agabass Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Biedny Rysio tyle czekał, że oszalał :evil_lol: Quote
Basenji Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 agabass napisał(a):Biedny Rysio tyle czekał, że oszalał :evil_lol: Dlaczego oszalał? Dlaczego Rysio? Toż to przecież nasza intryga. Perfidna taka! Zdrówko Quote
tamiczek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Mam małe pytanko...... Czy to Inspektor Piesiak myje sie jak kot, czy to koty myją się jak Inspektor Piesiak ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Basenji']... Dlaczego Rysio? ... To akurat ja mogę wyjaśnić :lol: Mało kto wie, że aktor Farik prywatnie ma ksywkę Rysiek-Misiek :razz: Sam ją wymyśliłem :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='baskomaniak'] Mało kto wie, że aktor Farik prywatnie ma ksywkę Rysiek-Misiek :razz: Sam ją wymyśliłem :evil_lol: Pozdrawiam. Teraz już wszyscy wiedzą :evil_lol: Bardzo ładnie wymyśliłeś:lol: ;) Quote
Basenji Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Koty ściągneły to z Inspektora. Zdrówko Quote
Basenji Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 No cóżź. Znamy jego przedstawienia z piramid. Zdrówko Quote
Basenji Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 No cóż, starożytni musieli coś wepchnąć jako tło. Faraonów, bogów, ptaszki, krokodyle, koty, kobiety, niewolników etc.:evil_lol: Zdrówko Quote
agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='baskomaniak']To akurat ja mogę wyjaśnić :lol: Mało kto wie, że aktor Farik prywatnie ma ksywkę Rysiek-Misiek :razz: Sam ją wymyśliłem :evil_lol: Pozdrawiam. A ja wiem, że to Rysio bo to "stary" Gomisia :evil_lol: a intryga niech się kręci :cool3: Quote
tamiczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Basenji napisał(a):No cóż, starożytni musieli coś wepchnąć jako tło. Faraonów, bogów, ptaszki, krokodyle, koty, kobiety, niewolników etc.:evil_lol: Zdrówko a taki bajer Quote
M10M Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Basenji']No cóż, starożytni musieli coś wepchnąć jako tło. Faraonów, bogów, ptaszki, krokodyle, koty, kobiety, niewolników etc.:evil_lol: Zdrówko Dobre, dobre... :lol: Coraz więcej wiemy o Basenji ;) Quote
Basenji Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Pisz, co jeszcze chciałabyś wiedzieć. Zdrówko:lol: Quote
baskomaniak Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='M10M'] ...chyba na weekend kupię popcorn i pooglądam. Cóż "tu i tam" się działo............ :crazyeye: ;) I co? Udało się zrealizować plany? Pozdrawiam. Quote
M10M Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Niestety - nie :shake:. Ale, jak to mówią: co się odwlecze.... Jednym słowem jeszcze wszystko przede mną. A co? Planujecie kolejny "powrót do przeszłości"? ;) Quote
Evelina Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='M10M']Niestety - nie :shake:. Ale, jak to mówią: co się odwlecze.... Jednym słowem jeszcze wszystko przede mną. A co? Planujecie kolejny "powrót do przeszłości"? ;)Ales Ty podchwytliwie podpytywalska :p :eviltong: Quote
M10M Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ooooo! Evelina!!!! Gdzie byłaś jak Cię nie było? Czy to oznacza, że wróciłaś? I pobędziesz trochę w ekipie realizatorskiej? :lol: ;) Quote
Evelina Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='M10M']Ooooo! Evelina!!!! Gdzie byłaś jak Cię nie było? Czy to oznacza, że wróciłaś? I pobędziesz trochę w ekipie realizatorskiej? :lol: ;)Bylam tam gdzie mnie nie widziano, mimo ze bylam :eviltong: Nadal po cichu jestem [SIZE="1"]molestowana w ekipie tylko jak to sie mowi inaczej, :evil_lol: po drugiej stronie lustra :roll: :lol: Quote
Basenji Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Fajnie, że znowu jesteś. Potem prześlę Ci kilka pomysłów do realizacji. Zdrówko Quote
baskomaniak Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Evelina']... Nadal po cichu jestem [SIZE="1"]molestowana w ekipie tylko jak to sie mowi inaczej, :evil_lol: po drugiej stronie lustra :roll: :lol: Hmmmm... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts