bellatriks Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Evelina']Moj sprzet juz gotowy 8) Evelina, cóż za uzbrojenie :o Chyba nie opuścisz nas na rzecz armii???? Quote
Basenji Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Kociokwik II O jakie fajne coś! Popatrz Piesiaczku! Lissa, to jest chyba ten czarny kamień. Ojej, cały taki w znaczki jak robaczki. Ale śmieszny :lol: Te znaczki to jakieś starożytne pismo. To jest ten gadający kamień......... .....ale to nie są egipskie h......... Wiem! husteczki! Tak kochanie, oczywiście masz rację, HUSTECZKI. To jest pismo klinowe, a my szukamy hieroglifów..... To czego szukamy? Takich małych obrazeczków.... Aha, tak jak komiks? ................. O właśnie!. Ale nic nie widzę. Może jest pod posągiem? Lissa porusz go! No coś ty, Inspektorku! Niedawno zakładałam sobie tipsy..... . Może jest pod tym kamieniem? Ale jak go ruszyć? Może go obsikaj. Jak sikasz na trawkę, to mówisz, że rośnie. Może ten kamień też się ruszy, jak go............ ojej, znowu ON! Witaj Panie Anubisie! Weź ten papirus i udaj się do krainy Bogów! Tam Cię dalej wspomogę.... cdn 08-01 zdrówko Quote
M10M Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No, pięknie... Akcja nabiera oszałamiającego tempa..... Ale Lissie chyba Francja nie służy, jakoś tak na intelekt jej padło.... :D Nie wiem czy czegoś nie przegapiłam ale wydaje się, że Ewelinie należy się nagroda na odnaleziony zagubiony tekst do jednej ze scen :hmmmm: Quote
bellatriks Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 super akcja i wspaniałe animacje!!!!!!! Brawoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Basenji, reżyserze: rządzisz!!!! Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='baskomaniak'] Szykujcie sprzęt do kryptografii... 8) Enigma jest tuż, tuż... 8) Pozdrawiam :DMoj sprzet juz gotowy 8) Jestem pierwsza [quote name='Basenji']Baskomaniaku! Nie zdradzaj poufnych informacji: Zdrówko 8) Widzicie, ale na mnie "wsiedli"... :o :o :o :roll: Poddaję się. Więcej nic nie zdradzę ze scenariusza, no może jeszcze to, że... 8) ale to jeszcze nie dziś. Najpierw muszę wypożyczyć jakieś uzbrojenie... :snipersm: A swoja drogą... Widzowie nam jeszcze chyba z wakacji nie wrócili, tak mało komentarzy... :( Pozdrawiam :D Quote
gugu Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja jeszcze nie nadrobiłam zaległych stronek serialiku,ale jestem pod wielkim wrazeniem animacji,wielkie dla ekipy. Quote
Basenji Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Fakt, chyba za wcześnie wystartowaliśmy. Trzeba będzie dawać 1 odcinek w tygodniu - to max. Widzowie są strasznie leniwi w komentowaniu. A my tak lubimy wiedzieć, co sądzicie o naszej ciężkiej pracy. :evil: Zdrówko Quote
bellatriks Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 1odc./tyg.??????????????? Basenji, nie możesz mi tego zrobić!!!! Jeśli nie komentuję, to znaczy, że jestem pod silną presją i nie moge, ale jak moge, to zawsze!!!! Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Basenji']...Trzeba będzie dawać 1 odcinek w tygodniu - to max. ... Dobry pomysł, wtedy serial trwałby aż.... upssss :-? ...no już prawie znów bym coś "zdradził"... :wink: Basenji, ale w następne wakacje też zrobimy przerwę w nadawaniu? 8) Pozdrawiam :D Quote
BoJa2 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Może chociaż kilka klapsów z planu zdjęciowego :( Rodzinka już ścierpła przed monitorem :modla: :modla: :modla: Quote
M10M Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Może chociaż kilka klapsów... Kilka "klapsów" to należy się za pomysł jednego odcinka na tydzień.... :D Quote
bellatriks Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 nie tam, nie będziemy się bawić w dziecinne klapsiki, tu trzeba porządnego kopa!!!!! :roll: Quote
bellatriks Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 no wlaśnie próbujemy odwieść twórców od debilnego pomysłu by Kociokwik był tygodnikiem... Quote
bellatriks Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 aha, oki, to już się nie czepiam 8) pzdr Quote
Basenji Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 No dobra, może coś dzisiaj nadamy........ Albo w tygodniu. Zdrówko Quote
Basenji Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Kociokwik II, czyli klątwa... .......taaaaaaaa......., hm, ciekaaaaaaweee...... Piesiaczku, zobacz co sobie kupiłam. To była okazja! Co? Lissie, ja teraz pracuję! Staram się odczytać ten papirus...... No ale popatrz choć na chwilę, czyż nie piękna....... Hm, piękna. Ten papirus to jakaś zagadka, nie mogę jej rozszyfrować..... No i jak wyglądam? Jak ta królowa egipska? Czekaj, czekaj, egipska powiadasz? Taaaaaaak! Odpowiedź znajdziemy w Egipcie! Tam są fachowcy od papirusów! Muszę zadzwonić do generała! Jakiego generała? Harleya Tagriego! Ostatnio dostał awans. Gdzie jest telefon? Telefon, nie widziałam. No przestań udawać! Przecież tu położyłem! Oj Piesiaczku! Sam go zgubiłeś i szczekasz na mnie! Po pierwsze, to Baski nie szczekają! A po drugie- przywaliłaś go opakowaniami po szmatkach! Cześć Szefie! cdn zdrówko Quote
Patka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ja protestuje moja suczkja jest ruda, a nie blond :wink: chodzi mi o swerę intelektualną :wink: drogi panie reżyserze prosze jej dodać pare psich szarych komórek :evilbat: Quote
Recommended Posts