Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję cioteczki, że zaglądacie do dwupaku i mam nadzieję, że nie z powodu " ustawiania Was" tylko z potrzeby serca. Szkoda, ze każda z nas ma chwilkę czasu w innych godzinach i nie możemy jakoś zebrać się tutaj w jednym czasie, ale nie wymagajmy za wiele...
Miło , ze bywacie tutaj i każda z nas troszczy się jak moze o dwupak i pamieta o Meggi i Peggi.
Ulka, dzięki za zdjęcia. Meggi kwitnąca, ale nie odpuscimy dopóki nie oswoisz na tyle dziczki Peggi, by i jej zamiescić zdjęcie. Patrzyłam, czy w poblizu gigantycznej przyaciółki nie kryje się gdzieś w cieniu Peggi....ale widać psiny nie są już tak nierozłączne i Peggi chodzi czasem swoimi drogami. To dobra wiadomość.
Dobranoc ciotki i wpadajcie w miarę wolniejszego czasu.

Posted

Mogę powiedzieć, że Pegy jest już oswojona, ale nie lubi się fotografować i zawsze wychodzi jakby uciekała, ale generalnie jak ją wołam przychodzi, bardzo łakoma jest i to mi daje przewagę.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Mogę powiedzieć, że Pegy jest już oswojona, ale nie lubi się fotografować i zawsze wychodzi jakby uciekała, ale generalnie jak ją wołam przychodzi, bardzo łakoma jest i to mi daje przewagę.

mały łakomczuszek :D:D
to dobrze, a z separacją od meggi wychodzi dobrze?

Posted

Przybyłam. Nie mogłam wczesniej, ale myslami byłam z Wami i Dwupaczkiem. Myslę, ze teraz będzie można już ogłaszać dwupaczek osobno. Meggi da sobie radę, a Peggi..podobno jest na łakomczuszka sposób...:evil_lol:
Z ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim, o którym wcześniej pisałam, ze robi tutaj w Gliwicach Syla- Misiu znalazła wczoraj w ciągu jednego dnia dom...:multi:
Moze warto ogłaszać juz teraz Dwupaczek? Co Wy na to?

Posted

Ula, super zdjęcia, ale...nasze księżniczki jakieś bardzo smukłe...Tak ma być? Ja z babciowego pokolenia pewnie źle myslę, że tłuściutki pies -to szczęśliwy pies..:evil_lol:
Czy Peggi ma taką szorstką sierść? Przy gładkiej Meggi wygląda trochę marnie.:shake: Moze trzeba ją wyczesać?
Ponawiam pytanie; co robimy z ogłoszeniami? U mnie teraz bardzo krucho z czasem- nie jestem na urlopie wypoczynkowym..:shake: - ale myslę, jak dalej poprowadzić los naszego dwupaku.

Posted

Pegy daje się wyczesać, ale nie jest to dla niej przyjemnością. Pegy jest szorskowłosa i już taki jej urok, Megan jest gładkowłosa. Żadna z dziewczyn nie jest chuda. Faktycznie Megan zeszczuplała ale o to chodziło, bo jak przyjechała do mnie to była zapasiona, otyły pies to nie jest zdrowy pies, tym bardziej, że panny są w swoim wieku i każdy kilogram odczuwają ich stawy. Dostają odpowiednią karmę i mają więcej ruchu i efekty są widoczne. One nie są chude teraz są w sam raz, zresztą zapraszam aby zobaczyć P i M osobiście :-)