Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli Marta jedziesz????
SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
i koniec dyskusji:))))))))))

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
Czyli Marta jedziesz????
SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Hurrrrra :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
jostra napisał(a):
Asiaczek - rozmawiałam po angielsku
W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle

No to miałaś szczęście! A dzwoniłaś do Szilvasvarad czy do innego miasta węgierskiego?
Pzdr.

Nie wiem dokąd dzwoniłam, chyba do organizatora wystawy, bo dzwoniłam na nr podany na stronie wystawy

Posted

Dzwoniłam przed chwilą i otrzymałam informację, że katalogu w necie nie będzie, potwierdziłam, że mój pies jest zgłoszony. Można dzwonić tydzień przed wystawą, żeby sprawdzić stawki.

Posted

orsini napisał(a):
Czyli Marta jedziesz????

Raczej tak :wink:

Jak przyjeli nasze zgłoszenia :roll:
Bo nie wiemy tego jeszcze :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
orsini napisał(a):
Czyli Marta jedziesz????

Raczej tak :wink:

:

jakie raczej, jakie raczej ke????????? :evil: :evilbat: :evil:

Posted

Moja droga wycieczko - pamietacie o mnie? Przypominam na wszelki wypadek, ze beze mnie nici ze spania :D
Sajko, w Legionowie niestety byłam tak zakrecona, ze mimo, ze wiem, ze tam byłaś i odnosiłaś sukcesy - gratuluje :drinking: - nie udało mi sie do Ciebie podejsc :roll:
Gdybys mi podala swoj nr telefonu na priva - zadzwonię. Nie wiem czy dostałas mojego maila - podalam tam wszystkie moje namiary....

Kochani, tak sobie mysle, ze powinnam zmienic rasy - mam juz dosc tego wiecznego skubania, ledwo wroce z jednej wystawy, to juz trzeba skubac na nastepna :evil: A jak sie opuszcze to mam wyrzuty sumienia i głpio mi wyjsc na ring :oops: istna makabra :-?

Posted

Fuka napisał(a):
Moja droga wycieczko - pamietacie o mnie? Przypominam na wszelki wypadek, ze beze mnie nici ze spania :D

Fuka, czy to jakiś szantaż? :evilbat:
Ja się tyż przypominam :P

Posted

Jestem jestem :D Dzięki Fuka, w porównaniu z workiem Waszych pucharów to nasz jeden to tak skromnie, ale i tak było extra :lol:

A będziecie w Łodzi? Ja będę warować gdzieś w okolicach Flaire i jej 2 panienek, wtedy możemy pogadać.

Jakie dokumenty zabieracie do przekraczania granicy???

Posted

[quote name='orsini']paszport dla psa, a dla mnie dowod, bo paszport mi gdzies wcielo
ja mam tak samo :roll:
Sajko - niestety z klubówki nie przywiezlismy ani jednego pucgharku, tylko rozetki :( Ale pucharek tam był chyba tylko jeden - dla pani Basi :lol:
Daj prosze znac dokad mam z Makaronem dojechac pociagiem?

Posted

Fuka napisał(a):
[ Ale pucharek tam był chyba tylko jeden - dla pani Basi :lol:
Daj prosze znac dokad mam z Makaronem dojechac pociagiem?

hahahahha wlasnie:))))
Fuka: ja dojezdzam do Warszawy, a potem chyba z przystankiem w koncu w Rzeszowie wiec sobie wybieraj:))
pytanie tylko KIEDY jedziemy-tzn. nie mamy noclegu z czwartku na piatek, wiec jaki jest sens?ja bym obstawala za noclegiem w Rzeszowie wlasnie w noc czwartkowa i jakbysmy wyjechali o 5tej to i tak wczesnie bysmy dojechali ....

Posted

Jak już pisałam, wyjeżdżamy w czwartek z samego rana z Warszawy, przez Rzeszów i w czwartek wieczorem jesteśmy na miejscu. Domek albo możemy załatwiać teraz, ale wszystkie miejsca w tym pięknym mieście są zarezerwowane na wystawę, więc nie sądzę, aby "nasz domek" był zajety z nocy z czwartku na piątek.

Bardzo mi przykro, ale pracuję na tyle dużo, że zasługuję na 1 dzień odpoczynku, więc nie ma mowy o wyjeździe z polski w piątek. Jeśli nie odpowiada, to bardzo mi przykro.

A powrót, musimy ustalić czy w poniedziałek wieczorem z przystankiem, co by mi bardziej odpowiadało.

Fuka, wybieraj gdzie Ci wygodniej, albo do Wwy na czwartek rano, albo gdzieś 'w drodze' :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Akurat. Już to widzę... Co najwyżej możesz sobie dorzucić jakąś rasę, nie wymagającą skubania, ale zmienić?! :o Na pewno nie (takie jest moje zdanie).
Zgadzam się. Wszyscy posiadacze terierów-skubańców :wink: klną na to skubanie nonstop, ale bez niego nie mogliby żyć :wink: .

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Asiaczek']Akurat. Już to widzę... Co najwyżej możesz sobie dorzucić jakąś rasę, nie wymagającą skubania, ale zmienić?! :o Na pewno nie (takie jest moje zdanie).Zgadzam się. Wszyscy posiadacze terierów-skubańców :wink: klną na to skubanie nonstop, ale bez niego nie mogliby żyć :wink: .
No, w sumie obie macie racje, ale pomarudzic troszke sobie musialam i niestety dalej musze :roll:

Flashka, jest juz po terminie, ale sprobuj - [email protected]
Naprawde nie mozesz? Biednaś :(