
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Dziękujemy za zdjęcia. Jak zwykle Meggi pcha sie przed obiektyw, a Peggi pewnie stoi wystraszona i niepewna w kącie...Przyjdzie i na nią czas, gdy pięknota Meggi znajdzie swój dom stały i na zawsze. Trzeba robić w takim razie allegro do skutku...
Oglądałam sobie dokładnie Meggi. Jest sliczna i powinna być juz dawno ozdobą i pociechą jakiegoś domu i swojego człowieka.
Zajrzałam tez Meggi do paszczy :evil_lol:- tym bardziej, ze niczym mi to nie groziło wirtualnie :evil_lol:- czy ze ząbkami na dole są jakieś problemy? Wygląda tak, jakby ich nie miała...???:shake:
Ula, Meggi to nie Szafranek,:evil_lol: zajrzyj jej do paszczy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Megi do paszczy można zaglądać bez obaw, Zęby na dole są starte, le ona takie miała jak już przyjechała, górne natomiast ma OK, jest troszkę kamienia ale bez tragedii, Megan to nie przeszkadza, Pegi ma zęby w o wiele lepszym stanie.

Posted

Ula, ale Ty odważna kobieta jesteś ;) Psu zaglądać w paszczę :shake: tak czy inaczej- pięknie dziękuję za zaspokojenie mojej dociekliwości i troche mi lżej, ze Meggi to nie przeszkadza:evil_lol:
Szafranek okiełzany?:evil_lol:

Posted

też zwróciłam uwagę na te ząbki,
moja Petronelka ma podobnie starte aż niewidoczne te dolne, ona dlatego ze w umieralni psy żywiły się jeno kośćmi, tak długo musiała te kości obrabiać aż zęby powycierała,
nie wiem skąd u Meggy taki stan uzębienia - może lubi kamolki?
weci którzy zaglądali Petrze w paszczę prosili tylko by obserwować czy jej aby nie boli - np. nie chce gryźć twardego itp. no i widzieli że tam nic nie gnije, u Meggy chyba też nie ma jakiś znamion zepsucia ząbków?

Posted

Megan wcina suchą karmę, aż jej się uszy trzęsą. Nie widzę aby ją coś bolało. Nie ma tendencji i nigdy nie zauważyłam aby się bawiła kamieniami. Nic jej się w pyszczku nie rusza, ani nie jest w złym stanie, ona po prostu ma starte te zęby i nic poza tym, kamienia tam tez jest niewiele. Oczywiście można jej wyczyścić zęby ale to się wiąże z narkozą i nie wiem czy warto skoro nie są w złym stanie.

Posted

Ja w kwestii formalnej: jaki ma być tytuł Allegro i jakie zdjęcie ma być jako pierwsze (miniaturka)?
Allegro jako takie już zrobiłem ale właśnie zostały takie drobiazgi.

TZmestudio

Posted

danka4u1 napisał(a):

A co do tytułu, niech wypowiedzą się znawcy i szperacze na allegro...jakie są najlepsze najbardziej chwytające za serce??? Pewnie spotkałyscie się z takimi, bo ja raczej nie buszuję w tych rejonach.

Jakoś dziś tych znawców mało... Jak tak dalej pójdzie to zima nadejdzie....

TZmestudio

Posted

TZ mestudio

bardzo prosze wesprzyj nas bo gdyby ktoś z nas wiedział jak zrobić allegro i jakie hasła sa w tamtym miejscu wymagane długością ,chodliwością itd. to byśmy zrobiły juz je dawno, rozumiem że masz w tym doświadczenie - teksty dostałeś wersje chyba ze 3, plus fotki, może po prostu wrzucisz korzystając z własnego doświadczenia i rozeznania w tym środowisku?, inaczej będziemy dalej przeciągać ten proces uzgadniania a po co? ja zaakceptuje co zaproponujesz, w ciemno, na zaufanie

Posted

margaret napisał(a):
TZ mestudio

ja zaakceptuje co zaproponujesz, w ciemno, na zaufanie

Masz i moje zaufanie...
Proponuję tytuł: Przygarnij mnie....ślubuję Ci miłość i wierność:loveu:........................:evil_lol::evil_lol:

Posted

mestudio napisał(a):
To jakiś konkurs w zaufaniu??

TZmestudio

Nie, to z czystej sympatii i czystego...wyrachowania:evil_lol:ale dla M&P wszystkie chwyty dozwolone.
Niemniej pięknie dziekujemy:loveu: i ...proszę nie nadwyrężyć naszego zaufania.:shake: