mestudio Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wystawiłem allegro. Jeśli komuś się nie podoba - poprawię się następnym razem :-D http://allegro.pl/show_item.php?item=1821333519 TZmestudio Quote
Angel Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='mestudio']Wystawiłem allegro. Jeśli komuś się nie podoba - poprawię się następnym razem :-D http://allegro.pl/show_item.php?item=1821333519 TZmestudio allegro świetne! :loveu: Quote
danka4u1 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='mestudio']Wystawiłem allegro. Jeśli komuś się nie podoba - poprawię się następnym razem :-D http://allegro.pl/show_item.php?item=1821333519 TZmestudio Mnie się podoba wszystko -Twoje allegro TZmestudio, Meggi i ...chęć wystawienia następnym razem w razie, gdyby Meggi nie znalazła domu. Nie wiem tylko, czy warunkiem następnego razu jest nasze niezadowolenie z tego razu..:evil_lol: Pięknie dziękujemy:loveu::loveu: i niech Meggi idzie na zdrowie to alllegro. Quote
mestudio Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 myślę, że te zaufanie tak na mnie zadziałało.... Już niedługo wracam do pracy więc mniej czasu będę na wątkach. A teraz podsumujmy: Allegro jest. Jak z ogłoszeniami? TZmestudio Quote
ULKA12 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ogłoszenia też są,teraz trzeba czekać na jakiś odzew. Quote
margaret Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 wyczytałam dziś na FB: " jeśli macie jakieś pilne adopcje, wrzućcie na nasz redakcyjny adres: [email protected]. Uzupełniamy takie pilne przypadki w naszym adopcyjnym dziale na www.pies.pl. " dzięki TZ mestudio za powalające na kolana allegro! teraz niech sie rozdzwoni mój telefon!!! albo stado maili poproszę jutro na moja skrzynkę, będziemy przebierać w domkach i organizować wizyty PA, trzymajcie kciuki! Quote
danka4u1 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Biegnę na FB !!! Stada maili, tabuny telefonów! Przybywajcie!! Margaret czuwa dniem i nocą. Dodałam tam Meggi, ale jeszcze nie ukazało sie ogłoszenie. Nie wiem, jak długo musi to nabierać mocy prawnej...miało byc kilka minut.. Quote
jola_li Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Wróciłam z kolejną bidulą - która nawet nie wie, że życie nie musi boleć - na sumieniu :-(. Oby ogłoszenia P&M przeczytały te Właściwe Osoby!!! [FONT=Comic Sans MS]Bardzo są wygodne[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]koszulki z flanelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]więc w nich (choć niemodne)[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
mestudio Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='danka4u1']http://images8.fotosik.pl/2568/f5fcc3a06f1ecc36 http://images8.fotosik.pl/2159/b18d5951770acdf4.jpg http://images8.fotosik.pl/2159/3ab0951e314e0ccc.jpg http://images8.fotosik.pl/2106/721b12c08c59ebeb.jpg http://img860.imageshack.us/img860/8546/dsc0429a.jpg http://i52.tinypic.com/14t1suh.jpg Przejrzyjcie, mogą być te? Jak tekst? Trzeba coś dodać, zmienić? Szukając zdjęć Meggi, natrafiłam na piękne zdjęcia Peggi z 12.05 . Zobaczcie, są piękne, jak i sama Peggi Zgłaszam zastrzeżenie - ostatni link ze zdjęciem już się nie otwiera. Na allegro jest te same zdjęcie. Czy ktoś ma jeszcze oryginał? TZmestudio Quote
danka4u1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Niestety nie pamiętam, co było na tym zdjęciu.......dlaczego dzieją się takie cuda- niewidy? Niech mnie ktos mądry oświeci. Quote
mestudio Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 danka4u1 napisał(a):Niestety nie pamiętam, co było na tym zdjęciu.......dlaczego dzieją się takie cuda- niewidy? Niech mnie ktos mądry oświeci. Naprawdę pytasz bo nie wiesz? Jak chcesz mogę wytłumaczyć. TZmestudio Quote
