Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wysyłam na chybił trafił...czynię studia psychologiczne:evil_lol: Niektórych trzeba jeszcze molestować dłużej niż innych, wiesz coś na ten temat?
Zgadnij, jak uzyskałam te informacje??

Posted

:) takie jedno powiedzenie jest na temat procederu wspólnej kradzieży koni - nie wiem czemu akurat koni:) - ale pasowałoby tu,
a teraz to ja jednak popiję naszą słodką rozmowę wytrawnym czerwonym winem i udam się w objęcia ..... Morfeusza:)

Posted

Prześlij mi troche tego wina...tego mi chyba trzeba na zakończenie dnia, albo przyjedź. za dwie godziny będziesz, a do rana wszystko jest jeszcze mozliwe. Nawet te konie...mozna spróbować. W poblizu jest stadnina..
Pomarzyć można, ale za cztery godziny muszę wyrwać się z objęć Morfeusza, chociaż bedzie mnie chłopisko trzymała mocno. Lubi mnie:evil_lol:
A ja nie lubię ranić odczuć estetycznych otoczenia, a zapowiada się, ze rano będę tak wyglądać
Więc DOBRANOC

Posted

danka4u1 napisał(a):
To ja:Nauczyciel, który nie odpuszcza w szkole mimo zbliżającego się końca roku i dlatego jest tutaj tak często ostatnio nieobecny na wątku.:evil_lol:

Ojej;d Danka, ty to masz duże serce i pewnie nie męczysz swoich uczniów. ;>

Posted

margaret napisał(a):
zaglądam w dzień, potem zajrzę w nocy, i czekam na pierwssze telefony, niech sie urywają!!!!! no trzymacjie kciuki mocno!

:kciuki::kciuki:

Posted

Angel napisał(a):
dziękujemy Asia za ogloszenia :loveu:
już zaznaczam- kto się wykruszył.

Angel - czy możesz zapytać lena.76 o przelew ode mnie Paypalem dla Meggy i Peggy - wysłałam już jakiś czas temu, ale nie widzę go ani w Czerwcowych ani Lipcowych wpłatach stałych...

Posted

Wczoraj wyczesałam porządnie Megi bo zaczęła się strasznie lenić, chyba do niej dotarło, że pora roku się zmieniła. Dieta i ruch zrobiły swoje bo wcięcie w talii jest już widoczne. Pegi też została wyczesana ale ona jeszcze nie linieje tak jak Megan, zresztą ma inny typ włosa. Zastanawiam się nad kąpielą suczek, ale to dopiero wtedy jak się pogoda ustabilizuje.

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Angel - czy możesz zapytać lena.76 o przelew ode mnie Paypalem dla Meggy i Peggy - wysłałam już jakiś czas temu, ale nie widzę go ani w Czerwcowych ani Lipcowych wpłatach stałych...

Napiszę do moni12, bo przez nią miałam ten namiar na lena76

margaret napisał(a):
koniecznie trzeba sprawdzić tę wpłatę

a co dziś tutaj tak spokojnie było? Danka szykuj miotłę! :lmaa:

Danka już uzyła tej miotły na sobie. Wczoraj poległam na placu boju.......i nie dotarłam tutaj...

Posted

Juz napisałam do lena odnosnie wpłaty na paypala . Musicie zaznaczac , ze to na P@M , Ona zbiera na sporą ilosc psiaków i biedna moze coś przeoczyła.

Posted

moni12 napisał(a):
Juz napisałam do lena odnosnie wpłaty na paypala . Musicie zaznaczac , ze to na P@M , Ona zbiera na sporą ilosc psiaków i biedna moze coś przeoczyła.

MOni - dzięki, a ja ZAWSZE zaznaczam dla jakich psiaków przelewam pieniądze, bo wysyłam na tyle, że sama bym się pogubiła ;-)