jusstyna85 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mmlasowice']Od 50 dni biszkoptowy, bezdomny , przymilaśny kundelek biegała sobie w pobliżu miejsca zamieszkania kobiet z 5 dzieci/ znam osobiście, więc mam pewność -że to nie Ich pies/ Wraz ze spadkiem temperatury powietrza i zmiana pogody na deszczową i mroźną wystapił problem : tymczas czy schronisko? Okoliczni ludzie dokarmiali go i tyle! Zadzwonili po mnie. Byłam tam wczoraj wieczorem i szok - pies tak zapchlony,że aż piszczy z bólu. W jasnej sierści widać odchody pcheł. Skórę ma poranioną od drapania. Nie mogłam go zabrac do moich czystych , wyleczonych. Ubłagałm tymczas u Nich. Piekło zrobiła babcia dzieci - oczywiście na nie. Dzisiaj juz o godz8 z rana byłam z NIMI w lecznicy. Pies dostał "Viprex" naskórny+ sterydy i preparaty p/ alergiczne domięśniowo.Na razie nie wchodzimy z antybiolem . Powtórka zestawu za 7 dni. Wizyta na "KONTO FUNDACJI" z gołym kontem - wynosi 45,00zł.Napisałm żartobliwie- ale mam prośbę o każdą darowiznę. Nawet najmniejszy grosik. Nie wiem , czy wolno mi numer konta podawać na Forum. Jeżeli tak-to proszę Justynę 85 o wklejenie maila z Umową Bankową numeru Funacji. Fundacja urodziła się w wielkoch bólach z finałem zarejestrowani 21.10.2009r: KRS 0000339993[/QUOTE] Można bez problemu podawać,mnie sie mail nie otwiera od Pani... Jeśli jest jakiś watek ogólny,to trzeba zmienić tytuł na Fundacje i odpowiednio uzupełnić post. Quote
mmlasowice Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Aktualnie mam u siebie ----------------------------------------- a/ suczki --------------------- 1.Fionę 2.Elzę-Sarę/ przed sterylką-brak funduszy/ 3.Nelę b/ samcę ------------------- 1. Bambo / 25.10.2006 ostatni 15 minutowy atak padaczkowy, dzisiaj leki za 15,00zł własnych/ 2. Kastor / nadwrazliwy na mroźne powietrze/ 3.Murzyn -terier rosyjski/ dzisiaj adopcja : czekaja go 2 operacje. Od 4.09.2009 wydałam na jego leczenie 300,00zł własnych/ 4/ Funt- nasz własny rottek c/ kocurki / wiek czwarty m-c/ ---------------------------------------------- Milek,Mruczek,Morusek: szczepienie szczepionką IV składnikową najtaniej 3x40,00zł=120,00zł -pieniążki muszę zebrać ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Piszę o tym , aby wyjasnić dlaczego od marca walczyłam o założenie prganizacji. Powodem jest brak finansów.Wpłaty zamarły, Pojedyncze przelewy podratowały sytuację. Koszt założenia Fundacji poniosłam potężny. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pewna gmina dzwoni do mnie z prośbą o pomoc dla karmiącej suni z 11 szczeniakami! Brak lokum na kwarantannę- nie mogę przyjąć do zdrowych. Co robić - adopcje zamarły. Quote
mmlasowice Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jeżeli możesz uzyskać dostęp do faksu prześlę i otrzymasz natychmiast. Justynko rozwiązaniem jest telefon stacjonarny z aparatem faksu / może to być w zakładzie pracy, szkole, gminie/ podaj numer i wyślę Ci. Nie wszyscy maja problem z otwarciem skanowanego dokumentu- ale, niektórzy tak. Więc widzę rozwiązanie podane wyżej. Quote
jusstyna85 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mmlasowice']Jeżeli możesz uzyskać dostęp do faksu prześlę i otrzymasz natychmiast. Justynko rozwiązaniem jest telefon stacjonarny z aparatem faksu / może to być w zakładzie pracy, szkole, gminie/ podaj numer i wyślę Ci. Nie wszyscy maja problem z otwarciem skanowanego dokumentu- ale, niektórzy tak. Więc widzę rozwiązanie podane wyżej.[/QUOTE] spróbuję otworzyć u znajomego,może sie uda...nie mam telefonu z faxem Quote
Doda_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja mam telefon z faksem. gdybym byla potrzebna, to odezwijcie. dam nr faxu. a papierek moge wyslac poczta do justyny. zaden problem Quote
mmlasowice Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Na wysłane dane Fundacji/ PW,Maile/ Mam tylko jedno zgłoszenie problemu otwarcia skanu. Justynko - jeszcze raz e-mailem wyślę ręcznie wpisaną treść. Inaczej nie udowodnię Ci prawdy , jeżeli nie zobaczysz skanu dokumentów. Quote
mmlasowice Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 W tej chwili ponownie wysłałam Ci skany. Quote
jusstyna85 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 mmlasowice napisał(a):W tej chwili ponownie wysłałam Ci skany. ja wierze na słowo,nie są mi potrzebne dowody Quote
mmlasowice Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Na wątku Kastora też są podane dane fundacji. Justynko - jeżeli masz jasnego , puchatego szczeniaka suczkę - powiadom Panią z numeru 505829411. W tym tygodniu trzeba było uspić Jej 4 m-cznę szczenię z powodu cukrzycy.Właścicielem szczenięcia była Jej matka / starsza Pani/ Opłakuje psa i śle prośby o pomoc w znalezieniu.Boi się adopcji czarnego z powodu pecha do tych psów. Wczesniej musiała uspić 4 letniego z powodu nowotworu.Do mnie prośbę skierowali przez lek.wet. drB.Grucę z Tarn.Gór. Lekarz gwarantuje dobrą opiekę dla psa w domu Tych Pań. Quote
mmlasowice Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Justyna 85 przelała kwotę 62,50 na Nelę, Kastora i Bambo. Jestem niezmiernie wdzięczna Ty Jedyna o ich potrzebach nie zapomniałaś!!!!!!!!!! Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='obraczus87']zapisuje sobie To jest ostatnie rozliczenie psów z nosówką: "Dług ponosówkowy Z przeniesienia ze strony 27 ------------------------------------------- dług : 1 124,00 zł "-"200,00 zł / od Justyny 85 na spłatę długu/ ------------------------------------------------------------------- 924,00 zł pozostało do zapłacenia Justynko dzękuję ci za wsparcie." Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Czy jest jakis nowy watek bo ten juz zamkniety? Quote
Recommended Posts