danka4u1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Tłumacz:mad:ale tak jak tzw krowie na miedzy czyli ..poloniście:evil_lol: Quote
mestudio Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 danka4u1 napisał(a):Tłumacz:mad:ale tak jak tzw krowie na miedzy czyli ..poloniście:evil_lol: Generalnie poloniście niewiele da się wytłumaczyć ale spróbuję. :diabloti: Na kontach bezpłatnych mogą zrobić co im się podoba. No bo nic nie kosztowały. Ale jak już się zapłaci - to nie można tak bezkarnie. Bo musieliby oddać pieniądze, wytłumaczyć się, ... Są też miejsca które są bezpłatne, a potem robią się płatne. Są też takie, że bezpłatne są z ograniczeniami (ilościowe, objętościowe). Generalnie nie ma nic za darmo. Każdy busines będzie wcześniej czy później pobierał opłaty. Jak nie w formie abonamentu, to w formie natarczywie wyświetlanych reklam. Busines is busines. TZmestudio Quote
jola_li Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Czy mamy wzrost duży[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czy całkiem niewielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w najdalszej podróży –[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mestudio napisał(a):Generalnie poloniście niewiele da się wytłumaczyć ale spróbuję. :diabloti: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Niektórzy mają szczęście, że istnieją dla mnie wirtualnie:mad: mestudio napisał(a):Generalnie nie ma nic za darmo TZmestudio Ja w sprawie biznesu :evil_lol: Ile płaciłeś za Allegro ? Quote
Olena84 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ciotka Danka rzadko wkurzona, wiec mestudio powinien sam za kare doplacic:roflt::ban: Quote
mestudio Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 danka4u1 napisał(a): Ja w sprawie biznesu :evil_lol: Ile płaciłeś za Allegro ? Za 7 dni z bajerami 17,30 zł. Na tą chwilę oglądalność 54 osoby - to o niczym szczególnym nie świadczy, ale jest wskaźnikiem czy wogóle tam ktoś zagląda. Biorąc pod uwagę wejścia z forum pewnie z 15 trzeba odliczyć. Jak oglądalność pod koniec trwania aukcji będzie poniżej 200 to coś bardzo jest nie tak (ostatni szyk zdania ze szczególną dedykacją polonistom). TZmestudio Quote
margaret Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 a to fajnie znać te statystyki, dzieki za taki kawałek wiedzy, ja tylko mogę powiedzieć że niestety w telefonie i na mailu cisza na razie a już pilnuje ich tak jakbym czekała na wyrok w sprawie o zabójstwo :) TZ mestudio a jest też opcja chyba obserwujący na nasyzm allegro czy nie? wiem że czasem ludziska pisza coś a la "już 2 osberwujacych mamy" Quote
Angel Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mestudio napisał(a):Za 7 dni z bajerami 17,30 zł. Na tą chwilę oglądalność 54 osoby - to o niczym szczególnym nie świadczy, ale jest wskaźnikiem czy wogóle tam ktoś zagląda. Biorąc pod uwagę wejścia z forum pewnie z 15 trzeba odliczyć. Jak oglądalność pod koniec trwania aukcji będzie poniżej 200 to coś bardzo jest nie tak (ostatni szyk zdania ze szczególną dedykacją polonistom). TZmestudio podaj nr konta :) po niedzieli wpłace kase ; ) Quote
mestudio Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 margaret napisał(a): TZ mestudio a jest też opcja chyba obserwujący na nasyzm allegro czy nie? wiem że czasem ludziska pisza coś a la "już 2 osberwujacych mamy" Jest taka opcja ale kiedyś u jakiegoś psa mieliśmy bodaj 5 obserwowanych i nikt nie dzwonił. A innym razem nikt nie obserwował i telefony dzwoniły. Wiec aby być do końca szczegółowym jak na razie nikt nie obserwuje. A ja mam jeszcze pytanie o zabawy Meggi: czy ona reaguje na piłkę jak się rzuci? Jak spaceruje na smyczy dłużej niż chwilę? Ciągnie? Jak zostaje pod sklepem przywiązana to czeka cierpliwie, czy też wyje po całej okolicy? Czy ktoś może jechał z nią na rowerze? Jeśli tak to jak z jej kondycją i zachowaniem? Takie mi się pytania kłębią w głowie.... pozdrawiam, TZmestudio Quote
