Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostra mogłabyś zapytac o stawke collie rough (długowłosych) suczki kl.młodzieży ???

Wogóle to napisałam do klubu maila dlaczego nie dostałam potwierdzenia na klubówke i okazało się, że nie wysyłają potwierdzeń, ale moja sunia jest w katalogu...na szczęście ;)

Posted

ORSINI - podaję "ilościowo" stawkę sznaucerów miniaturowych czarno-srebrnych, Szilvasvarad,19.4.2003 r.:
PSY
kl. mł. - 1
kl. p - 4
kl. o - 1
kl. ch - 2
kl. w - 1
SUKI
kl. mł. - 2
kl. p - 2
kl. o - 3
kl. ch - 1

Szilvasvarad, 20.4.2004 r.:
PSY
kl. mł. -2
kl. p - 4
kl. o - 2
kl. ch - 2
kl. w - 1
SUKI
kl. mł. - 2
kl. p - 2
kl. o - 3
kl. ch - 2
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z katalogu wystawowego.
Pzdr.

Nie doczytałam :roll: -byłam przekonana,ze to już stawka na najbliższą wystawę i stąd moje zdziwienie :wink:

Posted

Za dobrze by nam było!
A tak na marginesie, to Węgry nie mają zwyczaju prezentować wcześniej katalogu przedwystawowego, obojętnie w jakiej formie: skróconej, ilościowej czy jeszcze innej. Szkoda.
Zawsze pozostaje telefon i znajomość węgierskiego lub niemieckiego. W innych językach (angielski, francuski, rosyjski) nie ma co się wysilać.
Pzdr.

Posted

Asiaczek - rozmawiałam po angielsku
W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle

Posted

Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
[quote name='sh_maniak']Ja nie jadę :(
Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :)

Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: .

nio niestety ... siła wyzsza :(

i znowu to samo :evilbat:

pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8)

Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D

litosci :evilbat:

My to znaczy Ty tez 8)

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink:

Jasne :-?
Marcin a potwierdzenia zgłoszenia naszych psów masz wogóle??

Posted

Marcino NIELADNIE, ze nie kcesz zabrac Marty:((((nieladnie!!!i jeszcze oszukujesz opinie publiczna, ze wsio jest OK!!!
jesli tak jest to przyzeknij TU, ze ja zabierzesz!!!!a ona pojedzie!zreszta jakby nie mogla siasc z przodu a haskiego wziac pod nogi???
Do Wilna przyjechala Fuka, z Czapla i Carrigan plus kierowca=4osoby, i mieli foxa, kerraka i WILCZARZA!!!i sie zmiescili!a Wy sie NIE zmiescicie???chciec to moc jak dla mnie!oj nieladnie , nieladnie Marcino :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

orsini napisał(a):
Marcino NIELADNIE, ze nie kcesz zabrac Marty:((((nieladnie!!!i jeszcze oszukujesz opinie publiczna, ze wsio jest OK!!!
jesli tak jest to przyzeknij TU, ze ja zabierzesz!!!!a ona pojedzie!zreszta jakby nie mogla siasc z przodu a haskiego wziac pod nogi???
Do Wilna przyjechala Fuka, z Czapla i Carrigan plus kierowca=4osoby, i mieli foxa, kerraka i WILCZARZA!!!i sie zmiescili!a Wy sie NIE zmiescicie???chciec to moc jak dla mnie!oj nieladnie , nieladnie Marcino :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mowie po raz setny wg mnie sie jakos pomiescimy wiec jedziemy, mowilem to dwa dni temu i mowie teraz wiec co znowu nie ładnie :roll: ZARAZ POWKLEJAM ODNOSNIKI, czytajcie dziewczyny wszytsko :wink:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ja nie jadę :(

TUTAJ MACIE PIERWSZY POST ...

Posted

Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
[quote name='sh_maniak']Ja nie jadę :(

Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D

litosci :evilbat:

My to znaczy Ty tez 8)

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink:

TUTAJ MACIE KOLEJNY ........

Posted

Fuka napisał(a):
I nie mielismy ani tira, ani busa tylko astrę :o :roll:

Dodac trzeba takze,ze ani zaden ludz,ani zaden czworonog nie jechal w bagazniku :wink:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Orsini znajdz prosze jedno slowko ze nie chce kogos zabrac 8)

i mi tu z opinią publiczna siem uspokoić :lol: :lol: :lol:

:wink:

co ma ci nasza rozmowe na gg wkleić Marcin :roll:

Posted

Marta gdybyś od razu nie zakładała, ze nie jedziesz to może to by się inaczej potoczyło. Nikt nie powiedział, ze Cie zabrać nie chce i na pewno coś wymyślimy tylko Ty od razu zakładasz, że nie no to co mamy jeszcze zrobić... :roll:

Posted

jostra napisał(a):
Asiaczek - rozmawiałam po angielsku
W necie są podane 2 nr telefonów informacyjnych, jeden w jęz. angielskim, a drugi niemieckim, więc nie jest tak źle

No to miałaś szczęście! A dzwoniłaś do Szilvasvarad czy do innego miasta węgierskiego?
Pzdr.

Posted

Kika napisał(a):
Powiem szczerze ,że w Budapeszcie można było po angielsku w miarę się dogadać.

Dogadać na miejscu - TAK, można. Zawsze trafi się ktoś, kto pomoże lub jest ktoś taki w sekretariacie. Ja pisałam natomiast o rozmowie telefonicznej. I tutaj - jak do tej pory zawsze napotykałam na problemy. Takie już moje szczęście. I dlatego, jak muszę zadzwonić do jakiejś miejscowości (obojetnie Budapeszt, Turkeve, Sarospatak ...) proszę znajomą Węgierkę (żone Polaka) o pomoc.
Pzdr.