dara9 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Danuś...tak już po ;);) Ja też przybywam by podrzucić dziewczyny i zaprosić na kolejny bazarek, udało mi się coś wyszperać, mam nadzieję, że ktoś cosik dla siebie znajdzie i wspomoże dziewczyny i dina http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798 Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie. Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:. :loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i wiekuistej miłości.:loveu: Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego... Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj. moni12 napisał(a):Danuś jesteśmy , ale xxxx52 napisała , ze podrzucanie dwupaku jest bezsensowne , więc sie nie wychylamy. Szarotka napisał(a):A ja przyszlam oficjanie podrzucic:):) Kocurek napisał(a):Witaj Dwupaczku:) dara9 napisał(a):Danuś...tak już po ;);) Ja też przybywam by podrzucić dziewczyny i zaprosić na kolejny bazarek, udało mi się coś wyszperać, mam nadzieję, że ktoś cosik dla siebie znajdzie i wspomoże dziewczyny i dina http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798 :multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi: Quote
dara9 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 danka4u1 napisał(a):Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie. Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:. :loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i wiekuistej miłości.:loveu: Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego... Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj. :multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi: Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 dara9 napisał(a):Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :) Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu: Quote
marysia55 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 W końcu może i ja tak z lekka późną porą zabiorę dziewczyny na wirtualny spacerek po dogomanii. Moje psisko udaje, że śpi ( i tak wiem że czeka na swojego pańcia), więc mam czas dla innych psiaków :). Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 :loveu:Marysiu !!!!:loveu: wiedziałam, ze moja córeczka podąży w ślady starej matki- starej zostawiłam bez poichylenia, bo co fakt, to fakt :shake:- i przyjdzie do nas. Jak miło.:multi: Buziaki dla Borysa i przyjdż tutaj jeszcze. A moze Borysek chciałby mieć dwie siostrzyczki? Odstąpiny gratisowo. Dowóz w każde miejsce w Polsce.. Quote
moni12 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 jestem i ja i podrzucam śmiało dwupaczek kochany. Quote
dara9 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 danka4u1 napisał(a):Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu: Lepiej niech Ula zamiast siedzieć na komputerze i dodawać te zdjęcia Dwupak porządnie wygłaszcze od nas wszystkich :) psiaki lubią głaskanie i to chyba raczej takie w rzeczywistości a nie serwowane przez nas wirtulane ;) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak Ula nie siedzi na komputerze, to dobry znak.;).głaszcze dwupak zgodnie ze słowami Darii. Tat trzymć, ale ciotki też lubią być głaskane wirtualnie zdjęciami Dwupaczku i wiadomościami od Uli. Ula, pogłaszcz nas :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dariu, już nie wstajesz w środku nocy do pracy, bo zawsze Twoje wpisy były przed pracą o...5 rano? Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Totalne lenistwo, a tyle miałam na dzisiaj zaplanowane do zrobienia, ale jak zwykle lenistwo zwyciężyło. "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Co tam leń :shake:też musi sobie czasem odpocząć;), a zdjęcia piękne i psiaki zadowolone. Tak chciałoby się tam poleniuchować z Tobą i wszystkimi Twoimi futrzakami.... Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja nie wiem co z tymi psami, wszędzie dookoła piękna zielona trawa a one sobie upodobały na piachu leżeć. Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja nie wiem co z tymi psami, wszędzie dookoła piękna zielona trawa a one sobie upodobały na piachu leżeć. Też to zauważyłam, ale nic nie pisałam, bo mój Oskar ma to samo....im większy piach, tym lepiej i jeszcze trochę należy pokopać.. Quote
mestudio Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja nie wiem co z tymi psami, wszędzie dookoła piękna zielona trawa a one sobie upodobały na piachu leżeć. Piach mięciutki...... Nie co tam mokra trawa..... TZmestudio Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ot i głos rozsądku :) dziękujemy TZmestudio , a pieski mamy mądre, potrafia zadbać o swój komfort, ja na dniach dam zamieszczę projekt ogłoszeń rozłącznych dla obu dziewczyn , kto nam porobi ogłoszonka bo w tym sie zgubiłam? Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 No, jesteś drugi głosie rozsądku. Już stęskniłam się za Twoją obecnością, a co ma dopiero powiedzieć Dwupak. Jedno ogłoszenie dla Meggi zamieściłaś pare dni temu + ta zmiana o kilku latach w schronisku; to byłoby dobre. Tekst dla Peggi zproponowała xxx52. Był dobry + jeszcze coś od Uli miało być z dodatkowych bieżących obserwacji. ULA,daj głos.:evil_lol::evil_lol: Co dodać do ogłoszenia Peggi.? Jaka teraz jest? CatAngel nie odpowiedziała mi na pw, chociaż samam pisała, by w sprawie ogłoszeń pisać do niej w taki sposób, więc sprawę możemy uznać za niebyłą..:shake: Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Co do Peggy to ja bym preferowała jednak dom bez innych zwierząt. Bo Peggy to jest taki pies, który zawsze się wycofa, zawsze gdzieś z tyłu się zatrzyma. Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ULKA12 napisał(a):Co do Peggy to ja bym preferowała jednak dom bez innych zwierząt. Bo Peggy to jest taki pies, który zawsze się wycofa, zawsze gdzieś z tyłu się zatrzyma. Z pewnością masz rację, bo znasz Peggi i obserwujesz ją na codzień. Peggi z drugim psem znowu będzie ta druga w cieniu, niesamodzielna. Gosiu, proszę ,weź pod uwagę to, co pisze Ula- podczas redagowania tekstu dla Peggi. Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 oki wezmę może jutro najdalej w środę bo teraz siedzę w papierkach i mi się może pomylić gdzie jaki tekst byłyby jaja :) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 W papierkach? Co Ty taka staromodna? Myslałam, że tylko ja jeszcze uprawiam papierpmanię. A jaj nie chcemy.....szukamy domu dla Dwupaku podzielonego /2 Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 to nie ja staromodna a różne instytucje państwa naszego kochanego - XXI wiek polega przecież nie na tym by zastąpić paierkową robote komputerową robotą ale by dodać do papierkowej komputerową :) Quote
Kocurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dwupaczku wybacz mi ale blagam cioteczki zajrzyjcie moze macie jakies pomysl: http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-błaga-o-DT Quote
marysia55 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 danka4u1 napisał(a)::loveu:Marysiu !!!!:loveu: wiedziałam, ze moja córeczka podąży w ślady starej matki- starej zostawiłam bez pochylenia, bo co fakt, to fakt :shake:- i przyjdzie do nas. Jak miło.:multi: Buziaki dla Borysa i przyjdż tutaj jeszcze. A moze Borysek chciałby mieć dwie siostrzyczki? Odstąpiny gratisowo. Dowóz w każde miejsce w Polsce..mamuśka ... Ty wiesz, że ja bym te wszystkie sieroty świata przygarnęła:loveu: Serce mówi 'bierz' , rozum dyktuje 'zastanów się' . Borys + 2 koty i ja ... pracująca zawodowo (emerytura mi się dopiero marzy), więc na dzień dzisiejszy nie ma szans:shake: Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Kocurek napisał(a):Dwupaczku wybacz mi ale blagam cioteczki zajrzyjcie moze macie jakies pomysl: http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-błaga-o-DT Kocurku, nie daję rady...zobacz:http://www.dogomania.pl/threads/213315-krzyk-cierpienia-......TeSSA-.......błaga-o-pomoc?p=17491579#post17491579 Quote
Recommended Posts