Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z międzynarodówek dostaliśmy potwierdzenia już jakieś 2 tygodnie temu, a z klubu dowiedzieliśmy się dzięki uprzejmości i pomocy Bogarki drogą meilową że pies jest zgłoszony.

Posted

Ka-Vanga oni na klubówki nie przysyłaja potwierdzeń...przynajmniej na pasterskich. Musisz napisac do nich maila i najlepiej wydrukuj go sobie i weź na wystawę.

Posted

No dobra, ja nie mam tego meila wydrukowanego... Pytanie - jeśli z klubu nie przysyłają potwierdzeń, to na jakiej podstawie wejdziemy na tą wystawę??? :oops:

Posted

orsini napisał(a):
a czemu Ty sie Marta nazwywasz? :lol: :lol: :lol:

A bo tato mi tak wybrał :lol:

A twój mały ma wybrane przez tate i przez mame widzę :lol:
Gadja mi tu czemu 8)

Posted

orsini napisał(a):
Dianko jak cos to tez pliz:
sznaucer miniat.czarno-srebrny
pies klasa szczeniat
GERMANIKA WINGED LOVE Orsini
wl.Krystyna Jaworska
dzieki

Oki zapytam ;)
Jeszcze nic straconego bo wczoraj ostatnie potierdzenia wysłali więc może jeszcze dojdą. Ja dostałam szybko bo szybko zgłosiłam..kto się ociagał musi teraz czekać :P ;)

Posted

[quote name='orsini']Dianku dzieki!!!kochana jezdes:))))))) :angel: :angel: :buzi:

PODPISUJĘ SIĘ POD TYM!!! Dianka - Twoja pomoc i wiadomości są nieocenione!!! :P

Posted

flashka-g napisał(a):
Dianka daj mi maila pliss do nich to ja napsize o swoje zwierzątko bo nie dostalam na jedno potiwerdzenie a na dwa inne dostalam.

Wyslalam maila w sprawie twojej suki do zwiazku.

Posted

Ludki, ja wiem, że już się pytałam, ale mam:
- szczepienie p.wściekliźnie wbite w książeczkę zdrowia
- paszport bez tego szczepienia, bo jeszcze nie ma nowego terminu jego

czy przepuszczą mnie tak przez granicę? czy potrzebuję zaświadczenie od powiatowego weta czy coś w tym stylu?

"Moje autko"- to jak w końcu się zbieramy? Kto gdzie będzie, czy nadal będzie czy zmienił zdanie i jak bierzecie klatki i stoły- podeślijcie mi wymiary orientacyjne, to się przymierzę, czy się zmieścimy...