Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam jakieś 2 prywatne wiiadomości od paulinken i danke 4u1,nie potrafię ich odczytać,ale sądząc po tytule "psia przyjaźń" chodzi chyba o deklaracje.Mogę zadeklarować niestety tylko 20 zł miesięcznie,bo na Korunię daję 60 i na Bartusia 20,na razie tylko tyle mogę,podajcie dziewczyny nr konta tutaj w tym wątku-to ułatwi i zavchęci potencjalnych sponsorów.

Posted

Dzięki azalio za przybycie. Dlaczego nie potrafisz odczytać wiadomości? Cos nie tak ??
Dziekujemy za deklarację i nie pisz, ze to tylko 20 zł, [B][COLOR=red]bo to AŻ 20 [/COLOR][/B]:loveu:
Jeszcze tylko 10 zł brakuje nam do pełnych deklaracji...
[B]Dane do przelewu i nr konta podajemy na pw i zaraz Ci prześlę[/B].[B] Napisz, czy dostałaś.[/B]
Zostań z nami na wątku.

Posted

Danusiu,udało mi się odczytać Twoją wiadomość z nr konta Meggi i Peggi(jakaś niekumata pod tym względem jestem)i prześlę stałą deklarację.Pozdrawiam!

Posted

[quote name='adamo1974']prosze ludzi o dobrych sercach pomózcie małej biednej tince która w swoim psim życiu tyle przeszła [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196448-SUNIA-1-5kg-z-łańcucha-DRAMATYCZNE-POGORSZENIE!-CEWNIK-OPERACJA-KOSZTY!!!/page12"][COLOR=#4444ff]SUNIA - 1,5kg z łańcucha - DRAMATYCZNE POGORSZENIE! CEWNIK - OPERACJA- KOSZTY!!![/COLOR][/URL][/QUOTE]
Oj tak!Tam pomoc finansowa jest potrzebna na już!Jak wejdziecie,to same zobaczycie maleńką kupkę nieszczęścia:(

Posted

mam dobrą wiadomość- wyadoptowanie bd bezpłatne, beda na mnie wyadoptowane- a wolontariusze i fundacje dostaja za darmo psiaki ;) No to jest plus. Obróżke Peggi bd miała bo jej kupiłam wieć jedzie z nia a dla Meggi także wynajde- bo ma schroniskowa. Ujejj.. dziś o 17 ide po klucz od hotelu i ksiązeczki dziewczyn.. nie moge sobie tego wyobrazic.. uffff. Ciezko bedzie....

Posted

Na tę chwilę czekałyśmy tak długo, a M&P lata całe....wiadomości, Angel- super, sprawa posuwa się i jutro wyjazd.....ja też czuję się dziwnie. Z jednej strony radość, że psiny juz nie będą w schronisku, a z drugiej...nie wiem, jak to określić, a przecież nie znam osobiście psiaków, nie widziałam ich nigdy " na żywo".
Wyobrażam sobie, co Ty musisz czuć.
Angel, a może zostawisz sobie M&P, bo jak będą [B]wyadoptowane na Ciebie.....:evil_lol: :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Na tę chwilę czekałyśmy tak długo, a M&P lata całe....wiadomości, Angel- super, sprawa posuwa się i jutro wyjazd.....ja też czuję się dziwnie. Z jednej strony radość, że psiny juz nie będą w schronisku, a z drugiej...nie wiem, jak to określić, a przecież nie znam osobiście psiaków, nie widziałam ich nigdy " na żywo".
Wyobrażam sobie, co Ty musisz czuć.
Angel, a może zostawisz sobie M&P, bo jak będą [B]wyadoptowane na Ciebie.....:evil_lol: :evil_lol:[/B][/QUOTE]

danusiu nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała.. ale niestety rzeczywistość jest inna- brak warunków:shake: ja sama nie wiem co czuje.. takie hardcorowe rozdarcie w środku.. nie wiem jak mam to powiedzieć.. ale powtarza sie sytuacja sprzed 2 lat.. jak to moja Tajga szla do domu. Nie wiem dlaczego ale nie do wszystkich psów sie tak przyzwyczajam..niektóre w schronisku sa krótko..całe szczeście. Inne sa oddane wszystkim, ciesza sie na wszystkich dookoła..a one dwie.. poczuły sie przy mnie jak przy swoim człowieku.. pomału wydobywały z siebie ufność, poczucie bezpieczeństwa a przede wszystkim miłość. Obdarzyłyśmy sie w trójke ogromną miłościa, przyjaźnia i zaufaniem. Wiem, że powinam sie cieszyć i tak w głebi serca jest.. 6 lat czekały na cos co wydarzy się jutro. Będa wkońcu w pełni szczęśliwe.. a nie tylko raz w tygodniu.. wkońcu na tym zalezało mi od początku- socjalizacja, zaufanie, miłość i dom. No ale wiecie.. miłość bardzo się zagłebiła, zapuściła korzenie w moim sercu. Nie moge więcej pisac bo łzy już leca mi po polikach i to niezaleznie ode mnie.. dziwne to uczucie.. ze mimo więzi jaka nas łczyła- i mam nadzieje ze nigdy nie przestanie łączyc, zostana mi tylko litery i obrazki.. nie bd juz przytulania, głaskania i naocznego machania ogonkami. Juz oprócz na zdj nie zobacze ich radości.. bede mogła tylko wnioskowac co one robia. Ale nie słuchajcie moich marudzeń.. wiem, że moze przesadzam. Ale to 3 przypadek tak mocnego zakorzenienia więzi. Tyle, ze boje sie ze tak jak teraz jest z poprzednimi 2 przypadkami- na poczatku byly info.. a teraz jak pisze to bardzo rzadki odezw co u moich psów. Zmykam.. papapa ;**

