sh_maniak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Tego balowania z wami normalnie nie przezyję :( buuuuuu Quote
flashka-g Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 To marta w Opolu na zaplecze gdzie pojdziemy;p :drinking: Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 to kiedy oni Ci powiedzieli, ze Cie nie zabiora!!! :evil: :evilbat: :evil: :o :o Quote
lonka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 flashka-g napisał(a):lonka to troche poczekasz na nia..z jakiś miesiąc;]Tyle to wiem ale pytam kogoś kto ma może katalog z zeszłego roku :wink: Quote
Marcino1978 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Marcin a moje cz-sr miniatury???zapomniales???heeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooooooooooooo...ilosci pliz Quote
sh_maniak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D Quote
sh_maniak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 flashka-g napisał(a):To marta w Opolu na zaplecze gdzie pojdziemy;p :drinking: 8) 8) 8) Quote
sh_maniak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):to kiedy oni Ci powiedzieli, ze Cie nie zabiora!!! :evil: :evilbat: :evil: :o :o :( Quote
Kika Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):heheheh:)) Dianko a moze Ty mi podasz ilosc szczeniakow w czarno-srebrzystych sznaucerach miniaturowych?i w ogole ilosc wszystkich sznaucerow czarno-srebrnych...gdziekolwiek:))ale na wegrzech orsini masz tu mini czarno-srebrne z Budapesztu (09.10.2004)w jesieni zeszłego roku baby-1szt. pies, na 18 wszystkich - puppy nie było. Quote
Kika Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 zwergschnauzer weiss - 7 szt. ogólnie zwergschnauzer schwarz - 13 szt. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Sajko - żebyś nie miała wątpliwości to do Młodzieżowego Championatu Węgier potrzebujesz: 3 xZwyc.Młodzieży, jeden z tych wniosków musi być z międzynarodówki lub klubówki, od 3 sędziów. Dopiero dzisiaj zaczęłam śledzic ten topik, a więc sorki, że z takim opóźnieniem. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Żeby nie było wątpliwości co i komu mam sprawdzić, podaję wystawy węgierskie z 2004 r., na których byłam: Cacib Budapeszt, 31.1.2004 Cacib Budapeszt, 1.2.2004 r., Cacib Budapeszt, 9.10.2004 r., Cacib Budapeszt, 10.10.2004 r., Champion Show, Budapeszt, 12.12.2004 r. Mam katalogi od 2001 r., ale tak daleko to nie ma chyba sensu sprawdzać. Poza tym mam katalogi z 2003 r. 2xCACIB Szilvasvarad . Pzdr. Quote
Marcino1978 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 sh_maniak napisał(a):Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja nie jadę :( Nie ma dla mnie miejsca .... trudno do Jeleniej pojadę :) Buuuuuuuu jakto nie jedziesz :bigcry: . nio niestety ... siła wyzsza :( i znowu to samo :evilbat: pomiescimy sie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo czy to jasne ? 8) Nie wątpię, że tak bedzie i się pomieścicie :D litosci :evilbat: My to znaczy Ty tez 8) ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: Quote
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Prababciu, prosze mi tu nie marudzic i zapomniec o Jeleniej - jedziesz na Wegry KOBIETO!!!!!!!! :D I do zobaczenia w sobote :multi: A co do transportu - to jak wiadomo ja tez podlaczam sie pod liczna wycieczke i najwyzej pojedziemy bez bagazy, ale pojedziemy! A psy bedziemy wystawiac na golasa :lol: Howgh! :hmmmm: A w razie czego - moze trzeba by wymyslec jakis bus - i wtedy pojechalibysmy wszyscy zusammen do kupy i byłoby wesoło! Ma ktos jakis pomysl? Quote
orsini Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 tylko taki bus musialby byc z miejsca gdzie jest wszystkich najwiecej...a kazdy jest z innego miejsca Polski,wiec pomyslu nie mam:((( Asiaczek-pliz ten Szilvas.... sznaucer min. czarno-srebrny ilosc szczeniat i ilosc wszystkich czarno-srebrnych, Kika super, dzieki...ale to byl czarno-srebrny?bo potem podalas weis i swarz, ale schwarz-silber bitte?:))danke Quote
Kika Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 orsini napisał(a): Kika super, dzieki...ale to byl czarno-srebrny?bo potem podalas weis i swarz, ale schwarz-silber bitte?:))danke Dla Ciebie były ekstra napisałam schwarz - silbern :D Quote
orsini Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 hahaha racja:))teraz sie doczytalam DZIEKI:)))) za wczesnie jak dla mnie :lol: :lol: :lol: Quote
Fuka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Bus mogłby jechac z centrum, a potem zrobic zbiorke na granicy. Ha, dostałam potwierdzenie mailem, ze Makaron jest przyjety, moje zgloszenie poczta nie doszlo, ale wyslalam tez mail no i wlasnie mi go potwierdzili :D Quote
flashka-g Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ja wysylałam listem..i mam nadzieje ze doszło;/ Quote
jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 orsini napisał(a):a mi nic nie potwierdzili:((( W sprawie potw. klubówki napisałam maila do Roberta Szabo i potwierdził, że wszystko jest OK. W sprawie CACIBówek dzwoniłam, ale kazali mi dzwonić w piątek. Quote
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 hmmm...a Ty tez jemu slalas i na CACiBowki???bo ja jemu komplet wyslalam-wiec co tu po piatku?nie wie czy przekazal dalej? :cry: :cry: :cry: Quote
jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 zgłoszenie na CACIBówki wysłałam faxem na nr organizatorów Quote
Recommended Posts