Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini jedziesz marudniku moze raezm sie dogadamy jakoś z węgrami..a pozatym tam dużo fajnych facetów jest..jedz pókiś młoda;]ja jade przegrać z czeskimi kociubami..albo jeszcze gorzej z węgierskimi;] ale bede walczyc jak lwica o CACIBY i CACe;]

:drinking: 8)

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
to zostawcie tam jeszcze miejsce dla 3 osob :lol:

Marcin spoko :lol: , a z kim jedziecie? Z Marta i z kim jeszcze?

Ja nie jadę :(
Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :)

Buu znowu Krysi nie poznam :(

Posted

orsini napisał(a):
no wlasnie???
chociaz ja nawet nie wiem czy mi przyjeli, bo mejlem wyslalam i bez odzewu!!! :evil: :evil: :evil:

A pisalas do tego Roberta od naszego klubu???? On mi gdzies w ciagu godziny potwierdzil, a wyslalam mu maila po 22 a on mi po 23.

Posted

wyslalam nawet 2 mejle-do naszego klubu i do tych od terierow....
i cisza....:(((((z klubem nie problem bo do 20stego...ale wystawki?:(((zreszta Marcino mial podac mi liczbe i zapomnial buuuu

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
no wlasnie???
chociaz ja nawet nie wiem czy mi przyjeli, bo mejlem wyslalam i bez odzewu!!! :evil: :evil: :evil:

A pisalas do tego Roberta od naszego klubu???? On mi gdzies w ciagu godziny potwierdzil, a wyslalam mu maila po 22 a on mi po 23.

Ja zgłoszenia na klub wysyłałam mailem do Roberta właśnie i nic mi nie odpowiedział :(
A na CACIBówki faxem

Posted

JA dostałąm wczoraj potwierdzenie na 2 x CACIB a zgłosiam jeszcze na klubówkę... :-? :roll:
No i teraz nie wiem czy przyśla osobno w późniejszym terminie czy wogóle nie dostane jak to było na wystawie w Budapeszcie....

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Orsini rok temu bylismy na 2x CACIB w Budapeszcie a nie w Szilvasvard :wink:

Ka-Vanga jeszcze jedzie Diana

Marcin masz cos z pamięcia bo to nie było rok temu tylko w lutym parę miesięcy temu...:P

Posted

Diana14 napisał(a):
Marcin masz cos z pamięcia bo to nie było rok temu tylko w lutym parę miesięcy temu...:P

Haha Diana to ja tez bylam na zimowej tylko rok temu :wink: :P :D .

Posted

Ja tylko napiszę, że wysłałam 3 zgłoszenia i potwierdzenie przyszło następnego dnia...

'Mój' samochodzie, teraz wyjeżdżam, więc domówimy się co i jak jak wrócę (plus wtedy powinniśmy znać skład wycieczki, bo będzie wiadomo, czy wszystkich przyjęli). Powinnam być w piątek :D

Posted

heheheh:))
Dianko a moze Ty mi podasz ilosc szczeniakow w czarno-srebrzystych sznaucerach miniaturowych?i w ogole ilosc wszystkich sznaucerow czarno-srebrnych...gdziekolwiek:))ale na wegrzech

Posted

Miejmy nadzieję, że wszystkich przyjęli :)
Orsini zapytaj Asiaczka, ja się pytałam i na ostatniej CACówce wogóle nie było czarnych ani białych. ale pisała, że czsr i p+s były

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ja nie jadę :(
Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :)

Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: .

nio niestety ... siła wyzsza :(

Posted

Martus:((((((((((((buuuu
Flaszi jakie zabalujemy jak Ty mieszkasz 20km od wystawki?;-))

Asiaczku PLIZ jakbys tylko zobaczyla ile tam wystawiaja miniatur cz-sr?i skolka szczeniat bylo?dzieki