Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmlasowice']Od 50 dni biszkoptowy, bezdomny , przymilaśny kundelek biegała sobie w pobliżu miejsca zamieszkania kobiet z 5 dzieci/ znam osobiście, więc mam pewność -że to nie Ich pies/

Wraz ze spadkiem temperatury powietrza i zmiana pogody na deszczową i mroźną wystapił problem : tymczas czy schronisko?
Okoliczni ludzie dokarmiali go i tyle!
Zadzwonili po mnie. Byłam tam wczoraj wieczorem i szok - pies tak zapchlony,że aż piszczy z bólu. W jasnej sierści widać odchody pcheł. Skórę ma poranioną od drapania.
Nie mogłam go zabrac do moich czystych , wyleczonych. Ubłagałm tymczas u Nich. Piekło zrobiła babcia dzieci - oczywiście na nie.
Dzisiaj juz o godz8 z rana byłam z NIMI w lecznicy. Pies dostał "Viprex" naskórny+ sterydy i preparaty p/ alergiczne domięśniowo.Na razie nie wchodzimy z antybiolem . Powtórka zestawu za 7 dni.
Wizyta na "KONTO FUNDACJI" z gołym kontem - wynosi 45,00zł.Napisałm żartobliwie- ale mam prośbę o każdą darowiznę. Nawet najmniejszy grosik. Nie wiem , czy wolno mi numer konta podawać na Forum. Jeżeli tak-to proszę Justynę 85 o wklejenie maila z Umową Bankową numeru Funacji. Fundacja urodziła się w wielkoch bólach z finałem zarejestrowani 21.10.2009r:
KRS 0000339993[/QUOTE]

Można bez problemu podawać,mnie sie mail nie otwiera od Pani...

Jeśli jest jakiś watek ogólny,to trzeba zmienić tytuł na Fundacje i odpowiednio uzupełnić post.

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aktualnie mam u siebie
-----------------------------------------
a/ suczki
---------------------

1.Fionę
2.Elzę-Sarę/ przed sterylką-brak funduszy/
3.Nelę

b/ samcę
-------------------

1. Bambo / 25.10.2006 ostatni 15 minutowy atak padaczkowy, dzisiaj leki za 15,00zł własnych/
2. Kastor / nadwrazliwy na mroźne powietrze/
3.Murzyn -terier rosyjski/ dzisiaj adopcja : czekaja go 2 operacje. Od 4.09.2009 wydałam na jego leczenie 300,00zł własnych/

4/ Funt- nasz własny rottek

c/ kocurki / wiek czwarty m-c/
----------------------------------------------
Milek,Mruczek,Morusek: szczepienie szczepionką IV składnikową najtaniej 3x40,00zł=120,00zł
-pieniążki muszę zebrać

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piszę o tym , aby wyjasnić dlaczego od marca walczyłam o założenie prganizacji. Powodem jest brak finansów.Wpłaty zamarły, Pojedyncze przelewy podratowały sytuację.
Koszt założenia Fundacji poniosłam potężny.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pewna gmina dzwoni do mnie z prośbą o pomoc dla karmiącej suni z 11 szczeniakami!
Brak lokum na kwarantannę- nie mogę przyjąć do zdrowych. Co robić - adopcje zamarły.

Posted

Jeżeli możesz uzyskać dostęp do faksu prześlę i otrzymasz natychmiast.
Justynko rozwiązaniem jest telefon stacjonarny z aparatem faksu / może to być w zakładzie pracy, szkole, gminie/
podaj numer i wyślę Ci.
Nie wszyscy maja problem z otwarciem skanowanego dokumentu- ale, niektórzy tak. Więc widzę rozwiązanie podane wyżej.

Posted

[quote name='mmlasowice']Jeżeli możesz uzyskać dostęp do faksu prześlę i otrzymasz natychmiast.
Justynko rozwiązaniem jest telefon stacjonarny z aparatem faksu / może to być w zakładzie pracy, szkole, gminie/
podaj numer i wyślę Ci.
Nie wszyscy maja problem z otwarciem skanowanego dokumentu- ale, niektórzy tak. Więc widzę rozwiązanie podane wyżej.[/QUOTE]

spróbuję otworzyć u znajomego,może sie uda...nie mam telefonu z faxem

Posted

Na wysłane dane Fundacji/ PW,Maile/ Mam tylko jedno zgłoszenie problemu otwarcia skanu. Justynko - jeszcze raz e-mailem wyślę ręcznie wpisaną treść.
Inaczej nie udowodnię Ci prawdy , jeżeli nie zobaczysz skanu dokumentów.

Posted

Na wątku Kastora też są podane dane fundacji.
Justynko - jeżeli masz jasnego , puchatego szczeniaka suczkę - powiadom Panią z numeru 505829411. W tym tygodniu trzeba było uspić Jej 4 m-cznę szczenię z powodu cukrzycy.Właścicielem szczenięcia była Jej matka / starsza Pani/ Opłakuje psa i śle prośby o pomoc w znalezieniu.Boi się adopcji czarnego z powodu pecha do tych psów. Wczesniej musiała uspić 4 letniego z powodu nowotworu.Do mnie prośbę skierowali przez lek.wet. drB.Grucę z Tarn.Gór. Lekarz gwarantuje dobrą opiekę dla psa w domu Tych Pań.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='obraczus87']zapisuje sobie

To jest ostatnie rozliczenie psów z nosówką:

"Dług ponosówkowy

Z przeniesienia ze strony 27
-------------------------------------------
dług : 1 124,00 zł
"-"200,00 zł / od Justyny 85 na spłatę długu/
-------------------------------------------------------------------

924,00 zł pozostało do zapłacenia