Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najwyzej powiesz szefowi, ze zajmujesz sie dyskusja weterynaryjną na dogomanii - i bedzie to prawda - vide topic legionowski :lol:
A ja nie mam skanera :(

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuka napisał(a):
Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D

Ja zabieram tylko siebie i jedną psice :lol:
A wy jak jedziecie prawnusiu??

Posted

No wlasnie jak?:)))
Sajko widze cos pisalas, ze chcesz w czwartek jechac???tzn. tak, ale czy nie lepiej by bylo wyjechac kolo poludnia, dojechac do Jostry zjesc super kolacje, polozyc sie spac i wyjechac 4-5 rano?jak pozostanie nam 320km to na 12sta bysmy byli...a i Fuka by sobie w czwartek na spokojnie na kolacje dojechala do Jostry

Posted

orsini napisał(a):
No wlasnie jak?:)))
Sajko widze cos pisalas, ze chcesz w czwartek jechac???tzn. tak, ale czy nie lepiej by bylo wyjechac kolo poludnia, dojechac do Jostry zjesc super kolacje...

:laugh2_2: :jumpie: :megagrin:

Posted

Niekoniecznie, ja wolę w czwartek bez przerwy jechać, bo na codzień pracuję wiele wiele godzinek dziennie, i mam nadzieję cały piątek nic nie robić na ziemi bratanków Węgrów... bo później wrócę i od razu do pracy znowu na wiele wiele godzin dziennie...

Posted

orsini chleb ze smalcem? fuuuuuuuuuuuuuj :-?
I to ma być ta dobra kolacja? :o
Ja chleb ze smalcem jadam tylko w pewnych wybranych miejscach w Bieszczadach, bo mają cudowny smalec
No i właśnie, co z tym noclegiem???

Posted

jostra napisał(a):
O ile Fuka czegoś nie wykombinuje :roll:
Przecież nie chce z nami jechać :-?

JAK TO NIE CHCE???
nawet jak nie chce to i tak u niej mieszkamy-slowo sie rzeklo kobylka u plota :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
O ile Fuka czegoś nie wykombinuje :roll:
Przecież nie chce z nami jechać :-?

:o :o :o :o :o
ja nie chcę??????????? Ja juz nawet mojego kierowce do stanu zaloby doprowadzilam - wiadomoscia, ze nie bedzie mial wycieczki na Wegry....
Chociaz rzeczywiscie - przeraza mnie to, ze musze jakos do Was dojechac, ale w razie czego -z jednym psem - to moge pociagiem.
Dzisiaj wysylam zgloszenie i jade z Wami - tylko Sajko - nie zareagowala na moj email... I nie wiem - nie doszedl, czy co?
A co do noclegu, to ja sprobuje do nich napisac i dowiedziec sie czy nie daloby sie od czwartku - mysle ze z wczesniejszym przyjazdem nie powinno byc problemu - a pomysl wakacji na wegrzech bardzo mi sie podoba... Moznaby zostac dłuzej i do Polski wrocic prosto na wystawe w Bytomiu, tylko sponsor by sie przydal :roll:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Fuka napisał(a):
Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D

hmmm - to ja rzeczywiscie nie wiem jak z tym moim chceniem :oops: Prababciu musimy pogadac - powiedz, a Ty zostajesz do poniedziałku?

Posted

Fuka napisał(a):

hmmm - to ja rzeczywiscie nie wiem jak z tym moim chceniem :oops: Prababciu musimy pogadac - powiedz, a Ty zostajesz do poniedziałku?

No widzisz :-?

Posted

Bo pracuje kierwoca jak wół, żeby puścili mnie na wystawę 8)

Będę na klubówce, więc możemy pogadać. Będę przy ringu bullików, z rudym grubym (znaczy dobrze wypełnionym) mini bullem pod pachą albo na smyczy :D

Posted

Fuka napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Fuka napisał(a):

W sumie ja nic nie wiem jak to wszystko ma wyglądać.
:roll: Planowanie mam jechac z Marcinem i Dianką ......... no Marcin , Dianka gadać tu co ustaliliście :roll: