danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 marysia55 napisał(a):mamuśka ... Ty wiesz, że ja bym te wszystkie sieroty świata przygarnęła:loveu: Serce mówi 'bierz' , rozum dyktuje 'zastanów się' . Borys + 2 koty i ja ... pracująca zawodowo (emerytura mi się dopiero marzy), więc na dzień dzisiejszy nie ma szans:shake: Wiem, wiem...tak mi się w tej starej głowinie marzy, ale bywaj u nas. Dwupak jest towarzyski, my lubimy zwierzaczki, ale też ludzi...no, może nie wszystkich;) Quote
dara9 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 danka4u1 napisał(a):Jak Ula nie siedzi na komputerze, to dobry znak.;).głaszcze dwupak zgodnie ze słowami Darii. Tat trzymć, ale ciotki też lubią być głaskane wirtualnie zdjęciami Dwupaczku i wiadomościami od Uli. Ula, pogłaszcz nas :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dariu, już nie wstajesz w środku nocy do pracy, bo zawsze Twoje wpisy były przed pracą o...5 rano? Ciiiii teraz piszę w pracy ;):oops: Teraz obejrzałam zdjęcia - słodkie te dziewuszki! Quote
danka4u1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Angel']witam. Szykują sie jakieś ogłoszenia ? [quote name='dara9']Ciiiii teraz piszę w pracy ;):oops: Teraz obejrzałam zdjęcia - słodkie te dziewuszki! :loveu:Witam wszystkich fanów Dwupaku :loveu:Angel, szykują się. Tekst będzie, jak nam obiecał Główny Koordynator ds Adopcji :multi:czyli margaret, ale nie mogę teraz znaleźć zadnego bazarku ogłoszeniowego. Może źle szukałam. Pomózcie. I zdjęcia trzeba by przejrzeć, zdecydować, które powinny być, a sprawa nie jest łatwa, bo wszystkie są piękne, co nie oznacza, ze wszystkie nadają się do ogłoszeń. Dariu, może wybierzemy się kiedyś poznać w realu te nasze słodkie dziewuszki.? Quote
Olena84 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ogloszenia niech robia Ci w pierwszej kolejnosci co nie chca hopac i maja czas!!! A potem my;). Quote
moni12 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 i tu ciotka Cię popieram z całego serca. Ja juz mam taką kandydatke , ale jak mowa oogłoszeniach milknie na chwilę ........ Quote
dara9 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Chętnie wybrałabym się odwiedzić dziewczyny i...poznać je ;) Może któraś sobota albo niedziela by nam przypasowała Danko? :) Quote
Diora Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Odwiedzam nasze Dziewczynki. Ostatnio cierpię na brak czasu, ale wkrótce wszystko nadrobię :) Quote
danka4u1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Mało nas dziś było u Dwupaczku. Czas, praca, upał, urlopy....co jeszcze..? ja też, jak widać- z doskoku. Nadzieja, ze zmieni się to wkrótce i że M&P sa w dpbrych rękach Uli. Pewnie dziewczyny leżą sobie w cienistych miejscach , oczywiście na ulubionym piachu.. dara9 napisał(a):Chętnie wybrałabym się odwiedzić dziewczyny i...poznać je ;) Może któraś sobota albo niedziela by nam przypasowała Danko? :) Dariu, podaj mi na Pw nr tel. do Ciebie, to ewentualnie dogadamy się. moni12 napisał(a):Jestem , hopsaj dwupaczku na samą górę . Diora napisał(a):Odwiedzam nasze Dziewczynki. Ostatnio cierpię na brak czasu, ale wkrótce wszystko nadrobię :) Cioteczki ,niezawodne jak zawsze -odwiedziły dwupaczek. Dziękujemy i pozdrawiamy. Quote
margaret Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 to ja ostatnia ale nie najgorsza:) też odwiedzam dziś Dwupakowo :) Quote
danka4u1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 margaret napisał(a):to ja ostatnia ale nie najgorsza:) też odwiedzam dziś Dwupakowo :)Pewnie, ze nie najgorsza, tylko papierowo- komputerowo zapracowana :shake: Wychodzisz juz z tej opresji? Quote
marysia55 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 danka4u1 napisał(a):Pewnie, ze nie najgorsza, tylko papierowo- komputerowo zapracowana :shake: Wychodzisz juz z tej opresji? to jeszcze ja sie zapisze ... kurcze jak zwykle nocną porą:ghost_2::ghost_2: mam nadzieje, że nie wystraszę dziewczynek :) Quote
danka4u1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='marysia55']to jeszcze ja sie zapisze ... kurcze jak zwykle nocną porą:ghost_2::ghost_2: mam nadzieje, że nie wystraszę dziewczynek :) Pewnie, ze nie wystraszysz. dziewczyny są przyzwyczajone od dawna do nocnych nalotów ciotki Danki Quote
Angel Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 witam. Jestem wkońcu :) Ulka co u dziewczyn nowego słychać? I co u was cioteczki ? Jak prace nad ogłoszeniami ? Quote
danka4u1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wpadam i niestety szybko muszę ...wypadać. Quote
ULKA12 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 U nas upał, upał, upał. Nic się nie chce. Słodkie lenistwo. Quote
kasia8579 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 W gazecie ''Przyjaciel Pies'' zawsze na ostatnich stronach są opisywane psy do adopcji. Można by było spróbować wysłać tam, krótki wzruszający tekst i zdjęcia Suniek,a może akurat by się udało . Quote
ULKA12 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Też o tym myślałam, ale tam się dostać, to chyba ie jest tak prosto. Quote
danka4u1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 moni12 napisał(a):Jestem i ja u dwupaczku tak na dobranoc . Wierna fanko dwupaczku.:loveu: Dziękujemy za pamięć o naszym podwójnym skarbie i odwiedziny:loveu: Quote
Kocurek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No,po podrzuceniu bazarkow mowie dobranoc Dwupaczkowi i cioteczkom:) Quote
danka4u1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kocurek napisał(a):No,po podrzuceniu bazarkow mowie dobranoc Dwupaczkowi i cioteczkom:) Dwupak śpi, ale my odpowiadamy: spokojnej nocy:loveu: Quote
margaret Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 o takiej porze to mnie tu jeszcze nie widzieliście :evil_lol: przyszłam by udowodnić że potrafię byc też rannym ptaszkiem :cool3: i poczułam też że muszę sie podzielić pięknym artem i cudną stroną, przynajmniej dla tych którzy tego jeszcze nie widzieli: http://psiegranemarzenia.pl/czytaj-2.html http://psiegranemarzenia.pl/informacje.html jestem wzruszona pięknem języka i trafnością argumentacji, jak i samą ideą Quote
Recommended Posts