orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Czyli Marta jedziesz???? SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i koniec dyskusji:)))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 orsini napisał(a):Czyli Marta jedziesz???? SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i koniec dyskusji:)))))))))) Hurrrrra :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Quote
jostra Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Asiaczek napisał(a):jostra napisał(a):Asiaczek - rozmawiałam po angielsku W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle No to miałaś szczęście! A dzwoniłaś do Szilvasvarad czy do innego miasta węgierskiego? Pzdr. Nie wiem dokąd dzwoniłam, chyba do organizatora wystawy, bo dzwoniłam na nr podany na stronie wystawy Quote
Asiaczek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 No to wynika, że dzwoniłaś do Szilvasvarad. Dla nas, pozostałych, wazna info., że w Szilvasvarad pracuje ktoś władający obcymi językami. Dobra info.! Pzdr. Quote
jostra Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 nr telefonów informacyjnych: +36 20 94 72 861 - angielski +36 30 98 27 421 - niemiecki Quote
flashka-g Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 a ten ....nie ebdzie katalogu jakiegos na stronie?? Quote
jostra Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Dzwoniłam przed chwilą i otrzymałam informację, że katalogu w necie nie będzie, potwierdziłam, że mój pies jest zgłoszony. Można dzwonić tydzień przed wystawą, żeby sprawdzić stawki. Quote
sh_maniak Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):Czyli Marta jedziesz???? SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i koniec dyskusji:)))))))))) Raczej tak :wink: Jak przyjeli nasze zgłoszenia :roll: Bo nie wiemy tego jeszcze :lol: Quote
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 sh_maniak napisał(a):orsini napisał(a):Czyli Marta jedziesz???? SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i koniec dyskusji:)))))))))) Raczej tak :wink: : jakie raczej, jakie raczej ke????????? :evil: :evilbat: :evil: Quote
Fuka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Moja droga wycieczko - pamietacie o mnie? Przypominam na wszelki wypadek, ze beze mnie nici ze spania :D Sajko, w Legionowie niestety byłam tak zakrecona, ze mimo, ze wiem, ze tam byłaś i odnosiłaś sukcesy - gratuluje :drinking: - nie udało mi sie do Ciebie podejsc :roll: Gdybys mi podala swoj nr telefonu na priva - zadzwonię. Nie wiem czy dostałas mojego maila - podalam tam wszystkie moje namiary.... Kochani, tak sobie mysle, ze powinnam zmienic rasy - mam juz dosc tego wiecznego skubania, ledwo wroce z jednej wystawy, to juz trzeba skubac na nastepna :evil: A jak sie opuszcze to mam wyrzuty sumienia i głpio mi wyjsc na ring :oops: istna makabra :-? Quote
Asiaczek Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Akurat. Już to widzę... Co najwyżej możesz sobie dorzucić jakąś rasę, nie wymagającą skubania, ale zmienić?! :o Na pewno nie (takie jest moje zdanie). Pzdr. Quote
jostra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Fuka napisał(a):Moja droga wycieczko - pamietacie o mnie? Przypominam na wszelki wypadek, ze beze mnie nici ze spania :D Fuka, czy to jakiś szantaż? :evilbat: Ja się tyż przypominam :P Quote
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 wlasnie szantaz jest w tym kraju KARALNY, chcesz placic nam po 100euro kary????? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Przydaloby sie, zeby nam sie koszty wystawki zwrocily :P Quote
Sajko Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jestem jestem :D Dzięki Fuka, w porównaniu z workiem Waszych pucharów to nasz jeden to tak skromnie, ale i tak było extra :lol: A będziecie w Łodzi? Ja będę warować gdzieś w okolicach Flaire i jej 2 panienek, wtedy możemy pogadać. Jakie dokumenty zabieracie do przekraczania granicy??? Quote
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 paszport dla psa, a dla mnie dowod, bo paszport mi gdzies wcielo Quote
Fuka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='orsini']paszport dla psa, a dla mnie dowod, bo paszport mi gdzies wcielo ja mam tak samo :roll: Sajko - niestety z klubówki nie przywiezlismy ani jednego pucgharku, tylko rozetki :( Ale pucharek tam był chyba tylko jeden - dla pani Basi :lol: Daj prosze znac dokad mam z Makaronem dojechac pociagiem? Quote
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Fuka napisał(a):[ Ale pucharek tam był chyba tylko jeden - dla pani Basi :lol: Daj prosze znac dokad mam z Makaronem dojechac pociagiem? hahahahha wlasnie:)))) Fuka: ja dojezdzam do Warszawy, a potem chyba z przystankiem w koncu w Rzeszowie wiec sobie wybieraj:)) pytanie tylko KIEDY jedziemy-tzn. nie mamy noclegu z czwartku na piatek, wiec jaki jest sens?ja bym obstawala za noclegiem w Rzeszowie wlasnie w noc czwartkowa i jakbysmy wyjechali o 5tej to i tak wczesnie bysmy dojechali .... Quote
Sajko Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jak już pisałam, wyjeżdżamy w czwartek z samego rana z Warszawy, przez Rzeszów i w czwartek wieczorem jesteśmy na miejscu. Domek albo możemy załatwiać teraz, ale wszystkie miejsca w tym pięknym mieście są zarezerwowane na wystawę, więc nie sądzę, aby "nasz domek" był zajety z nocy z czwartku na piątek. Bardzo mi przykro, ale pracuję na tyle dużo, że zasługuję na 1 dzień odpoczynku, więc nie ma mowy o wyjeździe z polski w piątek. Jeśli nie odpowiada, to bardzo mi przykro. A powrót, musimy ustalić czy w poniedziałek wieczorem z przystankiem, co by mi bardziej odpowiadało. Fuka, wybieraj gdzie Ci wygodniej, albo do Wwy na czwartek rano, albo gdzieś 'w drodze' :D Quote
Flaire Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Asiaczek napisał(a):Akurat. Już to widzę... Co najwyżej możesz sobie dorzucić jakąś rasę, nie wymagającą skubania, ale zmienić?! :o Na pewno nie (takie jest moje zdanie).Zgadzam się. Wszyscy posiadacze terierów-skubańców :wink: klną na to skubanie nonstop, ale bez niego nie mogliby żyć :wink: . Quote
flashka-g Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ludzie błagam.Potrzebuje odwołac psy bo jednak nie moge jechac.Zna ktos jakiegos maila na który bym mogła napisac??PLIS!!Pomocy!! Quote
jostra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Sajko napisał(a):A powrót, musimy ustalić czy w poniedziałek wieczorem z przystankiem, co by mi bardziej odpowiadało. To zapraszam na przystanek :P Quote
Fuka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Asiaczek']Akurat. Już to widzę... Co najwyżej możesz sobie dorzucić jakąś rasę, nie wymagającą skubania, ale zmienić?! :o Na pewno nie (takie jest moje zdanie).Zgadzam się. Wszyscy posiadacze terierów-skubańców :wink: klną na to skubanie nonstop, ale bez niego nie mogliby żyć :wink: . No, w sumie obie macie racje, ale pomarudzic troszke sobie musialam i niestety dalej musze :roll: Flashka, jest juz po terminie, ale sprobuj - [email protected] Naprawde nie mozesz? Biednaś :( Quote
Recommended Posts