Fuka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 najwyzej powiesz szefowi, ze zajmujesz sie dyskusja weterynaryjną na dogomanii - i bedzie to prawda - vide topic legionowski :lol: A ja nie mam skanera :( Quote
sh_maniak Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Fuka napisał(a):Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D Ja zabieram tylko siebie i jedną psice :lol: A wy jak jedziecie prawnusiu?? Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 No wlasnie jak?:))) Sajko widze cos pisalas, ze chcesz w czwartek jechac???tzn. tak, ale czy nie lepiej by bylo wyjechac kolo poludnia, dojechac do Jostry zjesc super kolacje, polozyc sie spac i wyjechac 4-5 rano?jak pozostanie nam 320km to na 12sta bysmy byli...a i Fuka by sobie w czwartek na spokojnie na kolacje dojechala do Jostry Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 orsini napisał(a):No wlasnie jak?:))) Sajko widze cos pisalas, ze chcesz w czwartek jechac???tzn. tak, ale czy nie lepiej by bylo wyjechac kolo poludnia, dojechac do Jostry zjesc super kolacje... :laugh2_2: :jumpie: :megagrin: Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Co Jostra?:))))no najwyzej nam dasz chleb ze smalcem:)))))) Quote
Sajko Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Niekoniecznie, ja wolę w czwartek bez przerwy jechać, bo na codzień pracuję wiele wiele godzinek dziennie, i mam nadzieję cały piątek nic nie robić na ziemi bratanków Węgrów... bo później wrócę i od razu do pracy znowu na wiele wiele godzin dziennie... Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 tylko, ze chyba na czawrtek to i tak nie mamy noclegu... Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 orsini chleb ze smalcem? fuuuuuuuuuuuuuj :-? I to ma być ta dobra kolacja? :o Ja chleb ze smalcem jadam tylko w pewnych wybranych miejscach w Bieszczadach, bo mają cudowny smalec No i właśnie, co z tym noclegiem??? Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 smalec PYCHA!!!!domowy szmalczyk... no na czwartek na pewno nie mamy, bo nikt nie jedzie 2 dni przed wystawa:(((w piatek to fukowy domeczek... Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 O ile Fuka czegoś nie wykombinuje :roll: Przecież nie chce z nami jechać :-? Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 jostra napisał(a):O ile Fuka czegoś nie wykombinuje :roll: Przecież nie chce z nami jechać :-? JAK TO NIE CHCE??? nawet jak nie chce to i tak u niej mieszkamy-slowo sie rzeklo kobylka u plota :lol: :lol: :lol: Quote
Fuka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 jostra napisał(a):O ile Fuka czegoś nie wykombinuje :roll: Przecież nie chce z nami jechać :-? :o :o :o :o :o ja nie chcę??????????? Ja juz nawet mojego kierowce do stanu zaloby doprowadzilam - wiadomoscia, ze nie bedzie mial wycieczki na Wegry.... Chociaz rzeczywiscie - przeraza mnie to, ze musze jakos do Was dojechac, ale w razie czego -z jednym psem - to moge pociagiem. Dzisiaj wysylam zgloszenie i jade z Wami - tylko Sajko - nie zareagowala na moj email... I nie wiem - nie doszedl, czy co? A co do noclegu, to ja sprobuje do nich napisac i dowiedziec sie czy nie daloby sie od czwartku - mysle ze z wczesniejszym przyjazdem nie powinno byc problemu - a pomysl wakacji na wegrzech bardzo mi sie podoba... Moznaby zostac dłuzej i do Polski wrocic prosto na wystawe w Bytomiu, tylko sponsor by sie przydal :roll: Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 tak:))tylko, ze my do pracy wracac musimy..ale Ciebie mozemy tam zostawic:))) Quote
Fuka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 sh_maniak napisał(a):Fuka napisał(a):Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D Ja zabieram tylko siebie i jedną psice :lol: A wy jak jedziecie prawnusiu?? hmmm - to ja rzeczywiscie nie wiem jak z tym moim chceniem :oops: Prababciu musimy pogadac - powiedz, a Ty zostajesz do poniedziałku? Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Biedny kierowca :( Tokaj przywieziesz i się mu humor poprawi ;) Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Fuka napisał(a): hmmm - to ja rzeczywiscie nie wiem jak z tym moim chceniem :oops: Prababciu musimy pogadac - powiedz, a Ty zostajesz do poniedziałku? No widzisz :-? Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Jostra nie to nie:))jak nas nie lubi... poradzimy sobie jakos w drodze;)) a spac i tak u niej w domku bedziemy :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 A jak nam nie otworzy? :evilbat: I co wtedy z czwartkowym noclegiem? Najgorzej, że się nasz kierowca coś nie odzywa Quote
Sajko Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Bo pracuje kierwoca jak wół, żeby puścili mnie na wystawę 8) Będę na klubówce, więc możemy pogadać. Będę przy ringu bullików, z rudym grubym (znaczy dobrze wypełnionym) mini bullem pod pachą albo na smyczy :D Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 ja tez bede:))))ale nie wiem gdzie:))) :angel: :angel: :angel: Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 A ja nie będę :((( I też haruję jak wół, przedwczoraj nawet od 8 do 22!!!! 0X Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 tez haruje ale jak truteń:)))))))) Fuka bedziesz miala aparat w legionowie??? Quote
jo_anka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Znajomi chca zglosic psa na cacibowke. Czy zgloszenie trzeba wysylac faxem czy mozna tez mailem? Podacie namiary? Dzieki. Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 ja zgłaszałam faxem, ale chyba mailem też można Quote
sh_maniak Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Fuka napisał(a):sh_maniak napisał(a):Fuka napisał(a):Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D Ja zabieram tylko siebie i jedną psice :lol: A wy jak jedziecie prawnusiu?? hmmm - to ja rzeczywiscie nie wiem jak z tym moim chceniem :oops: Prababciu musimy pogadac - powiedz, a Ty zostajesz do poniedziałku? W sumie ja nic nie wiem jak to wszystko ma wyglądać. :roll: Planowanie mam jechac z Marcinem i Dianką ......... no Marcin , Dianka gadać tu co ustaliliście :roll: Quote
Recommended Posts