Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, jestem, na zaden odwyk nie wybieram się, dostęp do netu mam, tylko życie ma swoje prawa- to nie wyjazd wypoczynkowy- i czas nie zawsze pozwoli na wejście do Was.

Szarotka napisał(a):
A czemu tak placzesz ?? i kto to jedzie tak, ze internetu nie ma ??

Szarotka napisał(a):
Ciotka a gdzie Ty sie wybierasz ??
Ja jezdze z laptopem:):) w Wy co ??

Jestem Szarotko w Twoich stronach.....pozdrowić znajome kąty?

Angel napisał(a):
właśnie uaktualniłam wpłaty:
doszło od:
TZ winter- 100 zł
mama Oleny- 50 zł
markofix1- 30 zł

jogolcia@pdx napisał(a):
Przelew dla dwupaku na Sierpień poleciał ;-)

Kochani, pięknie jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za pomoc dla dwupaku. Bez Was nie byłoby mozliwe utrzymać M&P poza schronem. Teraz tylko ten dom dla psinek...

Posted

Byłam na plaży :cool1: przez 5 dni, tylko z psami i mężem, BEZ DZIECI, BEZ INTERNETU!!!!
Było cudownie :loveu:
Już od teraz siedzę w domu i też będę pilnować nasze Dwupaczki! Słowo harcerza :))

Posted

to powinno napawac nadzieją Szarotkę i jogolcię - brawo FUNKY!, ja w ub. roku zrobiłam ponad 14 dni bez: komputera, radia, internetu, TV, newsów, gazet, komórke wyciągałam z samochodowego schowka raz na 3 dni - i od razu mi humor siadał, poza tym było pięknie, SWOBODNIE, bez presji, pośpiechu, polecam :)
eksperyment praktykuje od kilku lat - nikt nie wierzył że wytrzymam bez neta - a mi jego ani trochę nie brakowało :)

Posted

Margaret...a Dwupak w potrzebie, co na to powie ???:shake::shake:
Mowisz, ze wrócisz do nas ze zdwojoną siłą i chęcią do walki o dom dla Dwupaku, a teksty do ogłoszeń będą Ci się sypały z rękawa jak złoty deszcz, a każdy kolejny będzie bardziej przekonujący od poprzedniego?:multi:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dobranoc Dwupaczku i wszystkie cioteczki.
Ciotko, Szarotko spać...bez względu na wszelkie róznice i strefy czasowe.

A mialo Cie niby nie byc ???

Posted

Jestem, ale w ograniczonym zakresie czasowym...:shake: Witam wszystkie niezawodne cioteczki, które odwiedziły dwupak, a zawodne czyli zaoczne i podglądaczy wątku - też serdecznie witam:loveu::loveu::loveu:
[quote name='Szarotka']A mialo Cie niby nie byc ???
Jestem...uzaleznienie to druga natura człowieka:evil_lol:, a poza tym lubię sobie tutaj do Was i do dwupaku przybywać:loveu:

[quote name='chi23']Czasem sobie tu do was przychodzę;)To przychodź częściej. Dwupak jest towarzyski podwójnie jak na dwupak przystało.

[quote name='Angel']witam :loveu:
buuziaki dla dwupaczka .
Niezawodna Angel melduje się u psinek. Brać przykład z dziewczyny...