Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nr konta stale ten sam. Jestem padnięta. Podsumowanie kosztów zwali nawet konia z nóg. Zabiorę się za to jutro. Na razie żyję radością z adopcji Soni.Otrzymałam mailem wspaniałe fotki Soni z nowego domu. Oby pozostałe miały takie szczęście.

Posted

Już wysłałam, przepraszam, że dopiero teraz ale jestem strasznie zabiegana - sesja, praca... No i szykowanie wszystkiego na przyjazd Niniaka i Bonnie :loveu:

Posted

Na chwilą obecną kwota z bazarku biżu wynosi 128.50zł. Jeszcze 5 dni licytacji :knuje:

Przyłączam się do pytania Diuny - jak się czuje rottek?

Posted

Expressowo - krótko:

- rottek 15.06.2009 ma zmieniony antybiotyk z "Betamoxu" na "Synergal"
- włączono mu oprócz "Catosalu" również " Clanohepar"
Faktycznie nastąpiła poprawa. Nawet apetyt się poprawił ale nie na tyle,żeby rottka oszukać podając mu w pasztetce antybiol w tabl.Muszę walczyć za pomocą zastrzyków.

Orzeszek ma nadal "brzydki" kaszel - jednak o mniejszym nasileniu.

Pozostałe jak na ponosówkowe są OKEY.
W PIATEK MAM TERMIN SZCZEPIENIA E-sARY.

ZABIERAM SIĘ DO SPRAWOZDANIA FINANSOWEGO "JAK PIES DO JEŻA"
Czekam na "VENE" sprawozdawczą.

Na domiar złego musiałam dzisiaj odebrać rodzienie adopcyjnej psa , za "nieporęczność" w postępowaniu leczniczym.
Doszedł nowy kłopot i nowy koszt. Tylko dzisiaj wyłożyłam na "nowego" 47 zł.

Posted

Ufff, czy jeszcze za wcześnie na 'uffff'?

Bazarek kończy się w niedzielę, jak tylko wpłyną przelewy od razu wysyłam. Man nadzieję, że będzie ok 150zł

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html

Gdzie wplacic na Fundacje Stowarzyszenuie Obrona Zwierzat czy inne konto?. Chyba was przeoczylam na Allegro ale staram sie nadrobic zaleglosci. Tych bidul duzo oj duzo...u

Posted

Witamy,
Szukając informacji o nosówce natknęliśmy się na wątek naszej Sonii i
nasze zdjęcia. Korzystając z okazji chcielibyśmy jeszcze raz podziękować
pani Magdalenie za uratowanie tej cudownej psinki! W miarę możliwości
będziemy umieszczać aktualne zdjęcia Sonii. Sonieczka czuje się bardzo dobrze , dużo biega i wszędzie jej pełno. Mamy nadzieje, że nie dopadną jej żadne ponosówkowe powikłania:( Pozdrowienia dla wszystkich
psiaków!oby im się poszczęściło:)
poniżej wklejam dzisiejsze zdjęcie gadzinki, która skacze po łóżkach;)