margaret Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 wiem wiem :) ciekawe jak ty wyselekcjonujesz tych adresatów z grupy "krótki tekst" i "długi tekst" hehe:) żarcik taki Pani Fundraiser -trzymamy kciuki! Quote
danka4u1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie wysyłam na chybił trafił...czynię studia psychologiczne:evil_lol: Niektórych trzeba jeszcze molestować dłużej niż innych, wiesz coś na ten temat? Zgadnij, jak uzyskałam te informacje?? Quote
margaret Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 znaczy do mnie pijesz? :evil_lol: o ty niedobra:mad: no fakt- mnie trzeba było zmolestować dwukrotnie, nie daję się łatwo złamać :p Quote
danka4u1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 margaret napisał(a):, nie daję się łatwo złamać :p I własnie takich nam tutaj trzeba na wątku. Dobrze nam razem??? Quote
margaret Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 :) takie jedno powiedzenie jest na temat procederu wspólnej kradzieży koni - nie wiem czemu akurat koni:) - ale pasowałoby tu, a teraz to ja jednak popiję naszą słodką rozmowę wytrawnym czerwonym winem i udam się w objęcia ..... Morfeusza:) Quote
danka4u1 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Prześlij mi troche tego wina...tego mi chyba trzeba na zakończenie dnia, albo przyjedź. za dwie godziny będziesz, a do rana wszystko jest jeszcze mozliwe. Nawet te konie...mozna spróbować. W poblizu jest stadnina.. Pomarzyć można, ale za cztery godziny muszę wyrwać się z objęć Morfeusza, chociaż bedzie mnie chłopisko trzymała mocno. Lubi mnie:evil_lol: A ja nie lubię ranić odczuć estetycznych otoczenia, a zapowiada się, ze rano będę tak wyglądać Więc DOBRANOC Quote
Paula95 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 danka4u1 napisał(a):To ja:Nauczyciel, który nie odpuszcza w szkole mimo zbliżającego się końca roku i dlatego jest tutaj tak często ostatnio nieobecny na wątku.:evil_lol: Ojej;d Danka, ty to masz duże serce i pewnie nie męczysz swoich uczniów. ;> Quote
Angel Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dziękujemy Asia za ogloszenia :loveu: już zaznaczam- kto się wykruszył. Quote
margaret Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 zaglądam w dzień, potem zajrzę w nocy, i czekam na pierwssze telefony, niech sie urywają!!!!! no trzymacjie kciuki mocno! Quote
xxxx52 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 margaret napisał(a):zaglądam w dzień, potem zajrzę w nocy, i czekam na pierwssze telefony, niech sie urywają!!!!! no trzymacjie kciuki mocno! :kciuki::kciuki: Quote
jogolcia@pdx Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Angel napisał(a):dziękujemy Asia za ogloszenia :loveu: już zaznaczam- kto się wykruszył. Angel - czy możesz zapytać lena.76 o przelew ode mnie Paypalem dla Meggy i Peggy - wysłałam już jakiś czas temu, ale nie widzę go ani w Czerwcowych ani Lipcowych wpłatach stałych... Quote
margaret Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 koniecznie trzeba sprawdzić tę wpłatę a co dziś tutaj tak spokojnie było? Danka szykuj miotłę! :lmaa: Quote
Asia_Rawicz Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A to i ja odwiedzę dwupak na dobranoc:) Jutro dorobię jeszcze ogłoszenia. bo dzisiaj czasowo nie dałam rady. Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Wczoraj wyczesałam porządnie Megi bo zaczęła się strasznie lenić, chyba do niej dotarło, że pora roku się zmieniła. Dieta i ruch zrobiły swoje bo wcięcie w talii jest już widoczne. Pegi też została wyczesana ale ona jeszcze nie linieje tak jak Megan, zresztą ma inny typ włosa. Zastanawiam się nad kąpielą suczek, ale to dopiero wtedy jak się pogoda ustabilizuje. Quote
Olena84 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Super, ze sa ogloszenia, teraz mam nadzieje, telefony sie posypia, bo dziewczyny w koncu musza znalezc dom! Quote
danka4u1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Angel - czy możesz zapytać lena.76 o przelew ode mnie Paypalem dla Meggy i Peggy - wysłałam już jakiś czas temu, ale nie widzę go ani w Czerwcowych ani Lipcowych wpłatach stałych... Napiszę do moni12, bo przez nią miałam ten namiar na lena76 margaret napisał(a):koniecznie trzeba sprawdzić tę wpłatę a co dziś tutaj tak spokojnie było? Danka szykuj miotłę! :lmaa: Danka już uzyła tej miotły na sobie. Wczoraj poległam na placu boju.......i nie dotarłam tutaj... Quote
SkarpetKa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Trzymamy kciuki za Twoją misję i za sunieczki przede wszystkim :) Quote
moni12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Juz napisałam do lena odnosnie wpłaty na paypala . Musicie zaznaczac , ze to na P@M , Ona zbiera na sporą ilosc psiaków i biedna moze coś przeoczyła. Quote
danka4u1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dostałam odpowiedź od moni12. Napisze do posiadaczki paypala. Quote
jogolcia@pdx Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 moni12 napisał(a):Juz napisałam do lena odnosnie wpłaty na paypala . Musicie zaznaczac , ze to na P@M , Ona zbiera na sporą ilosc psiaków i biedna moze coś przeoczyła. MOni - dzięki, a ja ZAWSZE zaznaczam dla jakich psiaków przelewam pieniądze, bo wysyłam na tyle, że sama bym się pogubiła ;-) Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Szerokiej drogi życzymy, jak niemieckie autostrady:-) Co do ceny fipreksu dla Pegy kupuję M - 12 zł; dla Megy rozmiar L - 15zł. Quote
Elka_Ka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jestem na zaproszenie ale nietety moja obecna sytuscja życiowa nie pozwala mi na pomoc finansową chociaż bardzo bym chciała:-( Quote
Recommended Posts