margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Angel napisał(a):Uzupełniłam pierwszy post o tylko dwie nowe wpłaty : mamy Oleny i Goldenka. To są uaktualnienia do dnia wczorajszego. ja wpłaciłam za sierpień i wrzesień łącznie, pewnie za chwilę będzie widać na waszym koncie, mam nadzieję:) Jola wracaj szybko, przyzwyczaiłam się do poezji na naszym wątku hej Szarotko a czy "nasz" - znaczy wątkowy - mężczyzna zaakceptował tekst do allegro? TZ mestudio? Quote
danka4u1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 margaret napisał(a):a czy "nasz" - znaczy wątkowy - mężczyzna zaakceptował tekst do allegro? TZ mestudio? Gosiu, poślij ten Twój piękny i uprzejmy tekst z przypomnieniem o deklaracji do Madzi_K. Prosiła, by przypominac jej o wpłatach, bo mogła zapomnieć o tym, zwłaszcza że pisała nam tutaj na wątku o zmianach w jej zyciorysie..pomyslnych zmianach, ale nieco absorbujących Quote
Szarotka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pozdrawiam i ide spac, bo odprowadzalam Corke na samolot i musialam wstac przed 6 rano. Quote
margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 danka4u1 napisał(a):Gosiu, poślij ten Twój piękny i uprzejmy tekst z przypomnieniem o deklaracji do Madzi_K. Prosiła, by przypominac jej o wpłatach, bo mogła zapomnieć o tym, zwłaszcza że pisała nam tutaj na wątku o zmianach w jej zyciorysie..pomyslnych zmianach, ale nieco absorbujących ok się robi, a moni_12 też, czy jakiś inny z nią jest kontakt? Quote
margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 danka4u1 napisał(a):Z moni tylko na pw nie rozumiem? coś dziś niekumata jestem :) do madzi poszła przypominajka Quote
danka4u1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja chyba też jestem niekumata, bo nie rozumiałam, o jaki inny kontakt z moni pytasz ...telepatyczny mam z Toba, ale ty zapłaciłaś na mięsko dla dwupaku. Quote
margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 chodziło mi o to że jeszcze nie widzę wpłaty od moni i czy ją też szukać na dogo i pisac pw czy też jakiś kontakt jest z nią poza dogo :) tak tak telepatyczny :) Quote
danka4u1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Rzeczywiście...:shake: przecież juz byłaś z Morfeuszem na nocnych igraszkach...przywiałao Cię na dogo telepatycznie? Quote
margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no właśnie przywiało mnie, bo żadnych igraszek nie było :placz: Quote
jogolcia@pdx Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dziewczyny - czy Wy nie przesadzacie z tymi godzinami na jawie? A kysz do łóżek, bo zawołam Mamę, hihihihi... Quote
dara9 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Poproszę nr konta na który wysyłać pieniążki dla dziewczynek :) Quote
margaret Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 oj tam oj tam :) ale pleasant dreams słodkie Quote
danka4u1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Zaglądam i idę myć po obiedzie. JOLU!!!!! wstawaj!!!!:mad: Bo zawołam mamę!! Co za wylegiwanie się. :mad:Pobudka i do Dwupaku marsz na spacer:multi::multi: Quote
danka4u1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Wszyscy poszli spać??? A wieczorno- nocny spacer z biednymi opuszczonymi bezdomniakami typu Meggi i Peggi? Ciotki i wujkowie.... Ula, jak Meggi z tym kaszlem? Quote
marysia55 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 danka4u1 napisał(a):Wszyscy poszli spać??? A wieczorno- nocny spacer z biednymi opuszczonymi bezdomniakami typu Meggi i Peggi? Ciotki i wujkowie.... Ula, jak Meggi z tym kaszlem?no ja sobie jeszcze zaglądnęłam przed snem do dwupaku, ale zabierać na spacer juz nie będę bo pora nie po temu . Śpiochajcie slicznotki. Dobranoc :) Quote
danka4u1 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wiedziałam, ze są jeszce dobrzy ludzie na dogo...Masz rację Marysiu, nie pora juz na spacer wieczorny. Za parę godzin pójdziemy na spacerek o świcie. Quote
Angel Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 witam wszystkich fanów dwupaku :) Ula, czy kasa dotarła? ( wysyłałam na nowe konto ) danusiu, kto robi allegro dla dziewczyn? mestudio ? Quote
ULKA12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Tak pieniądze za pobyt PiM doszły, serdecznie dziękuję. Kaszel u Megan się uspokoił i teraz jest wszystko dobrze, energia je rozpiera. Wczoraj ubył nam kolega Murzynek i dziewczyny są niepocieszone. Mam nadzieję, że również sunie wkrótce znajdą tak fajny dom jaki się trafił Murzynkowi. Quote
margaret Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Angel napisał(a):danusiu, kto robi allegro dla dziewczyn? mestudio ? była danka wywołana do tablicy ale odpowiem za nią :) z mojej wiedzy wynika że TZ mestudio prosił o ogłoszenia do allegro i czekamy czy zaakceptował, czy juz zrobił teraz weekend więc może odpadł od dogo, ale pewnie za chwilunie się odezwie Quote
danka4u1 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 margaret napisał(a):była danka wywołana do tablicy Wywolana juz jest. Z tego, co wiem z wątku Pieguski- u Mestudio była wielka akcja sterylkowa. Czekamy, ze juz szczęśliwie po i TZmestudio rzuci okiem znawcy na nasz tekst i proponowane zdjęcia. Czekamy i prosimy o powrót do dwupaku. ULKA12 napisał(a):Tak pieniądze za pobyt PiM doszły, serdecznie dziękuję. Kaszel u Megan się uspokoił i teraz jest wszystko dobrze, energia je rozpiera. Wczoraj ubył nam kolega Murzynek i dziewczyny są niepocieszone. Mam nadzieję, że również sunie wkrótce znajdą tak fajny dom jaki się trafił Murzynkowi. Cieszymy się, ze Meggi juz nie kaszle. Mamy nadzieję, ze to było tylko przeziębienie po kąpieli stulecia czyli po wielu schronowych latach, bo kaszel moze być objawem nie tylko przeziębienia...a Meggi nie jest młodziutka. W jaki sposób znalazł dom Murzynek? Moze to byłby jakiś pomysł na Meggi? Latka lecą... Quote
ULKA12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Murzynek znalazł domek dzięki allegro, pojechał aż na Mazury. Powiem wam szczerze, że uważam, że najskuteczniejszym ogłoszeniem jest ogłoszenie na allegro. Quote
Recommended Posts