Posted

[quote name='Angel']danusiu nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała.. ale niestety rzeczywistość jest inna- brak warunków:shake: ja sama nie wiem co czuje.. takie hardcorowe rozdarcie w środku.. nie wiem jak mam to powiedzieć.. ale powtarza sie sytuacja sprzed 2 lat.. jak to moja Tajga szla do domu. Nie wiem dlaczego ale nie do wszystkich psów sie tak przyzwyczajam..niektóre w schronisku sa krótko..całe szczeście. Inne sa oddane wszystkim, ciesza sie na wszystkich dookoła..a one dwie.. poczuły sie przy mnie jak przy swoim człowieku.. pomału wydobywały z siebie ufność, poczucie bezpieczeństwa a przede wszystkim miłość. Obdarzyłyśmy sie w trójke ogromną miłościa, przyjaźnia i zaufaniem. Wiem, że powinam sie cieszyć i tak w głebi serca jest.. 6 lat czekały na cos co wydarzy się jutro. Będa wkońcu w pełni szczęśliwe.. a nie tylko raz w tygodniu.. wkońcu na tym zalezało mi od początku- socjalizacja, zaufanie, miłość i dom. No ale wiecie.. miłość bardzo się zagłebiła, zapuściła korzenie w moim sercu. Nie moge więcej pisac bo łzy już leca mi po polikach i to niezaleznie ode mnie.. dziwne to uczucie.. ze mimo więzi jaka nas łczyła- i mam nadzieje ze nigdy nie przestanie łączyc, zostana mi tylko litery i obrazki.. nie bd juz przytulania, głaskania i naocznego machania ogonkami. Juz oprócz na zdj nie zobacze ich radości.. bede mogła tylko wnioskowac co one robia. Ale nie słuchajcie moich marudzeń.. wiem, że moze przesadzam. Ale to 3 przypadek tak mocnego zakorzenienia więzi. Tyle, ze boje sie ze tak jak teraz jest z poprzednimi 2 przypadkami- na poczatku byly info.. a teraz jak pisze to bardzo rzadki odezw co u moich psów. Zmykam.. papapa ;**[/QUOTE]
No i super!Ja już wyję do monitora!Ludzie!Nic,tylko się upić z radości,żeby nie myśleć o wzruszeniu!

Posted

W końcu nie będą w schronie! :)
Tak dziwnie pewnie będzie jak Angel nie będzie miała przy sobie w schronie M&P ale
pewnie z czasem będzie lepiej z każdym psiakiem trzeba kiedyś się rozstać :(

Posted

[quote name='Ajula']Angel podaj mi jeszcze na wszelki wypadek swój numer telefonu
i zapisz mój: 692 421 691[/QUOTE]

mój nr: 607 099 681

byłam w schronisku.. ksiązeczki niestety pomylili i najwyzej dosle do Ulki.. widziałam sie chwile z dziewczynami..

Posted

[quote name='ULKA12']Pamiętajcie to tylko DT, na radość przyjdzie czas gdy dziewczyny znajdą DS[/QUOTE]

dla nas DT jest już sukcesem.. :)
to wspaniałe ze po 6 latach siedzenia w budzie każdego lata, każdej zimy i każdych psich niedoli wońcu beda grzały duupki ; ) wkoncu dostana namiastke normalności.. dostaną nowe- lepsze życie. Dla mnie one zawsze będa taka czterolistną koniczynka.. :loveu: zawsze dzieki im pojawiał się usmiech.

Posted

ja mam jeszcze pytanie: czy ustalone jest konkretnie komu i gdzie oddajemy sunie?
bo malawaszka na wątku Pelego napisała, że ona przyjedzie do Częstochowy na przekazanie Pelego i może ewentualnie zabrać sunie do Ulki - ale czy to jest oficjalnie załatwione? tzn. czy ktoś rozmawiał o tym konkretnie z malawaszka?
Bo jeśli mamy je dowieźć do Ulki, to chciałabym o tym wiedzieć dziś, no i adres by się przydał ;)

Posted

[quote name='Ajula']ja mam jeszcze pytanie: czy ustalone jest konkretnie komu i gdzie oddajemy sunie?
bo malawaszka na wątku Pelego napisała, że ona przyjedzie do Częstochowy na przekazanie Pelego i może ewentualnie zabrać sunie do Ulki - ale czy to jest oficjalnie załatwione? tzn. czy ktoś rozmawiał o tym konkretnie z malawaszka?
Bo jeśli mamy je dowieźć do Ulki, to chciałabym o tym wiedzieć dziś, no i adres by się przydał ;)[/QUOTE]

ja jednak nie dojadę do Cz-wy ale Ula dojedzie tylko pewnie nikt się z nią nie umawiał - musicie jutro do niej zadzwonić jak będzie wiadomo o której ma być w częstochowie - telefon ma Ula w podpisie, je Jej dziś powiedziałam, że nie dojadę na czas do Cz-wy, więc wie, że to Ona musi podjechać

Posted

[quote name='malawaszka']ja jednak nie dojadę do Cz-wy ale Ula dojedzie tylko pewnie nikt się z nią nie umawiał - musicie jutro do niej zadzwonić jak będzie wiadomo o której ma być w częstochowie - telefon ma Ula w podpisie, je Jej dziś powiedziałam, że nie dojadę na czas do Cz-wy, więc wie, że to Ona musi podjechać[/QUOTE]
acha, bardzo dziękuję za wiadomość :)
ale szkoda, że Ciebie nie będzie, bym poznała TĄ MALAWASZKĘ od sznupów