baskomaniak Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Rzeczywiście, jest chwilowa przerwa w pracy serwera, na którym umieściłem obrazek. To się zdarza. Tymczasowo wstawiam go z nowej lokalizacji. Pozdrawiam. :D Quote
AnkaW Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Lissa: Zakupy były bardzo udane, jestem szczęśliwa :lol: I ta dostawa do domu. :) Piesiak: I bardzo męczące, musisz na siebie troszeczkę uważać, takie skoki mogą się skończyć tragicznie, tak strasznie się o ciebie bałem, że aż się zmęczyłem, może troszeczkę odpoczniemy. Lissa: Ty byś tylko leżał i odpoczywał, a ja mam ochotę na jakąś zabawę, może w chowanego? Zobacz jak fajnie... :evilbat: :evilbat: Quote
baskomaniak Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 M10M i AnkaW jestem pod wrażeniem. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Czekamy na kolejne propozycje dialogów. Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 A ja myślę, że mogłyby się trochę bardziej postarać. Zdrówko :-? Quote
M10M Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Na przykład tak?: Lissa: Było cudownie, teraz tylko tak będę dostarczać swoje zakupy... Piesiak: Jak sobie życzysz. Tylko wiesz, że będziesz musiała przejść szybki kurs pilotażu, bo w domu nie mamy takiej wieży, więc będziesz musiała skakać z samolotu. Musimy go czym prędzej kupić. I wiesz co? Mam pomysł: zagonimy do pilotowania te stuknięte kocury. Przynajmniej będzie z nich jakiś pożytek... :D :D :D Quote
baskomaniak Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Basenji']A ja myślę, że mogłyby się trochę bardziej postarać. Zdrówko :-? Bez przesady. Nie ma ograniczeń w ilości wstawianych propozycji, i nie ma też pośpiechu. Zawsze można dorzucić następną wersję. Jak na razie mamy już trzy i konkurs chwilowo, mam taką nadzieję, przybiera formę pojedynku. Kto jeszcze dołączy do zabawy? Pozdrawiam. :D Quote
bellatriks Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Piesiak: po coś ty ten spadochron tu wtakim stanie przytachała!? Liss: wybacz, nie umiałam go poskładać... Trzeba bylo powiedzieć. W 5 minut miałabyś go w zgrabnej kosteczce Ale teraz ma lepszy pomysł. Zrobię sobie z niego... za oknem: HUK! Co to bylo?? Quote
Basenji Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 M10 -jest lepiej. Bellatrix - fajne. Zdrówko Quote
agabass Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='baskomaniak']Rzeczywiście, jest chwilowa przerwa w pracy serwera, na którym umieściłem obrazek. To się zdarza. Tymczasowo wstawiam go z nowej lokalizacji. Pozdrawiam. :D No to i ja coś dorzucę może was rozbawi. Lissa: Cześć kochany, ale zabawa, aż krew w żyłach się burzy. Super naprawde mogłabym tak cały czas. Piesiak: Liss słodko tak wyglądasz. Jak zawsze jesteś tajemnicza, a ja właśnie wpadłem na świetny pomysł może poszybujemy razem w przestworzach. Damy się ponieść chwili. Czyste szaleństwo Lissa: Oh ty mój Pesiaku z tobą zawsze gotowa jestem poszybować i zatracić się w bezkresie podniebnych warjacji. Haha taka lekka scenka. Pozdrawiam Quote
M10M Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No dobra, to może tak?: Lissa: Dobrze mi w niebieskim? Piesiak: Fantastycznie... W niebieskim, granatowym i innych odcieniach... Wiesz - może byś wstąpiła do naszej formacji. Działalibyśmy w jednej drużynie, zawsze razem.... Lissa: No nie wiem... Ty i te twoje "psy na koty". Wiesz, Piesiak, ty wcale wszystkiego o mnie nie wiesz. Ja miewam znajomych z bardzo różnych sfer. Kiedyś moim najbliższym przyjacielem był australijski pyton rombowy - przezabawna istota. Zaprzyjaźniłam się też z jednym gościem z Komodo - chociaż tylko meilowo. Mam też znajomych wśród kotów. Niektórzy z nich to fajne sztuki. A wy bywacie tacy "rasistowscy". Nie obraź się, wiesz, że ciebie uwielbiam ale twoja praca chyba nie jest tym, co chciałabym w życiu robić.... Piesiak: No to mnie zaskoczyłaś. Faktycznie, nie wiem o tobie wielu rzeczy. Lissa: Ale chyba nie zaszkodzi to naszej miłości? Piesiak: Hmmm.... :D Quote
M10M Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Lukusia napisał(a):A ja jak zwykle nie mogę nic wymyślić... Eee tam. Na pewno masz pomysły, tylko uważasz, że nie są dobre. Uwierz w siebie i pisz. :thumbs: :thinkerg: :user: :D Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Lukusia napisał(a):A ja jak zwykle nie mogę nic wymyślić... M10M ma rację. Spróbuj, masz jeszcze czas. Nasz konkurs zakończymy dopiero pod koniec tygodnia. Pozdrawiam. :D Quote
bellatriks Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 mam jeszcze jedno: Lissa: aaaaaa!!!!!!!!! Co to jest, Piesiaku??? Piesiak: Upss, przepraszam, wziąłem Twój spadochron i użyłem go w charakterze pułapki na włamywaczy. Niestety, Ty się w nią złapałaś... Lissa: grrrrrrrrrrr... Quote
AnkaW Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Buuuuuu serialik znalazłam na drugiej stronie. :cry: Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 AnkaW napisał(a):Buuuuuu serialik znalazłam na drugiej stronie. :cry: Ale dzięki Tobie jest już na pierwszej, :lol: a ja jeszcze trochę pomogę mu utrzymać się na topie... :wink: W wakacje trzymał się na 1 stronie przez kilka dni, a skoro teraz po 2 dniach spadł na drugą to może być znak, że Dogomaniacy wracają z wakacji... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Ewelinaa Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 O prosze akcja się rozwija i nawet mój afganek zamieniony w mysz uuu ciekawa jestem jak dalej akcja się potoczy :) :o :o :o A tak wygląda teraz mój Afganek :) urósł trochę :) i wydoroślał ciałka i szaty nabrał Quote
M10M Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Afganek - cudeńko. Pewnie mu teraz nową rolę będą musieli znaleźć. A swoją drogą - podziwiam ludzi, którzy mają cierpliwość do czesania afganów.... :D Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No proszę, jakiej super formy nabrał przez wakacje nasz odtwórca roli L"Hunda. Śliczne fotki, no i te puchary, no no... :klacz: :klacz: :klacz: A czy nasz aktor będzie się jeszcze pokazywał na jakiejś wystawie w najbliższym czasie? Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 M10M napisał(a):Afganek - cudeńko. Pewnie mu teraz nową rolę będą musieli znaleźć. A swoją drogą - podziwiam ludzi, którzy mają cierpliwość do czesania afganów.... :D Sądzisz, że on już zakończył swoje występy w serialu? Mylisz się... 8) albo nie... 8) Nie powiem, bo... ...bo reżyser by mnie odstrzelił. :wink: Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No proszę... Jedna niewinna uwaga a ile można uzyskać wiadomości... :D Quote
Recommended Posts