baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 M10M napisał(a):No proszę... Jedna niewinna uwaga a ile można uzyskać wiadomości... :D Czyżby? 8) Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Baskomaniak, ale Cię języczek swędzi :roll: :nono: Witam po wakacjach :D Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Evelina']Baskomaniak, ale Cię języczek swędzi :roll: :nono: ... No proszę... :o Evelina wróciła z wakacji i od razu mi się dostało. Pewnie nie miała pogody... :wink: Jeszcze reżyser dorzuci kilka słów od siebie :motz:... Do tego dostanę szlaban na scenariusz i nie będę mógł już uchylać rąbka... Ale perspektywa... :scared: No dobrze, teraz już nieco poważniej. [quote name='Evelina']...Witam po wakacjach :D Witaj Evelinko :hand: Skoro nasz zespół realizatorski jest już w komplecie, znaczy to, że już niedługo serial ruszy z nowymi odcinkami. Dlatego nasz konkurs na dialog do scenki hotelowej zakończymy w piątek i ... Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 baskomaniak jest twardy ciągnełam go z całej siły ale nic nie chciał powiedzieć :lol: ale z miny wniskuję ze niezłe zmiany ie szykują, aż sie "bojam" ;) Quote
M10M Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Bać to się trzeba pomysłów Basenji :nerwy: Już on dla tych biednych kociaków wymyślił jakieś extra tortury - w końcu miał na to całe wakacje :smhair2: :D Quote
Evelina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='baskomaniak']No proszę... :o Evelina wróciła z wakacji i od razu mi się dostało. Pewnie nie miała pogody... :wink: Tak od serca Ci sie dostalo, bo pogody mialam po "uchi" i pachi" 8) :angel: Jakby jej nie było, to aż strach myśleć, jakie tortury za miętkość języka bym wymyśliła :roll: [quote name='baskomaniak']Jeszcze reżyser dorzuci kilka słów od siebie :motz:... Do tego dostanę szlaban na scenariusz i nie będę mógł już uchylać rąbka... Ale perspektywa... :scared:A niech dorzuci :roll: ....... Ci roboty to będziesz mniej gadatliwy ... :evil_lol: [quote name='baskomaniak']Witaj Evelinko :hand: Skoro nasz zespół realizatorski jest już w komplecie, znaczy to, że już niedługo serial ruszy z nowymi odcinkami. Dlatego nasz konkurs na dialog do scenki hotelowej zakończymy w piątek i ... Witaj baskomaniaczku, ekipo i mili widzowie :angel: Serial musi ruszyc bo tyle ciekawych odcinków czeka niecierpliwie. :sweetCyb: Aaaaa jaaaaa mogę poza konkursem napisać dialog do scenki ? :roll: Aaaaa czy mogę prosić panów realizatorów o własne pozakonkursowe wersje ? :evil_lol: Quote
Basenji Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 [quote name='M10M']Bać to się trzeba pomysłów Basenji :nerwy: Już on dla tych biednych kociaków wymyślił jakieś extra tortury - w końcu miał na to całe wakacje :smhair2: :D Żeby tylko! Oby tylko realizatorzy dali radę przynajmniej w jakimś procencie zrealizować moje pomysły! :cry: zdrówko Quote
baskomaniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Evelina']... Aaaaa jaaaaa mogę poza konkursem napisać dialog do scenki ? :roll: Aaaaa czy mogę prosić panów realizatorów o własne pozakonkursowe wersje ? :evil_lol: Myslę, że jest to możliwe i niekoniecznie pozakonkursowo... :wink: Rozstrzygnięcie konkursu należeć będzie bowiem również do Naszych Widzów, drogą głosowania. 8) Wychodzę więc naprzeciw Twojemu pomysłowi i też dam swoją propozycję. [quote name='Evelina']... [quote name='baskomaniak']Jeszcze reżyser dorzuci kilka słów od siebie :motz:... Do tego dostanę szlaban na scenariusz i nie będę mógł już uchylać rąbka... Ale perspektywa... :scared: A niech dorzuci :roll: ....... Ci roboty to będziesz mniej gadatliwy ... :evil_lol:... ...skoro mam być mniej gadatliwy... :roll: to wymysliłem scenkę... bez słów... Lissa: ... ... ... Piesiak: :oops: Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Baskomaniaku - cóż za podteksty.... :oops: Pora taka, że dzieci to oglądają :roflt: Quote
baskomaniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='M10M']Baskomaniaku - cóż za podteksty.... :oops: Pora taka, że dzieci to oglądają :roflt: W internecie nie istnieje pojęcie pory dnia... 8) A podteksty... to przecież tylko wyobraźnia widza, zdolność przedstawiania sobie sytuacji zgodnie z jego własną wolą... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Basenji']Oby tylko realizatorzy dali radę przynajmniej w jakimś procencie zrealizować moje pomysły! :cry: zdrówkoRealizatorzy tez maja zyczenie :roll: Zeby rezyser nadazal za ich pomyslami [quote name='M10M']Baskomaniaku - cóż za podteksty.... :oops: Pora taka, że dzieci to oglądają :roflt:Slusznie zauwazasz, ze dzieci ogladaja, a te co czytac nie umieja, nie maja prawa miec niestosownych skojarzen Mnie się dialog podoba ... Panie rezyserze, mamy krecic dalej ? Pod hmmmm... już tylko za biletami wpuścimy, albo na priva 8) Quote
agabass Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no niezłe tu rzeczy się dzieją :lol: i to w biały dzień Quote
Ewelinaa Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='baskomaniak'] No proszę, jakiej super formy nabrał przez wakacje nasz odtwórca roli L"Hunda. Śliczne fotki, no i te puchary, no no... :klacz: :klacz: :klacz: A czy nasz aktor będzie się jeszcze pokazywał na jakiejś wystawie w najbliższym czasie? Pozdrawiam. :D Nie nie Aston jest w połowie swojej kariery wystawowej ma zaledwie 16,5 miesiąca wszedł niedawno w klasę pośrednią i już ma niezłe wyniki jak na młodego afgana otatnie nowości Astona to : Nowy Sącz - Krajowa - V1 dosk. CWC NPwR , BOB , BOG III Zakopane-Krajowa - V1 dosk. CWC Sopot - Międzynarodowa - V1 dosk. CWC, CACIB , NPwR ( pokonaliśmy Championa i Francuskiego afgana) , byliśmy najmłodsi z psów :) Rzeszów - Krajowa - V1 dosk. CWC Obecnie Aston jest Młodzieżowy Championem Polski , do Championa polski brakuje mu odstęp czasu i ma rozpoczety Międzynarodowy Champion jak się potoczy wszystko okaże sie :) Quote
Basenji Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Czekaj Evelino: Już ja ci podeślę parę pomysłów do realizacji........ :evilbat: zdrówko Quote
baskomaniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 No proszę. Jeszcze bieżący serial się dobrze nie rozkręcił, 8) a reżyser próbuje zbierać ekipę do następnego. :roll: Animatorzy, proszę się nie przepychać... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Gratuluję utytułowania i opucharowania. :D Podczas castingu, Aston nie pisnął słówka na ten temat, pewnie przez skromność. :wink: Gdybym wiedział, że nasz aktor będzie w Sopocie, to bym podszedł pokibicować. :lol: Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Basenji napisał(a):Czekaj Evelino: Już ja ci podeślę parę pomysłów do realizacji........ :evilbat: zdrówkoPomysly na obecny serial znam juz chyba wszystkie. :hmmmm: Na nowy jeszcze nie podpisalismy umowy, wiec z realizacja najswiezszych genialnych pomyslow nie musze sie spieszyc :roll: Quote
bellatriks Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Basenji, zamiast gadać, zabierajcie się za Kociokwik, już nie mogę się doczekać kolejnych przygód Piesiaka :P Quote
M10M Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 bellatriks napisał(a):Basenji, zamiast gadać, zabierajcie się za Kociokwik, już nie mogę się doczekać kolejnych przygód Piesiaka :P I nie tylko jego... :D Quote
Basenji Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 No dobra. Może w najbliższym czasie coś wkleję. Zdrówko Quote
Evelina Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Evelina']... Aaaaa jaaaaa mogę poza konkursem napisać dialog do scenki ? :roll: Aaaaa czy mogę prosić panów realizatorów o własne pozakonkursowe wersje ? :evil_lol: Myslę, że jest to możliwe i niekoniecznie pozakonkursowo... :wink: No to się wpiszę. Będzie to kontynuacja baskomaniakowego dialogu :roll: Lissa: ... ... ... Piesiak: :oops: Piesiak decyduje się jednak na dokończenie sceny. Po pewnym czasie... Lissa : Piesiaczku, przecież to dopiero szósty dubel a Ty już bez sił ? :shake: Quote
Recommended Posts