Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']No, no...to jest dzisiejsza obecność. Dziś: 1/ Angel :loveu::loveu:
Melduje się nr 2/ danka4u1:multi::multi:

reszta ciotek meldować się :loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Angel, widziałaś się dziś z piesią? Co z Topikiem?

tak oczywiście. Byłam w schronisku piesia także przyjechała. Topik trafi do niej za tydzień, dziś pilne było zawiezienie jednego oddanego psiaka do DT i pogryzionego psiaka do cici. Topis był dziś na spacerku ; )

Posted

Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem.
Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem.
Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty.

myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :)

Posted

Angel napisał(a):
myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :)

Tak, pojedynczo albo osobno. Tekst ma mieć 140 znaków, ze trzy zdjęcia do wyboru dla pani, która zajmuje się tym, raczej stojące psiaki i przy nodze/ człowieka, by mozna było stwierdzic wielkość psa.
Syla z doswiadzczenia radzi, by nie pisać o sterylizacji/ kastracji, bo ludziska są rózne...ale podczas bezpośredniej wizyty mozna wytłumaczyc potencjalnegmu domkowi, że to dla jego wygody, pies zdrowszy, nie trzeba leczyć z różnych chorób, koszty mniejsze...same woecie, jak to jest z niektórymi ludżmi.
W tej chwili jeszcze podobno jest promocja tzn 25 zł za dwa ogłoszenia- do wyboru dzień tygodnia.
Napiszcie, co o tym sądzicie. Teksty są. Trzeba policzyć znaki...wybrać zdjęcia, a ja dam znać Sylwi, co i jak.

Posted

No to szukamy tych pięknych tekstów na wątku, liczymy znaki..chyba że margaret znowu dostanie weny twórczej i skrobnie coś rzewnego i rzeczowego czyli dwie wersje do wyboru....:loveu::loveu:
Proponuję nowy :multi:AWANS dla margaret :multi:- Nadwornego Sekretarza Ich Królewskiej Mości Dwupaku..
podpisano: Nocny Cieć czyli dozorca

Posted

ojojoj to kto będzie pilnował wątku dwupakowego - ja we wtorek też wyjeżdżam i odsysam się calkowicie od sieci na ponad 2 tygodnie

i co my teraz zrobimy?????:placz::placz::placz: i kto podjemie się pielęgnowania wątku???? :modla::modla::modla:HELP!!!!

Posted

[quote name='moni12']No no dzzieje sie tu dzieje. Lista obecności i inne cuda.
Ciotka, Ty nie opowiadaj o cudach, tylko wpisz się na listę obecności, a od jutra PILNUJ tutaj porządku. Oto berło władzy :mad::mad::mad:, a czasem::loveu::loveu::loveu: czyli metoda marchewki i kija:evil_lol:
Będę z doskoku, o ile życie i jego przygody mi pozwolą.

Posted

margaret napisał(a):
ojojoj to kto będzie pilnował wątku dwupakowego - ja we wtorek też wyjeżdżam i odsysam się calkowicie od sieci na ponad 2 tygodnie

i co my teraz zrobimy?????:placz::placz::placz: i kto podjemie się pielęgnowania wątku???? :modla::modla::modla:HELP!!!!

A czemu tak placzesz ?? i kto to jedzie tak, ze internetu nie ma ??

Posted

danka4u1 napisał(a):
1/ danka4u1 :multi:
2/...5/....itd:mad::mad::mad::mad::mad:
Witam. Zaraz pozegnam. Wyjeżdżam. Pilnujcie Dwupaku, doskoczę tutaj z pewnością.

Ciotka a gdzie Ty sie wybierasz ??
Ja jezdze z laptopem:):) w Wy co ??

Posted

Szarotka napisał(a):
A czemu tak placzesz ?? i kto to jedzie tak, ze internetu nie ma ??

Szarotko - jesli na co dzień pracuję przy kompie wiele godzin dziennie to co to by był za urlop nadal z kompem i netem?
odcinam się od XXI wieku na chwilkę, nawet nie wiecie jakie to niezwykłe doświadczenie taki odwyk :)
i od ludzi się odcinam dosyć dosyć bardzo, pakuję tylko swoich 2 domowników i 2 wyżły i dobry humor i znikam :)