Basenji Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Niestety, dzisiejszy odcinek będzie spóźniony ze względów technicznych. :cry: Zdrówko Quote
Evelina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Basenji napisał(a):Niestety, dzisiejszy odcinek będzie spóźniony ze względów technicznych. :cry: ZdrówkoZnowu nadajnik wcielo :o Quote
Basenji Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Nie, tym razem wina ekipy technicznej :wink: zdrówko Quote
Evelina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Basenji napisał(a):Nie, tym razem wina ekipy technicznej :wink: zdrówkoPrzeciez wyraznie bylo napisane : "Nie naciskac tego guzika" :motz: Quote
Basenji Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Evelina napisał(a):Basenji napisał(a):Nie, tym razem wina ekipy technicznej :wink: zdrówkoPrzeciez wyraznie bylo napisane : "Nie naciskac tego guzika" :motz: Wiem. Ale tym razem nie było tego guziczka. Zdrówko Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 a co tu tak cicho brak życia i serialu? Quote
Evelina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 agabass napisał(a):a co tu tak cicho brak życia i serialu?Nie cisza, tylko trwaja goraczkowe poszukiwania zaginionego guziczka :roll: Quote
baskomaniak Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Basenji']Niestety, dzisiejszy odcinek będzie spóźniony ze względów technicznych. :cry: ... ....tym razem wina ekipy technicznej :wink: ... [quote name='Evelina']... Przeciez wyraznie bylo napisane : "Nie naciskac tego guzika" :motz: Wiem. Ale tym razem nie było tego guziczka. Zdrówko Ano nie było guzika i ...... Panie Reżyserze, czy aby na pewno ekipa techniczna zawiniła? :roll: Pozdrawiam Quote
Basenji Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 No to już powiem prawdę: Ktoś zwinął rolkę z bieżącym odcinkiem :cry: zdrówko Quote
Basenji Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Kociokwik II Inspektor:Dobra mumio, gadaj czego ta klątwa dotyczy! Mumia: Wielka bogini Bastet widząc niegodziwość Labradone i jego nienawiść do kotów wymiałczała, że w ukochanym mieście Goldeona znikną wszystkie koty a na jego miejsce pojawią się wściekłe gryzonie! Lissa: Ale dlaczego dopiero teraz? Psy z krainy bogów, najwierniejsi słudzy faraona, uprosiły boginię, aby wstrzymała swój gniew. W końcu Bastet dała się uprosić, ale zagroziła, że klątwa wróci, jeżeli na tronie kraju Goldeona Labradone zasiądzie kolejny okrutnik i mądrala, który będzie pouczał inne narody. A jasne, wiem o kogo chodzi! Dobrze mumio, gadaj jak zdjąć tę klątwę z Paryża? Niieee, tego mi nie wolnoooo! Bo Ci rozerwę te bandaże...... Trudno, nie....... Anubis: Rozkazuję ci mówić! O Panie Egiptu! Szukajcie czarnego głazu mądrości, który mówi........... O rany, znikła! cdn 07-01 zdrówko Quote
bellatriks Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 co mówi????????? co mówi????????? Nie można tych odcinków dłuższych robić, bo bardzo wciągają :P Brawuski :klacz: dla ekipy - świetny odcinek!!!!!!!!!!!! Quote
M10M Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A niech to... Zniknęła... I co oni mają teraz zrobić... :confused: :hmmmm: :niewiem: E tam.... Takie mądre psiska - w tym bezpośredni potomek boskiego szakala - na pewno poradzą sobie..... :D Quote
Basenji Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 agabass napisał(a):i co powiedział co powiedział? .....ale kto? Zdrówko :lol: Quote
agabass Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Basenji napisał(a):agabass napisał(a):i co powiedział co powiedział? .....ale kto? Zdrówko :lol: no jak to kto czarny głaz Quote
dbsst Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 zaczne nie od tematu troche Evelina rewelka baner :D qrcze wracam na stare smieci a tu takie rarytasy :D superowanowe :D Quote
Basenji Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 A to dopiero początek serii.......... zdrówko :) Quote
baskomaniak Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Widzę, że nikt nie umiał odczytać mojego postu z konkretem... :roll: szkoda... :roll: ...niemniej szykujcie sprzęt, czeka Was nowa... nie lada zagadka... 8) Szykujcie sprzęt do kryptografii... 8) Enigma jest tuż, tuż... 8) Pozdrawiam :D Quote
Basenji Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Baskomaniaku! Nie zdradzaj poufnych informacji: Zdrówko 8) Quote
Evelina Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='baskomaniak'] Szykujcie sprzęt do kryptografii... 8) Enigma jest tuż, tuż... 8) Pozdrawiam :DMoj sprzet juz gotowy 8) Jestem pierwsza [quote name='Basenji']Baskomaniaku! Nie zdradzaj poufnych informacji: Zdrówko 8) Quote
gugu Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 O rany jak ja tu dawno nie byłam!!!Aż mi wstyd :oops: Widze ze KOCIOKWIK II ma się dobrze i sie rozwija,wielkie dla autorów. Pewnie nie wszyscy mnie pamietaja,moja Kika wzieła udział w castingu,oczywiscie dzieki współautorom,oto przypomnienie.. Super orleańska karuzela... :P ,nie zapomniane chwile... Quote
Basenji Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Gugu, a co to za podtekst? Zdrówko :( Quote
Recommended Posts