Kocurek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Swoim zwyczajem zycze dwupaczkowi i cioteczkom kolorowych snow:) Quote
moni12 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ciotka Danka tak nas tu poustawiała, ze kazda zagląda kiedy ma tylko możliwośc :evil_lol:. Dwupaczku mizianka na dobranoc. Quote
danka4u1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziękuję cioteczki, że zaglądacie do dwupaku i mam nadzieję, że nie z powodu " ustawiania Was" tylko z potrzeby serca. Szkoda, ze każda z nas ma chwilkę czasu w innych godzinach i nie możemy jakoś zebrać się tutaj w jednym czasie, ale nie wymagajmy za wiele... Miło , ze bywacie tutaj i każda z nas troszczy się jak moze o dwupak i pamieta o Meggi i Peggi. Ulka, dzięki za zdjęcia. Meggi kwitnąca, ale nie odpuscimy dopóki nie oswoisz na tyle dziczki Peggi, by i jej zamiescić zdjęcie. Patrzyłam, czy w poblizu gigantycznej przyaciółki nie kryje się gdzieś w cieniu Peggi....ale widać psiny nie są już tak nierozłączne i Peggi chodzi czasem swoimi drogami. To dobra wiadomość. Dobranoc ciotki i wpadajcie w miarę wolniejszego czasu. Quote
Angel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zdjęcia Meggi super ; ) a dlaczego Peggi nie ma? uciekała od aparatu? Quote
ULKA12 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Mogę powiedzieć, że Pegy jest już oswojona, ale nie lubi się fotografować i zawsze wychodzi jakby uciekała, ale generalnie jak ją wołam przychodzi, bardzo łakoma jest i to mi daje przewagę. Quote
Angel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ULKA12 napisał(a):Mogę powiedzieć, że Pegy jest już oswojona, ale nie lubi się fotografować i zawsze wychodzi jakby uciekała, ale generalnie jak ją wołam przychodzi, bardzo łakoma jest i to mi daje przewagę. mały łakomczuszek :D:D to dobrze, a z separacją od meggi wychodzi dobrze? Quote
chi23 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja też się melduję u Dwupaczku i zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/212030-Zaniedbana-sunia-b%C3%85%C2%82%C3%84%C2%85kaj%C3%84%C2%85ca-si%C3%84%C2%99-na-Siekierkach-POMOCY%21%21%21?p=17347524#post17347524 Quote
Angel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ciotkiiii przybywać do dwupaku, jak mija sierpniowy czas? Quote
danka4u1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Przybyłam. Nie mogłam wczesniej, ale myslami byłam z Wami i Dwupaczkiem. Myslę, ze teraz będzie można już ogłaszać dwupaczek osobno. Meggi da sobie radę, a Peggi..podobno jest na łakomczuszka sposób...:evil_lol: Z ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim, o którym wcześniej pisałam, ze robi tutaj w Gliwicach Syla- Misiu znalazła wczoraj w ciągu jednego dnia dom...:multi: Moze warto ogłaszać juz teraz Dwupaczek? Co Wy na to? Quote
ULKA12 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Spróbować zawsze można, może akurat ktoś sensowny się trafi. Quote
ULKA12 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dzisiejsze zdjęcia. Ze szczególnym uwzględnieniem Pegi Quote
Angel Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ulka dziekujemy za fantastyczne zdjécia :loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ale wyładniały nasze dziewczyny - takie smukłe i radosne ;-) Quote
moni12 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ale wyładniały nasze dziewczyny - takie smukłe i radosne ;-) Dokładnie , mizianka dla dziewczyn. Quote
danka4u1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ula, super zdjęcia, ale...nasze księżniczki jakieś bardzo smukłe...Tak ma być? Ja z babciowego pokolenia pewnie źle myslę, że tłuściutki pies -to szczęśliwy pies..:evil_lol: Czy Peggi ma taką szorstką sierść? Przy gładkiej Meggi wygląda trochę marnie.:shake: Moze trzeba ją wyczesać? Ponawiam pytanie; co robimy z ogłoszeniami? U mnie teraz bardzo krucho z czasem- nie jestem na urlopie wypoczynkowym..:shake: - ale myslę, jak dalej poprowadzić los naszego dwupaku. Quote
jogolcia@pdx Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dla mnie tłuściutki pies czy kot, to zwierzak proszący o choroby cywilizacyjne... Danuś, a jesteśmy chyba z tego samego pokolenia ;-) No i nie wiem czy Peggy daje się czesać Ulce... Quote
xxxx52 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 czy zglosily sie osoby ,ktore nadawaly by sie,na potencjalnych opiekunow pieskow? Quote
Angel Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jutro wyjdzie przelew za sierpień :) danka- myśle że możemy ogłaszać, tylko gdzie ? w gazecie MP ? Quote
ULKA12 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pegy daje się wyczesać, ale nie jest to dla niej przyjemnością. Pegy jest szorskowłosa i już taki jej urok, Megan jest gładkowłosa. Żadna z dziewczyn nie jest chuda. Faktycznie Megan zeszczuplała ale o to chodziło, bo jak przyjechała do mnie to była zapasiona, otyły pies to nie jest zdrowy pies, tym bardziej, że panny są w swoim wieku i każdy kilogram odczuwają ich stawy. Dostają odpowiednią karmę i mają więcej ruchu i efekty są widoczne. One nie są chude teraz są w sam raz, zresztą zapraszam aby zobaczyć P i M osobiście :-) Quote
_Goldenek2 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dla mnie dziewczyny super wyglądają. Nie wolno tuczyć psów !!!! Quote
xxxx52 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pieski nie sa za chude,wygladaja bardzo dobrze.mam nadzieje ,ze przed zima beda pupy grzaly przy boku swoich nowych opiekunow. Quote
chi23 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Są urocze:loveu: Dziewuszki nie są chude, mnie się wydają w sam raz:) Quote
Recommended Posts