mestudio Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja tylko sprostuję, że allegro zostało wystawione na 10 dni, a nie 7. Quote
danka4u1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='mestudio'] A ja mam jeszcze pytanie o zabawy Meggi: czy ona reaguje na piłkę jak się rzuci? Jak spaceruje na smyczy dłużej niż chwilę? Ciągnie? Jak zostaje pod sklepem przywiązana to czeka cierpliwie, czy też wyje po całej okolicy? Czy ktoś może jechał z nią na rowerze? Jeśli tak to jak z jej kondycją i zachowaniem? Takie mi się pytania kłębią w głowie.... pozdrawiam, TZmestudio Ciekawe rzeczy piszesz TZmestudio o tym tajemniczym allegro. Całe długie zycie uczę się i..lubię to, bo ja nieco zacofana jestem nie tyle z racji profesji, tylko z tego powodu, że nie naeżę do pokolenia, które urodziło się z laptopem w łapce.:evil_lol: Pytania do Ulki też ciekawe. Ula, jak to jest z tą naszą Meggi? Napisz nam coś na ten temat. Quote
jola_li Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Licząc białe chmurki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nad polem brukselki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i zbiegając z górki –[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
ULKA12 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mestudio napisał(a): A ja mam jeszcze pytanie o zabawy Meggi: czy ona reaguje na piłkę jak się rzuci? Jak spaceruje na smyczy dłużej niż chwilę? Ciągnie? Jak zostaje pod sklepem przywiązana to czeka cierpliwie, czy też wyje po całej okolicy? Czy ktoś może jechał z nią na rowerze? Jeśli tak to jak z jej kondycją i zachowaniem? Takie mi się pytania kłębią w głowie.... TZmestudio Reakcja na piłkę: Jak się ją rzuca to nawet jest zainteresowana, podbiegnie nawet do niej, ale jak zobaczy, że to nic jadalnego traci zainteresowanie. Ja generalnie nie rzucam psom piłek żeby bójek nie było, bo zawsze ta piłka, którą ma kolega jest fajniejsza od tej która mam ja. Myślę, że gdyby zacząć z nią się częśćiej bawić piłeczką to by się nauczyła ją aportować. Spacery na smyczy: chodzi ładnie, raczej nie ciągnie, chyba, że na samym początku spaceru lub jak ją coś wybitnie zainteresuje. Najczęściej łazimy sobie noga za nogą nie spiesząc się zbytnio. Zostawianie przy sklepie: powiem szczerze, nigdy nie próbowałam i bałabym się zostawić swojego prywatnego psa a co dopiero obcego. Megan to spokojna starsza pani i myślę, że ma w sobie na tyle godności aby nie wydzierać się na całą okolicę i tylko spokojnie poczekać. Rower nigdy nie próbowałam jechać z nią na rowerze, myślę, że gdyby tempo jazdy nie było by zbyt szybkie, niewielkie odległości, truchcikiem dała by radę, ale trzeba by ją było tego nauczyć. Kondycja teraz o 100% lepiej niz było, jak schudła to od razu zrobiła się żwawsza, wszędzie jej pełno, jest ciekawska. Po ogrodzie biega szaleńczym tempem. Megan to pies idealny, nastawiony na człowieka i w niego wpatrzony, chętnie się uczy a dodatkowo za jedzenie jest w stanie zrobić wiele co dodatkowo ułatwia naukę. Dla kogo się nadaje. Megan to pies tzw rodzinny. Nie potrzebuje wybitnie dużo ruchu, ale dłuższy szybki spacerek co najmniej raz dziennie by się przydał, do dzieci jak najbardziej nastawiona pozytywnie, trzba tylko uważać aby będąc w domu nie utyła za bardzo bo to zdecydowanie typ żebraka. Quote
Recommended Posts