Basenji Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Po prostu czekają na następny odcinek. CzyCię to dziwi? Zdrówko:razz: Quote
M10M Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jak będą na okrągło czekać przed monitorem, to padną i przegapią następny odcinek... :evil_lol: Trzeba być wyspanym i w pełni świadomym, żeby móc delektować się tą niepowtarzalną chwilą (niepowtarzalną aż do powtórki w kolejnej odsłonie), kiedy na monitorze pojawiają się aktorzy...... ;) Quote
baskomaniak Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 M10M napisał(a):Ludzie!!!! Co Wy robicie o 2. w nocy na DOGO?... Co w tym dziwnego, przecież czynne jest całą dobę :evil_lol: A skoro mamy eksperymentalnie przyspieszyć, to trzeba mieć z czym. Siedzę więc po nocach, by nasz eksperyment się powiódł ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 baskomaniak napisał(a): A skoro mamy eksperymentalnie przyspieszyć, to trzeba mieć z czym. Siedzę więc po nocach, by nasz eksperyment się powiódł ;) Pozdrawiam. A, to przepraszam. Pracuj, pracuj..... ;) Quote
Basenji Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 ..........a garb Ci sam wyrośnie. Ładnie życzysz Baskomaniakowi! Zdrówko:mad: Quote
M10M Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Basenji napisał(a): Ładnie życzysz Baskomaniakowi! Zdrówko:mad: Wyglada na to, że raczej Twoje życzenia wobec mnie nie są zbyt przychylne :evil_lol: Przechodzimy na horror????? ;) Quote
Basenji Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ja po prostu martwię się o kumpla. A poza tym, nie przypisuj mi złych chęci itp. W końcu ciągnę ten Kociokwik już tyle czasu:lol: zdrówko Quote
M10M Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ciągniesz, ciągniesz.... Ten odcinek został pokazany 20 stycznia 2005 roku. *** A teraz pierwszy odcinek z brazylijskiego serialu "I kto tu rządzi?" pt: Inspektor piesiak śledzi bandytę. Zdrówko ***** A ile się działo przez ten czas..... ;) Quote
baskomaniak Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O!!! Padła magiczna data... :-o :cool1: ... wystarczy dodać dwa lata i mamy... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 baskomaniak napisał(a):O!!! Padła magiczna data... :-o :cool1: ... wystarczy dodać dwa lata i mamy... :evil_lol: Pozdrawiam. No i bellatriks wykrakała - będziemy mieli ostatni odcinek :placz: ;) Quote
Evelina Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 M10M napisał(a):No i bellatriks wykrakała - będziemy mieli ostatni odcinek :placz: ;)O jaka beksa. Nie wierzysz w Basenji czy jak ? :shake: On juz napewno wymysli jakas "Powtorke z rozrywki" i Kociokwik bedzie zyl jeszcze dlugo i szczesliwie ;) Quote
M10M Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wiesz: Basenji jaki jest każdy widzi (a przynajmniej wie). Ale skoro mówisz, że serial nadal będzie to już mi lepiej...... ;) Quote
Basenji Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Niestey ekipa realizacyjna domaga się po serialu przerwy. No wiesz, wkacje pod palmami, drinki, etc. A poza tym, chcą, aby im wypłacić zaległe nadgodziny!. Mnie samemu uzbierało się ich kilkaset! Ale jeżeli nadal będzie zainteresowanie, to pewnie wyślemy gdzieś ekipę w plener! Zdrówko Quote
M10M Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Moim zdaniem ekipa ma całkowitą rację - wypłaćcie za nadgodziny, jedźcie pod te palmy z drinkami (myślę, że na 3 dni będzie w sam raz) a potem, pełni pomysłów, którymi te palmy Was natchną - zabierajcie się za kolejny serial :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Ale skąd kasę? Wszystko poszło na reklamę wyborczą i dopłaty na postępowowców! Zdrówko:roll: Quote
M10M Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Basenji napisał(a):Ale skąd kasę? Bogatego sponsora trzeba znaleźć - przy takiej gwiazdorskiej obsadzie serialu nie powinno być z tym kłopotu. Basenji napisał(a): Wszystko poszło na (...) dopłaty na postępowowców! I cóż Ty, u licha, możesz mieć na myśli? :crazyeye: ;) Quote
baskomaniak Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 M10M napisał(a):No owszem, serial jest pasjonujący ale żeby aż tak.... I dla twórców również??? ;) Gdyby nie był, to by go zapewne nie było... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Warszawa Uwaga! Ze względu na ciszę przedwyborczą odcinek następny zostanie nadany w terminie ustawowym. Quote
M10M Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ustawowo miała być zwiększona częstotliwość (tak, tak, do 20 stycznia nie tak daleko a Bastet jak nie widać, tak nie widać.....). Nie wiem - jakiejś komisji trzeba to zgłosić albo co....... :evil_lol: (Chyba, że "ustawowo" należy rozumieć: "za chwilę") ;) Quote
baskomaniak Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 M10M napisał(a):... (Chyba, że "ustawowo" należy rozumieć: "za chwilę") ;) Ja też tak rozumiem, i też czekam ;) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewicka łąka Gusio: Jodłuj, jodłuj! Gromez: Co? Gadaj po ludzku, znaczy piesiacku! Gusio:.....uf,......nadinspektor......! Gromez: No gadaj normalnie! Gusio: Zaraz przyleci tutaj! Gromez: Jasne!. Nasz gwiazdor, Piesiak nauczył się latać!:diabloti: Gusio: Helikopterem! Już go słychać! Gromez: Na kota! Wszyscy w gotowości! Zaczyna się! Gusio: Faculka, Faculka! Otrzep futerko! Przygotuj pchłę do akcji! cdn 16-01 zdrówko Quote
M10M Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Pewnie lądowania naszych nowych "nielotów", o pardon - "jastrzębi" tak natchnęło twórców serialu :evil_lol:. I proszę - jak ładna maszynka wylądowała (i chyba bez międzylądowań). Jeszcze taka drobna dygresja: czy Gromez czasem nie chciałby Piesiaka wygryźć z roli pierwszoplanowej postaci serialu? Chyba za nim nie przepada. A może to są objawy takiej typowej "męskiej przyjaźni".... ;) Quote
Recommended Posts