Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Margaret, proszę Cię, nikt nie ignoruje Twojej propozycji i dobrej woli w sprawie hoteliku u Kikou, chociaz tak to może wyglądać. Ja tez denerwuje się, gdy moje posty - wydaje mi się- trafiaja w próznię i nikt na nie nie odpowiada. Tak tez bywało, ale uwierz mi, to nie zła wola.
Pisałam, ze nie znam psów, nie wiem, jak zachowują się wobec innych- a takie pytania tez padały, gdy szukałam i pisałam do ludzi...
Jesteśmy tutaj teraz we dwie i tak juz pozostanie do rana. Wejdzie z pewnością jeszcze Jola, ale ona wie tyle samo, co my i nie mieszka w Polsce..
Mnie tez niepokoi i stresuje, ze nie możemy zebrać się i raz konkretnie załatwić sprawy.
Myslę, ze zacytuję Twój post, by był widoczny rano..Jak sądzisz?
Jakie informacje potrzebne były Kikou dotyczące psów? Moze łatwiej byłoby mi dziś/ rano napisac do niej, gdybym wiedziała, o co mam pytać Angel albo którąś z wolontariuszek, by przekazać to Kikou i ewentualnie negocjować cenę.
I proszę, nie pisz, ze lekceważymy Twoją dobrą wolę, bo jesteśmy Ci wdzięczne, ze pomagasz nam.

NO właśnie - ja nawet nie widziałam Twoich wpisów Margaret - pewnie ze względu na różnicę czasową... trzeba chyba zagonic Angel to telefonicznego kontaktu z Kikou... niech negocjują ... dzięki za pomoc :-)

Posted

W sprawie pertraktacji z kikou musza brac udzial osoby bezposrednio zaangazowane ,majace kontakt z psami ,a nie kibice.Ten hotelik jest kolo Wroclawia ,to az nie jest za daleko od Obornik.Nie wiem tylko czy osoby niepelnoletnie moga pertraktowac?

Posted

xxxx52 napisał(a):
W sprawie pertraktacji z kikou musza brac udzial osoby bezposrednio zaangazowane ,majace kontakt z psami ,a nie kibice.Ten hotelik jest kolo Wroclawia ,to az nie jest za daleko od Obornik.Nie wiem tylko czy osoby niepelnoletnie moga pertraktowac?

Chyba wiadomo, że nie Ty będziesz rozmawiała jako kibic i o jakich pertraktacjach mówisz? Skoro prowadzi taki idealny hotelik polecany nawet przez Ciebie to chyba nie bierze 500 zł za psa. Masz do czynienia z ludźmi myślącymi. Pełnoletność nie ma tu nic do rzeczy. Będzie rozmawiał ten, kto zna pieski i może o nich powiedzieć dużo. Jedynie Angel może mieć problem z doładowaniem telefonu na taką dłuższą rozmowę bo nic jej nie spada z nieba na zawołanie.
Ciągle czekamy na propozycję tego bezpłatnego domowego DT, sielanki gdzieś w Polsce, o której nic nie wiemy.

Posted

mestudio napisał(a):
Drażnisz mnie, po co tu w ogóle wchodzisz? Czy masz coś do zaoferowania oprócz klepania bezsensów? Czy możesz w tym wątku zaoferować jakąś pomoc?

Sluchaj no,ja moge pisac kiedy chce ,co chce ,to nie jest Twoje prywatne forum to jedno,po drugie kazdy na forum moze sie wypowiedziec,po trzecie nie musisz sie czytac co pisze ,poprostu tak ja ja ignoruj moje posty tak jak ja to juz dawno czynie.

Powtazam czy sie Tobie podoba czy nie ze hotele dla psow to nie sa male kojce dzurwe budy czy zycie psa w stodole.Za to sie placi i to duzo.
DT to najlepsze wyjscie dla psow ,dostarcza sie ,albo nie ,pokarm a za opieke sie nie placi ,chyba ze jest pies chory.
Powtazam ,znam kikou jest wspaniala osoba ,godna zaufania milosniczka zwierzat ,ale nie znam jej hoteliku co od niedawna powstal(moze od 2-3 lat )

Posted

xxxx52 napisał(a):
Sluchaj no,ja moge pisac kiedy chce ,co chce ,to nie jest Twoje prywatne forum to jedno,po drugie kazdy na forum moze sie wypowiedziec,po trzecie nie musisz sie wytrzac co pisze ,poprostu tak ja ja ignoruj moje posty tak jak ja to juz dawno czynie.

