flashka-g Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini jedziesz marudniku moze raezm sie dogadamy jakoś z węgrami..a pozatym tam dużo fajnych facetów jest..jedz pókiś młoda;]ja jade przegrać z czeskimi kociubami..albo jeszcze gorzej z węgierskimi;] ale bede walczyc jak lwica o CACIBY i CACe;] :drinking: 8) Quote
Kika Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 A ja dostałam dzisiaj potwierdzenia na 14 i 15 maja do Szilvas. Quote
sh_maniak Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Marcino1978 napisał(a):to zostawcie tam jeszcze miejsce dla 3 osob :lol: Marcin spoko :lol: , a z kim jedziecie? Z Marta i z kim jeszcze? Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buu znowu Krysi nie poznam :( Quote
sh_maniak Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Wiecie czy mogę jeszcze zgłoszenie wycofać :roll: Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 no wlasnie??? chociaz ja nawet nie wiem czy mi przyjeli, bo mejlem wyslalam i bez odzewu!!! :evil: :evil: :evil: Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):no wlasnie??? chociaz ja nawet nie wiem czy mi przyjeli, bo mejlem wyslalam i bez odzewu!!! :evil: :evil: :evil: A pisalas do tego Roberta od naszego klubu???? On mi gdzies w ciagu godziny potwierdzil, a wyslalam mu maila po 22 a on mi po 23. Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 wyslalam nawet 2 mejle-do naszego klubu i do tych od terierow.... i cisza....:(((((z klubem nie problem bo do 20stego...ale wystawki?:(((zreszta Marcino mial podac mi liczbe i zapomnial buuuu Quote
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):no wlasnie??? chociaz ja nawet nie wiem czy mi przyjeli, bo mejlem wyslalam i bez odzewu!!! :evil: :evil: :evil: A pisalas do tego Roberta od naszego klubu???? On mi gdzies w ciagu godziny potwierdzil, a wyslalam mu maila po 22 a on mi po 23. Ja zgłoszenia na klub wysyłałam mailem do Roberta właśnie i nic mi nie odpowiedział :( A na CACIBówki faxem Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 a ja 3 w 1 wyslalam 2 razy do roznych osob...i cisza jak makiem zasial...:((( Quote
Diana14 Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 JA dostałąm wczoraj potwierdzenie na 2 x CACIB a zgłosiam jeszcze na klubówkę... :-? :roll: No i teraz nie wiem czy przyśla osobno w późniejszym terminie czy wogóle nie dostane jak to było na wystawie w Budapeszcie.... Quote
Diana14 Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Marcino1978 napisał(a):Orsini rok temu bylismy na 2x CACIB w Budapeszcie a nie w Szilvasvard :wink: Ka-Vanga jeszcze jedzie Diana Marcin masz cos z pamięcia bo to nie było rok temu tylko w lutym parę miesięcy temu...:P Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Diana14 napisał(a):Marcin masz cos z pamięcia bo to nie było rok temu tylko w lutym parę miesięcy temu...:P Haha Diana to ja tez bylam na zimowej tylko rok temu :wink: :P :D . Quote
Sajko Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja tylko napiszę, że wysłałam 3 zgłoszenia i potwierdzenie przyszło następnego dnia... 'Mój' samochodzie, teraz wyjeżdżam, więc domówimy się co i jak jak wrócę (plus wtedy powinniśmy znać skład wycieczki, bo będzie wiadomo, czy wszystkich przyjęli). Powinnam być w piątek :D Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 heheheh:)) Dianko a moze Ty mi podasz ilosc szczeniakow w czarno-srebrzystych sznaucerach miniaturowych?i w ogole ilosc wszystkich sznaucerow czarno-srebrnych...gdziekolwiek:))ale na wegrzech Quote
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Miejmy nadzieję, że wszystkich przyjęli :) Orsini zapytaj Asiaczka, ja się pytałam i na ostatniej CACówce wogóle nie było czarnych ani białych. ale pisała, że czsr i p+s były Quote
lonka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Bardzo proszę o stawkę shih-tzu :multi: lub ilość . :wink: Quote
flashka-g Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 lonka to troche poczekasz na nia..z jakiś miesiąc;] Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 glabie ona NIE prosi mnie tak?:))) a wlasnie TY tez bywasz na wegrzech-podaj mi pliz liczby dzieki Quote
sh_maniak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( Quote
flashka-g Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 bu...:( a ja myslalam ze my tam zabalujemy razem! Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Martus:((((((((((((buuuu Flaszi jakie zabalujemy jak Ty mieszkasz 20km od wystawki?;-)) Asiaczku PLIZ jakbys tylko zobaczyla ile tam wystawiaja miniatur cz-sr?i skolka szczeniat bylo?dzieki Quote
Recommended Posts