margaret Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 witam Dwupak dla mnie jeszcze poniedziałkowo :) mam pytanie do speców rozróżniających rasy Peggy jest w typie rasy jakiejś? bo chciałabym dodać do ogłoszenia z góry wybaczcie głupie pytanie, ale ja naprawdę znam tylko niektóre rasy :cool3:, no co? najwyżej mnie obśmiejecie :oops: Quote
margaret Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 halo ULKA bywasz tu jeszcze? bo pytałam i o ogłoszenie dla Peggy i o typ rasy i nie mam odzewu? danki też cosik ni ma, dobrze że inne cioteczki podtrzymują wątek :) Quote
xxxx52 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 margaret napisał(a):halo ULKA bywasz tu jeszcze? bo pytałam i o ogłoszenie dla Peggy i o typ rasy i nie mam odzewu? danki też cosik ni ma, dobrze że inne cioteczki podtrzymują wątek :) Peggi w moich oczach jest sznaucerkowato-terrierowata Meggi-labrador-mix Quote
Diora Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ja pamiętam, że ktoś tu pytal malawaszke czy Pegi ma coś wspólnego ze sznaucerem i o ile mnie pamięć nie myli, to odpowiedź była na "nie"... Megi też mi średnio labka przypomina ;) Moim skromnym zdaniem, żadna z naszych suczek nie jest w typie żadnej rasy Quote
xxxx52 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 przeciez one sa mieszance.ja tez mam i zawsze mialam sznacery,wiec Peggi cos ma ze sznaucera. Mozna napisac tez mieszaniec ,albo wielorasowy z zanaczeniem ile cm do grzbietu. Quote
ULKA12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dopiero teraz jestem, padła mi w komputerze karta graficzna i dysk twardy, stąd moja nieobecność. Jak trochę ogarnę ferajnę to coś napisze o Peegy, ale tekst wstawiony przez xxx52 jest bardzo dobry i warto go wykorzystać. Quote
dara9 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wystawiłam ponownie butki na bazarku...może znajdą jakiegoś właściciela i przy okazji wesprą troszkę kieszeń dziewczynek (na pół z Dinusiem) link: http://www.dogomania.pl/threads/213053-Bazarek-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-do-23.08-godz.-21-od-5-z%C5%82!?p=17457867#post17457867 Quote
danka4u1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Witam Was nocną porą. Tak sie składa, ze ostatnio mało mogę być na Dogo w ciągu dnia, ale teraz szybciutko poczytam, co u naszych faworytek.. Mam trochę zaległosci w czytaniu, jak widzę i za to Wam dziękuję, ze dbacie o o M&P. U kogo zamawiamy ogłoszenia? Dariu, witaj znowu. Wszystkiego najlepszego? Już??? Quote
danka4u1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ula, dziewczyny, Dwupaku...jest tutaj ktoś??? Quote
xxxx52 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 jest spolodzonych z moim postem 5352 ,a M&P czekaja ciagle na opiekunow.Jak maja ich zanlezc jak nie maja pgloszen?Podbijaniem i poezja nie znajdzie sie dobrych domow.Ulka daje im wspanialy DZ ,daje im wspaniala opieke,ale osoby co przekazaly M&P powinny zadbac o ich adopcje. Quote
ULKA12 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 U nas, duszno, parno i nic nikomu się nie chce. Psy wylegują się w cieniu a ja razem z nimi i jakoś trwamy. Ale oczywiście nie narzekamy wcale, bo już mieliśmy dość tej okropnej pogody. Quote
margaret Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 xxxx52 napisał(a):jest spolodzonych z moim postem 5352 ,a M&P czekaja ciagle na opiekunow.Jak maja ich zanlezc jak nie maja pgloszen?Podbijaniem i poezja nie znajdzie sie dobrych domow.Ulka daje im wspanialy DZ ,daje im wspaniala opieke,ale osoby co przekazaly M&P powinny zadbac o ich adopcje. wydawało mi się że uzgodniliśmy, wielokrotnie, przy aplauzie wielu osób, że akcję ogłoszeniową najlepiej wznowić pod koniec sierpnia? argumenty sa do znalezienia wśród tych wielu poprzednich postów, mamy te kilka dni na dopieszczenie ogłoszeń i ustalenie strategii, a co do podpbijania wątku - akurat ja się z Toba nie zgadzam, uważam, że to świetna robota że wątek żyje, że tyle osób jest zainteresowanych losem P i M, że dzięki temu mamy darczyńców, oby tak dalej! :) A pieskom się krzywda nie dzieje więc i nie ma co się ścigac w panice z czasem, Quote
danka4u1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 I nie chcemy poganiacza. Ula zadowolona, psy szczęśliwe, darczyńcy odwiedzają wątek systematycznie i nie z obowiązku tylko z potrzeby serca. :multi: Niech zyje wątek:multi:, a ,malkotenctwu mówimy - NIE :mad: Quote
jogolcia@pdx Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='danka4u1']I nie chcemy poganiacza. Ula zadowolona, psy szczęśliwe, darczyńcy odwiedzają wątek systematycznie i nie z obowiązku tylko z potrzeby serca. :multi: Niech zyje wątek:multi:, a ,malkotenctwu mówimy - NIE :mad: Podpisuję się pod tym całym sercem ;-) Quote
Angel Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mam małe problemy, rzadziej bede na dogo. Ale będe sie starac byc tu jak najczęściej. Przepraszam Quote
danka4u1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Mamy nadzieję, ze problemy są naprawdę małe i uporasz się z nimi.:loveu: O Dwupaczek bądź spokojna; zadbamy o jego interesy wirtualnie, bo w realu psiny mają dobrą opiekę dzięki Uli, ale jak znajdziesz chwilę- odwiedż nas. Zresztą i tak znajdziemy Cię w razie czego..:evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
Angel Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jestem dziś z rana. czy trzeba przelać jakieś pieniądze na ogłoszenia? Quote
danka4u1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Damy Ci znać skarbniku, jak będzie trzeba. Sprawy układaja się? Twoje? Psie? Quote
Angel Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 danka4u1 napisał(a):Damy Ci znać skarbniku, jak będzie trzeba. Sprawy układaja się? Twoje? Psie? okej. A nie bardzo właśnie ale trzeba iść dalej :) Quote
moni12 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 danka4u1 napisał(a):Ula, dziewczyny, Dwupaku...jest tutaj ktoś??? Danuś jesteśmy , ale xxxx52 napisała , ze podrzucanie dwupaku jest bezsensowne , więc sie nie wychylamy. Quote
Recommended Posts