Brysio Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 dodałam Bambo do allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=653260702 psiaki maja 5 obserwatorów!! Ciotki proszę zajrzyjcie na wątek Orzeszka http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-caly-w-kleszczach-szkielet-wyniszczony-wedrownik-prosi-o-pomoc-135851/ Quote
agusiazet Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jeśli to nie jest tajemnicą, to jaki jest dług u weta? I jeszcze raz poproszę o konto, bo niechcący wykasowałam:( Quote
Brysio Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 poistaram sie wyłowic wszystkie wpisy odnosnie wydatków i wlat i umiescic w pierwszym poscie Quote
Erica Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Brysio - wysłać Ci numer konta czy już nie aktualne? Agusia -Tobie też? Quote
Brysio Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 dziękuję bardzo;) przelewam 50 zł z bazarku;) Quote
mmlasowice Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nr konta stale ten sam. Jestem padnięta. Podsumowanie kosztów zwali nawet konia z nóg. Zabiorę się za to jutro. Na razie żyję radością z adopcji Soni.Otrzymałam mailem wspaniałe fotki Soni z nowego domu. Oby pozostałe miały takie szczęście. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html Quote
bico Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 aż wole nie myśleć ile jest tego długu:-( nie mam za dużo kasy, ale znów jakiś grosik podrzucę:oops: Quote
bico Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 przelałam moje skromne 50 zł na leczenie tej cholernej nosówki:-( Quote
coronaaj Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Tutaj tez potrzebna pomoc!!! CHARYTATYWNA WSPOMOZ BEZDOMNE PSY , DAJ ZYCIE !!!! (660926808) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Erica Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Już wysłałam, przepraszam, że dopiero teraz ale jestem strasznie zabiegana - sesja, praca... No i szykowanie wszystkiego na przyjazd Niniaka i Bonnie :loveu: Quote
Erica Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Na chwilą obecną kwota z bazarku biżu wynosi 128.50zł. Jeszcze 5 dni licytacji :knuje: Przyłączam się do pytania Diuny - jak się czuje rottek? Quote
mmlasowice Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Expressowo - krótko: - rottek 15.06.2009 ma zmieniony antybiotyk z "Betamoxu" na "Synergal" - włączono mu oprócz "Catosalu" również " Clanohepar" Faktycznie nastąpiła poprawa. Nawet apetyt się poprawił ale nie na tyle,żeby rottka oszukać podając mu w pasztetce antybiol w tabl.Muszę walczyć za pomocą zastrzyków. Orzeszek ma nadal "brzydki" kaszel - jednak o mniejszym nasileniu. Pozostałe jak na ponosówkowe są OKEY. W PIATEK MAM TERMIN SZCZEPIENIA E-sARY. ZABIERAM SIĘ DO SPRAWOZDANIA FINANSOWEGO "JAK PIES DO JEŻA" Czekam na "VENE" sprawozdawczą. Na domiar złego musiałam dzisiaj odebrać rodzienie adopcyjnej psa , za "nieporęczność" w postępowaniu leczniczym. Doszedł nowy kłopot i nowy koszt. Tylko dzisiaj wyłożyłam na "nowego" 47 zł. Quote
Erica Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ufff, czy jeszcze za wcześnie na 'uffff'? Bazarek kończy się w niedzielę, jak tylko wpłyną przelewy od razu wysyłam. Man nadzieję, że będzie ok 150zł Quote
Brysio Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 cioteczki błagam zobaczcie!! www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-jest-dt-300-zl-mc-pozwoli-godnie-jej-umrzec-pomozesz-139895/ Quote
coronaaj Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='__Lara']Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html Gdzie wplacic na Fundacje Stowarzyszenuie Obrona Zwierzat czy inne konto?. Chyba was przeoczylam na Allegro ale staram sie nadrobic zaleglosci. Tych bidul duzo oj duzo...u Quote
Gluszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witamy, Szukając informacji o nosówce natknęliśmy się na wątek naszej Sonii i nasze zdjęcia. Korzystając z okazji chcielibyśmy jeszcze raz podziękować pani Magdalenie za uratowanie tej cudownej psinki! W miarę możliwości będziemy umieszczać aktualne zdjęcia Sonii. Sonieczka czuje się bardzo dobrze , dużo biega i wszędzie jej pełno. Mamy nadzieje, że nie dopadną jej żadne ponosówkowe powikłania:( Pozdrowienia dla wszystkich psiaków!oby im się poszczęściło:) poniżej wklejam dzisiejsze zdjęcie gadzinki, która skacze po łóżkach;) Quote
Recommended Posts