Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brzmi obiecująco:) u kikou oficjalna cena jest taka sama, sprawdziłam dziś, patrzę na pierwsyz post i widze że jakiś zapas środków finansowych jest, to aktulane dane prawda? ja bym sie decydowała, dziewczyny odsiedziały ok 6 letni wyrok w schronie to baaaardzo długo, cholera należy im się lepsze!
gdzie ten hotel, daleko? jak z dojazdem? jak z opieką weterynaryjną? w czym pomóc?

Posted

Oj, pięknie by było, gdyby pieski wreszcie zaznały innego życia...
Oby hotelik wypalił, a decyzje zapadły szybko - choć wiem, że nie jest to wszystko proste, bo związane z funduszami, o które wcale nie łatwo :-(.
Ale będziemy kombinować :-)!

Posted

właśnie prosimy o info.. deklaracji nie mamy pełnych niestety ale na dwa miesiące starczy z tych pieniędzy a myśle że w tym czasie uzbieramy kolejne pieniądze ; ) albo i DS ! :D juz mi sie chce beczeć.. ale ogarne sie ; ) ja chce jechać zawieźć je do hotelu.. nie wyobrażam sobie inaczej. dziekuje ciotki za wszystko co dla nich robicie :loveu: przepraszam, że ja nie spełniam wszystkich obiecanek.. ale.. teraz naprawde wszystko u mnie zawalone. Nawet nie moge korzystać w domu z neta ;/ danusiu prosze wyślij mi na pw dane które wysyłałam ci do przelewu bo za kupno na bazarkach musze dane wysłac a nie znam na pamiec konta.. Pozdrawiam ; ********

Posted

Hotel u Uli ja jestem jak najbardziej za...byłam tam osobiście i polecam..hotel koło Częstochowy..tylko trzeba szybko się decydować, zeby miejsca nie zabrakło..cena za obydwie panny to 600 zł z karmą:)

Posted

Witam to do mnie miałyby przyjechać Pegi i Megi jeśli taka będzie decyzja. Tutaj można zobaczyć kogo goszczę i gościłam w moim DT, wątek był dużo fajniejszy,ale jak była czystka wśród wątków hotelowych wszystko znikło.
http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY

Tutaj jest więcej zdjęć, suczynki byłyby w tzw psim pokoju, razem z Leonem i Dyziem.
http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=11

Posted

Cieszę się, że się podoba:)Nie poleciłabym hotelu o którym nic nie wiem..Ulę znam, w hoteliku byłam..świetny kontakt telefoniczny i mailowy jak czegoś potrzeba i uważam, że nie jest drogo...niestety sama w tej chwili finansowo nie jestem w stanie pomóc..

Posted

Dziękujemy Shania za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza- wróci do Ciebie z pewnością.
Dziękujemy Ula za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam.
Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba...
Angel, piszę do Ciebie na pw

Posted

to ja na 200 procent jestem za tym wyborem hoteliku i dziękuję wszystkim którzy do tego przyłożyli rękę:)

właśnie zobaczyłam że zamknieto bazarek na P&M nie rozumiem dlaczego....:(

Posted

[quote name='danka4u1']Dziękujemy Shania za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza- wróci do Ciebie z pewnością.
Dziękujemy Ula za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam.
Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba...
Angel, piszę do Ciebie na pw[/QUOTE
Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, poczekam na te dwie wariatki tyle ile trzeba :-) Oczywiście im szybciej tym lepiej, po co mają marznąć w schronisku?

Posted

Dziękujemy Ula za odpowiedź.
Dziewczyny, sprężamy się i wychodzimy na żebry po grosik dla Dwupaku.
Pomózcie wysyłać błagalne prośby. Psiny czekają tak długo na ten dzień.
Może opłacić pobyt psiaków z deklaracji jednorazowych...? Tak czy inaczej, podejmijmy szybko decyzję.
Jeszcze transport; to ponad 300 km
Margaret, Ewuś- widzę, ze jesteście. Jakie jest Wasze zdanie ?
:lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:

Prezent dla Dwupaku- dziewczyny mają powodzenie na dogo- 45 zł :oprzelane przez gonia66- 20 zł ze skarbonki cioci FFrubki + 15 zł ze skarbonki dziadzia Swiatusia i 10 zł od cioteczki anndol:smile:
Niech przyniosą szczęscie i powodzenie pannom.
:loveu:Darczyńcom pięknie dziękujemy:loveu:

Posted

oplacac z czego sie da, oczywiscie ze trzeba nadal mysle nieustannie prosic o chocby małe cegiełeczki comiesięczne, ale całkiem sporą kwotę udało wam sie zgromadzić z jednorazowych darów,
bazarki, akcje przypominające na FB czy innych portalach, ogłoszenia adopcyjne,
no i teraz tez do dogrania transport, najpierw moze czy jest opcja niedroga czyli wsrod naszych ktos ma szanse zorganizowac czesciowo lub calosciowo transport?