Powtazam czy sie Tobie podoba czy nie ze hotele dla psow to nie sa male kojce dzurwaw budy czy zycie psa w stodole.Za to sie placi i to duzo.
DT to najlepsze wyjscie dla psow ,dostarcza sie ,albo nie ,pokarm a za opieke sie nie placi ,chyba ze jest pies chory.
Powtazam ,znam kikou jest wspaniala osoba ,godna zaufania milosniczka zwierzat ,ale nie znam jej choteliku co od niedawna powstal(moze od 2-3 lat )

Słucham no.... szczególnie o tym hoteliku przez ch - masakra językowa. Skoro nie znasz hoteliku to o czym mowa?
A skoro już piszesz to może zaproponuj jakąś pomoc, a może w jakimś wątku komuś coś dałaś oprócz klepania. W pracy sobie poczytam Twoje posty na forum.

Posted

A ja wracam jak bumerang;) na ten wątek, tym razem na zaproszenie Jo:loveu::loveu:, która dostała urlop od dogo:evil_lol:
Niewdzięcznica;):loveu: sama SE poszła i mnie nie zabrała:evil_lol:
Ja mam pytanie, kto zajmuje się adopcją tych dwóch suczek, wie coś na temat ich zachowań w stosunku do innych psów?
Całego wątku nie podejmuję się przeczytać.

Posted

mestudio napisał(a):
Jak Jo dostała urlop to i ja po kilku wystąpieniach w końcu dostanę:-).
Suczki są łagodne, sympatyczne zarówno dla zwierzaczków jak i dla ludzi. Tyle o nich wiem z wątku.

A może tak jakieś pospolite ruszenie;) na dogo ogłosić i iść na wspólny urlop?
Popytam na pw o DT dla suniek, skoro są zgodne z innymi zwierzakami.
Myślę, że na tym wątku brakuje osoby, która będzie koordynowała wszystkie sprawy dziewczynek. Jeżeli opuszczą schron, to trzeba będzie spiąć pośladki;) i zabrać się za robotę.

Posted

xxxx52 ja też prowadzę hotelik i jest mi bardzo przykro słuchać takich opinii o polskich hotelikach a na zewnątrz w tych pięknych niemieckich hotelikach jesteś pewna,że jest Miłość do psiaków?!

Posted

Wchodząc na (jakikolwiek) wątek, zawsze mam nadzieję, że wszystkim chodzi wyłącznie o dobro psiakow, a nie o osobiste wycieczki i wbijanie komuś igły w czułe miejsce ... :shake::shake::shake: ... i prawie zawsze spotyka mnie zawód :( ... zawsze znajduje się ktoś krytykujący, potępiający, nietaktowny, sam niewiele wnoszący konkretnej pomocy.

Niestety, nie mogę osobiście pomóc suczkom w żaden sposób, ale trzymam mocno kciuki by znalazły miejsce, niekoniecznie w przysłowiowych marmurach (!!!), ale tam, gdzie ludzie mają serce do zwierząt, a nie tylko "komfort na pokaz".

Posted

Czytam i powoli odbiera mi wzrok, słuch i mowę...Jola zbanowana?:loveu: Dzięki Ireno, ze przyszłaś do nas;:loveu:nadzieja wstepuje w moje serce, bo widzisz, ze zaczynamy zmierzać za " przewodnikiem" w kierunku teoretycznych rozważań o " wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy"...a dwupak czeka z podkulonym ogonem w budzinie...

Posted

bardzo przepraszam za rzadkie udzielanie ale trudno mi wszystko ogarnąć i mam mało czasu na spędzenie przed kompem..:shake:

a więc co do kikou (chyba dobrze napisałam nick) to podajcie mi jakiś namiar do niej- e-mail, gg. Bo niestety zadzwonć nie mam jak.. tak jak mestudio pisała nie mam środków na koncie i nie prędko bd miała.

jutro prawdopodobnie bd u dziewczynrk, ale nie wiem na 100%... znowu zaczynam zawodzić:-( ale jutro popołudniu występy i wgl kikla innych spraw.. postaram sie.

Posted

Angel napisał(a):
bardzo przepraszam za rzadkie udzielanie ale trudno mi wszystko ogarnąć i mam mało czasu na spędzenie przed kompem..:shake:

a więc co do kikou (chyba dobrze napisałam nick) to podajcie mi jakiś namiar do niej- e-mail, gg. Bo niestety zadzwonć nie mam jak.. tak jak mestudio pisała nie mam środków na koncie i nie prędko bd miała.

jutro prawdopodobnie bd u dziewczynrk, ale nie wiem na 100%... znowu zaczynam zawodzić:-( ale jutro popołudniu występy i wgl kikla innych spraw.. postaram sie.

Angel, podaj mi namiary na swoją sieć i numer, a ja Ci doładuję konto w ramach sympatii i nadziei, że moja córka kiedys oprzytomnieje. Niech to będzie bonus dla psiaków bo wiem, że nie wyślesz 1000 sms-ów do kolegi za te doładowanie. Poroszę bardzo o namiary.

Posted

Angel, chcę wysłac płyty i tych parę ciuszkow do Ciebie czy moge kurierem? byloby to pewnie w pon. czy będzie mial kto to odebrac w domu? czy lepiej pczta nasza polska kochana?
nie ukrywam ze kureirem to slslabym z firmy wiec ....nie placac za to;)
hihihi

Posted

jeszcze potrzebuję nr tel - to na priw - bo jkabym miala slac kurierem to potrzebuje mu dolacayc do adresu nr tel. Jesli nie uda sie dzisiaj to w pon. wysle. Bedzie 13 plyt z cwiczeniami, plytka z pilatesem, plytka zepsolu Kavaa i jeszcze plytka Jarocinowa + pare ciuszkow: spodenki w kratke, tuniczka zakupiona na innym bazarku, bluzeczka imprezowa "lata 80 te"), narzutka, kamizelka jasnobrazowa...

Posted

megi_winters napisał(a):
Angel, chcę wysłac płyty i tych parę ciuszkow do Ciebie czy moge kurierem? byloby to pewnie w pon. czy będzie mial kto to odebrac w domu? czy lepiej pczta nasza polska kochana?
nie ukrywam ze kureirem to slslabym z firmy wiec ....nie placac za to;)
hihihi

megi_winters napisał(a):
jeszcze potrzebuję nr tel - to na priw - bo jkabym miala slac kurierem to potrzebuje mu dolacayc do adresu nr tel. Jesli nie uda sie dzisiaj to w pon. wysle. Bedzie 13 plyt z cwiczeniami, plytka z pilatesem, plytka zepsolu Kavaa i jeszcze plytka Jarocinowa + pare ciuszkow: spodenki w kratke, tuniczka zakupiona na innym bazarku, bluzeczka imprezowa "lata 80 te"), narzutka, kamizelka jasnobrazowa...

o super, dziękuje :)

mestudio napisał(a):
Angel, podaj mi namiary na swoją sieć i numer, a ja Ci doładuję konto w ramach sympatii i nadziei, że moja córka kiedys oprzytomnieje. Niech to będzie bonus dla psiaków bo wiem, że nie wyślesz 1000 sms-ów do kolegi za te doładowanie. Poroszę bardzo o namiary.

kurde głupio mi.. ;/ może poczekamy jeszcze troszke aż mama mi doladuje na wypłate ? bo tak głupio zdzierac od kogoś.. a chyba moge skontaktować sie drogą e-mailowa lub gg ; D ?

apropo zrobiłałam bazarek :D co prawda, połowa zysków bd dwupaku.. ale zawsze cos. Pomóżcie wysyłac :D

http://www.dogomania.pl/threads/202535-psie-akcesoria-książki-prostownica-i-inne!-na-dwa-cele*-do-11.03-**-ZAPRASZAMY-D?p=16334989#post16334989