M10M Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bastet i Anubis? Ale o czym oni tak zażarcie dyskutują :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Qrcze, ale się coś w tych elbląskich serwerach chrzani. W skrócie powiem, że bóg szakal znowu musiał boginię kocicę ustawiać, aż się futro posypało. W tym tygodniu wstawimy kolejne odcineczki. I tu mała zagadka: Gdzie będzie miało miejsce kolejne zdarzenie? a/ w Egipcie :shake: b/ w ośrodku odosobnienia dla kociambrów :mad: c/ w Walewicach :roll: d/ we Francji :razz: e/ w pomieszczeniach służbowych wymiaru sprawiedliwości ;) f/ na statku kosmicznym (!) :loveu: Czekamy na Wasze głosy. Zdrówko Quote
M10M Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Osobiście byłabym za statkiem kosmicznym (wiecie: "Gwiezdne wrota", Egipt w kosmosie i te sprawy.....) ale chyba nie ma tak dobrze. To nie ta bajka. No więc są podpowiedzi - że niby nie w Egipcie, może we Francji a może w korytarzach sądowych. Ale ja poproszę Egipt - obejrzałabym jednak tę Bastet - wcześniej bywała ładniutka :razz: ;) Quote
tamiczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 W Egipcie???? :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Quote
M10M Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='tamiczek']W Egipcie???? :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Nie podobało Ci się tam? Bastet nie lubisz? Albo Anubisa? To na przykład było bardzo dobre :evil_lol: (Moje koty też tam są) ;) Quote
talut Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 baardzo tajemniczy ten ostatni odcinek :cool3::cool3::cool3: jestem za Egiptem :loveu: miałam dzisiaj z niego kartkówkę, więc teraz wolałabym coś przyjemniejszego :mad: Quote
M10M Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 To też było niezłe..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A potem to: ;) Quote
tamiczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ojoj Bastet nie lubie bo nam Lizi wciągneła!!!! Quote
M10M Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Suni włos z sierści nie wypadnie - nie ma obawy, a bogini - kocica jest prześliczna....:loveu: ;) Quote
Basenji Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Czyli przeważa Egipt. Hm, a czy dobrze analizujecie wszystkie "wskazówki"? Zdrówko Quote
M10M Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie analizujemy :evil_lol: Wyrażamy nasze preferencje (przynajmniej jeśli o mnie chodzi) ;) Quote
baskomaniak Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 M10M, jestem pewien, że zrobiłaś nie lada przyjemność Evelince przytaczając powyższe scenki wraz z miłymi słowami. Wszystkie te scenki są właśnie jej dziełem i są naprawdę świetnie zrobione Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 To już dzisiaj będzie........... Zdrówko Quote
M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to czekamy :lol:. Byle to "dzisiaj" zdążyło przed północą :eviltong: ;) Quote
Basenji Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Znowu coś się "chrzani" Ale staramy się. Zdrówqko Quote
baskomaniak Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mam cztery wiadomości: złą , dobrą :jumpie: , lepszą :-o i wyśmienitą :multi: Zastanawiam się od której zacząć :PROXY5: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 I co? Nie ma w końcu żadnej? :crazyeye: To nie fair :shake: ;) Quote
lupak Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='baskomaniak']Mam cztery wiadomości: złą , dobrą :jumpie: , lepszą :-o i wyśmienitą :multi: Zastanawiam się od której zacząć :PROXY5: Pozdrawiam. Kolejnosc dobra, a gdzie one ? Quote
baskomaniak Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Zła to taka, że ten tajemniczy szczątkowy odcinek bez obrazka to ... ... „wypadek przy pracy”... :roll: Wiadomość dlatego zła, bo gorszych nie znalazłem. :cool1: ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='baskomaniak']Zła bo gorszych nie znalazłem. :cool1: ;) Pozdrawiam. Skoro ta jest zła, to nie jest tak bardzo źle. To znaczy, że odcinek będzie :lol: ;) Quote
bellatriks Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 1 wiadomość ogłoszona. Jeszcze 3:mad: Quote
baskomaniak Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='M10M']Skoro ta jest zła, to nie jest tak bardzo źle. To znaczy, że odcinek będzie :lol: ;) Jasne, że będzie :multi: i to jest właśnie ta dobra wiadomość :jumpie: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 bellatriks napisał(a):1 wiadomość ogłoszona. Jeszcze 3:mad: Do rana nie zdążą :evil_lol: ;) Quote
M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='baskomaniak']Jasne, że będzie :multi: i to jest właśnie ta dobra wiadomość :jumpie: Pozdrawiam. No dobra, do północy (czyli końca "dzisiaj") już niedaleko. Idę z psami na spacerek i jak wrócę to pewnie odcineczek już będzie można podziwiać - taką mam nadzieję :mad: ;) Quote
Recommended Posts