Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie.
Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:.
:loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i wiekuistej miłości.:loveu:
Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego...
Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj.

moni12 napisał(a):
Danuś jesteśmy , ale xxxx52 napisała , ze podrzucanie dwupaku jest bezsensowne , więc sie nie wychylamy.

Szarotka napisał(a):
A ja przyszlam oficjanie podrzucic:):)

Kocurek napisał(a):
Witaj Dwupaczku:)

dara9 napisał(a):
Danuś...tak już po ;);)
Ja też przybywam by podrzucić dziewczyny i zaprosić na kolejny bazarek, udało mi się coś wyszperać, mam nadzieję, że ktoś cosik dla siebie znajdzie i wspomoże dziewczyny i dina
http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798

:multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie.
Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:.
:loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i wiekuistej miłości.:loveu:
Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego...
Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj.

:multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi:

Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :)

Posted

dara9 napisał(a):
Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :)

Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu:

Posted

W końcu może i ja tak z lekka późną porą zabiorę dziewczyny na wirtualny spacerek po dogomanii. Moje psisko udaje, że śpi ( i tak wiem że czeka na swojego pańcia), więc mam czas dla innych psiaków :).

Posted

:loveu:Marysiu !!!!:loveu: wiedziałam, ze moja córeczka podąży w ślady starej matki- starej zostawiłam bez poichylenia, bo co fakt, to fakt :shake:- i przyjdzie do nas. Jak miło.:multi: Buziaki dla Borysa i przyjdż tutaj jeszcze. A moze Borysek chciałby mieć dwie siostrzyczki? Odstąpiny gratisowo. Dowóz w każde miejsce w Polsce..

Posted

danka4u1 napisał(a):
Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu:

Lepiej niech Ula zamiast siedzieć na komputerze i dodawać te zdjęcia Dwupak porządnie wygłaszcze od nas wszystkich :) psiaki lubią głaskanie i to chyba raczej takie w rzeczywistości a nie serwowane przez nas wirtulane ;)

Posted

Jak Ula nie siedzi na komputerze, to dobry znak.;).głaszcze dwupak zgodnie ze słowami Darii. Tat trzymć, ale ciotki też lubią być głaskane wirtualnie zdjęciami Dwupaczku i wiadomościami od Uli. Ula, pogłaszcz nas :evil_lol: :loveu: :evil_lol:
Dariu, już nie wstajesz w środku nocy do pracy, bo zawsze Twoje wpisy były przed pracą o...5 rano?

Posted

Totalne lenistwo, a tyle miałam na dzisiaj zaplanowane do zrobienia, ale jak zwykle lenistwo zwyciężyło.
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Co tam leń :shake:też musi sobie czasem odpocząć;), a zdjęcia piękne i psiaki zadowolone.
Tak chciałoby się tam poleniuchować z Tobą i wszystkimi Twoimi futrzakami....

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja nie wiem co z tymi psami, wszędzie dookoła piękna zielona trawa a one sobie upodobały na piachu leżeć.

Też to zauważyłam, ale nic nie pisałam, bo mój Oskar ma to samo....im większy piach, tym lepiej i jeszcze trochę należy pokopać..

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja nie wiem co z tymi psami, wszędzie dookoła piękna zielona trawa a one sobie upodobały na piachu leżeć.

Piach mięciutki...... Nie co tam mokra trawa.....

TZmestudio

Posted

ot i głos rozsądku :) dziękujemy TZmestudio , a pieski mamy mądre, potrafia zadbać o swój komfort,
ja na dniach dam zamieszczę projekt ogłoszeń rozłącznych dla obu dziewczyn , kto nam porobi ogłoszonka bo w tym sie zgubiłam?

Posted

No, jesteś drugi głosie rozsądku. Już stęskniłam się za Twoją obecnością, a co ma dopiero powiedzieć Dwupak. Jedno ogłoszenie dla Meggi zamieściłaś pare dni temu + ta zmiana o kilku latach w schronisku; to byłoby dobre. Tekst dla Peggi zproponowała xxx52. Był dobry + jeszcze coś od Uli miało być z dodatkowych bieżących obserwacji.
ULA,daj głos.:evil_lol::evil_lol: Co dodać do ogłoszenia Peggi.? Jaka teraz jest?
CatAngel nie odpowiedziała mi na pw, chociaż samam pisała, by w sprawie ogłoszeń pisać do niej w taki sposób, więc sprawę możemy uznać za niebyłą..:shake:

Posted

Co do Peggy to ja bym preferowała jednak dom bez innych zwierząt. Bo Peggy to jest taki pies, który zawsze się wycofa, zawsze gdzieś z tyłu się zatrzyma.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Co do Peggy to ja bym preferowała jednak dom bez innych zwierząt. Bo Peggy to jest taki pies, który zawsze się wycofa, zawsze gdzieś z tyłu się zatrzyma.

Z pewnością masz rację, bo znasz Peggi i obserwujesz ją na codzień. Peggi z drugim psem znowu będzie ta druga w cieniu, niesamodzielna.
Gosiu, proszę ,weź pod uwagę to, co pisze Ula- podczas redagowania tekstu dla Peggi.

Posted

to nie ja staromodna a różne instytucje państwa naszego kochanego - XXI wiek polega przecież nie na tym by zastąpić paierkową robote komputerową robotą ale by dodać do papierkowej komputerową :)

Posted

danka4u1 napisał(a):
:loveu:Marysiu !!!!:loveu: wiedziałam, ze moja córeczka podąży w ślady starej matki- starej zostawiłam bez pochylenia, bo co fakt, to fakt :shake:- i przyjdzie do nas. Jak miło.:multi: Buziaki dla Borysa i przyjdż tutaj jeszcze. A moze Borysek chciałby mieć dwie siostrzyczki? Odstąpiny gratisowo. Dowóz w każde miejsce w Polsce..
mamuśka ... Ty wiesz, że ja bym te wszystkie sieroty świata przygarnęła:loveu:
Serce mówi 'bierz' , rozum dyktuje 'zastanów się' . Borys + 2 koty i ja ... pracująca zawodowo (emerytura mi się dopiero marzy), więc na dzień dzisiejszy nie ma szans:shake: