flashka-g Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 mogli by zapodać kjakims katalogiem na strone;] Quote
Diana14 Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 jostra mogłabyś zapytac o stawke collie rough (długowłosych) suczki kl.młodzieży ??? Wogóle to napisałam do klubu maila dlaczego nie dostałam potwierdzenia na klubówke i okazało się, że nie wysyłają potwierdzeń, ale moja sunia jest w katalogu...na szczęście ;) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ORSINI - podaję "ilościowo" stawkę sznaucerów miniaturowych czarno-srebrnych, Szilvasvarad,19.4.2003 r.: PSY kl. mł. - 1 kl. p - 4 kl. o - 1 kl. ch - 2 kl. w - 1 SUKI kl. mł. - 2 kl. p - 2 kl. o - 3 kl. ch - 1 Szilvasvarad, 20.4.2004 r.: PSY kl. mł. -2 kl. p - 4 kl. o - 2 kl. ch - 2 kl. w - 1 SUKI kl. mł. - 2 kl. p - 2 kl. o - 3 kl. ch - 2 Pzdr. Quote
Kika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Asiaczek napisał(a):Z katalogu wystawowego. Pzdr. Nie doczytałam :roll: -byłam przekonana,ze to już stawka na najbliższą wystawę i stąd moje zdziwienie :wink: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Za dobrze by nam było! A tak na marginesie, to Węgry nie mają zwyczaju prezentować wcześniej katalogu przedwystawowego, obojętnie w jakiej formie: skróconej, ilościowej czy jeszcze innej. Szkoda. Zawsze pozostaje telefon i znajomość węgierskiego lub niemieckiego. W innych językach (angielski, francuski, rosyjski) nie ma co się wysilać. Pzdr. Quote
jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Asiaczek - rozmawiałam po angielsku W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle Quote
Kika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Powiem szczerze ,że w Budapeszcie można było po angielsku w miarę się dogadać. Quote
sh_maniak Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):[quote name='sh_maniak']Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D litosci :evilbat: My to znaczy Ty tez 8) ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: Jasne :-? Marcin a potwierdzenia zgłoszenia naszych psów masz wogóle?? Quote
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Marcino NIELADNIE, ze nie kcesz zabrac Marty:((((nieladnie!!!i jeszcze oszukujesz opinie publiczna, ze wsio jest OK!!! jesli tak jest to przyzeknij TU, ze ja zabierzesz!!!!a ona pojedzie!zreszta jakby nie mogla siasc z przodu a haskiego wziac pod nogi??? Do Wilna przyjechala Fuka, z Czapla i Carrigan plus kierowca=4osoby, i mieli foxa, kerraka i WILCZARZA!!!i sie zmiescili!a Wy sie NIE zmiescicie???chciec to moc jak dla mnie!oj nieladnie , nieladnie Marcino :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Fuka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 I nie mielismy ani tira, ani busa tylko astrę :o :roll: Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 orsini napisał(a):Marcino NIELADNIE, ze nie kcesz zabrac Marty:((((nieladnie!!!i jeszcze oszukujesz opinie publiczna, ze wsio jest OK!!! jesli tak jest to przyzeknij TU, ze ja zabierzesz!!!!a ona pojedzie!zreszta jakby nie mogla siasc z przodu a haskiego wziac pod nogi??? Do Wilna przyjechala Fuka, z Czapla i Carrigan plus kierowca=4osoby, i mieli foxa, kerraka i WILCZARZA!!!i sie zmiescili!a Wy sie NIE zmiescicie???chciec to moc jak dla mnie!oj nieladnie , nieladnie Marcino :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mowie po raz setny wg mnie sie jakos pomiescimy wiec jedziemy, mowilem to dwa dni temu i mowie teraz wiec co znowu nie ładnie :roll: ZARAZ POWKLEJAM ODNOSNIKI, czytajcie dziewczyny wszytsko :wink: Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) TUTAJ MACIE PIERWSZY POST ... Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):[quote name='sh_maniak']Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D litosci :evilbat: My to znaczy Ty tez 8) ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: TUTAJ MACIE KOLEJNY ........ Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Orsini znajdz prosze jedno slowko ze nie chce kogos zabrac 8) i mi tu z opinią publiczna siem uspokoić :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
tunio Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Fuka napisał(a):I nie mielismy ani tira, ani busa tylko astrę :o :roll: Dodac trzeba takze,ze ani zaden ludz,ani zaden czworonog nie jechal w bagazniku :wink: Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 moge prowadzic z psem na kolanach looz jakos dojedziemy :lol: Quote
sh_maniak Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):Orsini znajdz prosze jedno slowko ze nie chce kogos zabrac 8) i mi tu z opinią publiczna siem uspokoić :lol: :lol: :lol: :wink: co ma ci nasza rozmowe na gg wkleić Marcin :roll: Quote
Diana14 Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Marta gdybyś od razu nie zakładała, ze nie jedziesz to może to by się inaczej potoczyło. Nikt nie powiedział, ze Cie zabrać nie chce i na pewno coś wymyślimy tylko Ty od razu zakładasz, że nie no to co mamy jeszcze zrobić... :roll: Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 zakonczmy juz ten temat com? :wink: jakos sie pomiescimy, bedzie dobrze :wink: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 jostra napisał(a):Asiaczek - rozmawiałam po angielsku W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle No to miałaś szczęście! A dzwoniłaś do Szilvasvarad czy do innego miasta węgierskiego? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Kika napisał(a):Powiem szczerze ,że w Budapeszcie można było po angielsku w miarę się dogadać. Dogadać na miejscu - TAK, można. Zawsze trafi się ktoś, kto pomoże lub jest ktoś taki w sekretariacie. Ja pisałam natomiast o rozmowie telefonicznej. I tutaj - jak do tej pory zawsze napotykałam na problemy. Takie już moje szczęście. I dlatego, jak muszę zadzwonić do jakiejś miejscowości (obojetnie Budapeszt, Turkeve, Sarospatak ...) proszę znajomą Węgierkę (żone Polaka) o pomoc. Pzdr. Quote
Recommended Posts