baskomaniak Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 M10M napisał(a):W sprawie tych życzeń, czy może Basenji - wróżka (tego wróżka?)? A może w sprawie obrony kota (tak się zapowiadało....)? ;) Trudny wybór :roll: Pozostanę przy tych trzech kropkach na końcu :evil_lol: :cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zdradzę Wam pewną ciekawostkę „produkcyjno-statystyczną”... :cool1: Scenka [SIZE="1"](animacja) z ostatnio wstawionego odcinka czekała bardzo długo na swoje „wejście”. Jest dziełem Eveliny i została zrobiona już w ... ...no, dość dawno temu. :evil_lol: I tak, scenka leżała sobie i czekała na swoją premierę. Kto zgadnie jak długo? :razz: Pozdrawiam. Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Basenji napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Egipt - Świąt et B ...........................................................................:angryy: An :M cdn Zd baskomaniak napisał(a):Zła to taka, że ten tajemniczy szczątkowy odcinek bez obrazka to ... ... „wypadek przy pracy”... :roll: Wiadomość dlatego zła, bo gorszych nie znalazłem. :cool1: ;) Pozdrawiam. Chyba czas wezwać BHPowca, bo skutki tego wypadku przy pracy nadal nie zostały naprawione :razz: A może dostaniemy odszkodowanie :cool3: Quote
M10M Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 baskomaniak napisał(a): I tak, scenka leżała sobie i czekała na swoją premierę. Kto zgadnie jak długo? :razz: Z wnikliwych obliczeń wyszło mi, że było to dokładnie w letnich miesiącach ubiegłego roku :evil_lol: ;) Quote
tamiczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 baskomaniak napisał(a):Zdradzę Wam pewną ciekawostkę „produkcyjno-statystyczną”... :cool1: Scenka (animacja) z ostatnio wstawionego odcinka czekała bardzo długo na swoje „wejście”. Jest dziełem Eveliny i została zrobiona już w ... ...no, dość dawno temu. :evil_lol: I tak, scenka leżała sobie i czekała na swoją premierę. Kto zgadnie jak długo? :razz: Pozdrawiam. 2,5 min :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Basenji Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 M10M napisał(a):W sprawie tych życzeń, czy może Basenji - wróżka (tego wróżka?)? A może w sprawie obrony kota (tak się zapowiadało....)? ;) No czyli co mam spełnić? Zdrówko Quote
M10M Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Basenji napisał(a):No czyli co mam spełnić? Zdrówko No, skoro już tak koniecznie chcesz spełniać nasze życzenia, to ja poproszę Bastet :multi: ;) Quote
baskomaniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 beria napisał(a):Chyba czas wezwać BHPowca, bo skutki tego wypadku przy pracy nadal nie zostały naprawione :razz: A może dostaniemy odszkodowanie :cool3: BeHaPowiec nie miałby nic do roboty. Serial ani ciut-ciut nie ucierpiał z tego powodu :evil_lol: ;) :cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 M10M napisał(a):Z wnikliwych obliczeń wyszło mi, że było to dokładnie w letnich miesiącach ubiegłego roku :evil_lol: ;) Ciepło, ciepło, ale... ...zdecydowanie za ciepło... ;) tamiczek napisał(a):2,5 min :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :crazyeye: Ooooooo... dużo dłużej. Aż takich osiągów sobie nie przypominam :roll: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 to ja strzelam.. pół roku do trzech kwartałów.. jakoś tak.:cool3: Quote
baskomaniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 bellatriks napisał(a):to ja strzelam.. pół roku do trzech kwartałów.. jakoś tak.:cool3: Blisko, ale ciut za mało :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 baskomaniak napisał(a):Blisko, ale ciut za mało :evil_lol: Pozdrawiam. gr...:angryy: 10 miesiecy 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 teraz na pewno wceluje :D Quote
M10M Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Evelina napisał(a):Tyle tych "polkownikow" czeka na emisje :roll: Evelina napisała ten tekst 30 sierpnia ubiegłego roku. W sierpniu wszyscy bawili sie w wakacje, więc odcinek pewnie powstał w okolicach lipca :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 bellatriks napisał(a):gr...:angryy: 10 miesiecy 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 teraz na pewno wceluje :D Znakomicie, TRAFIŁAŚ :multi: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 M10M napisał(a):Evelina napisała ten tekst 30 sierpnia ubiegłego roku. W sierpniu wszyscy bawili sie w wakacje, więc odcinek pewnie powstał w okolicach lipca :evil_lol: ;) Otóż nie... :shake: Tamte scenki czekały na półeczce co najwyżej miesiąc lub dwa, po czym nasz „zapasik” szybko się skończył, bo jak pamiętasz odcinki pojawiały się wtedy co 3 dni. Zdarzyło się nawet, że w jednym odcinku były 2 scenki. Nasz „rekordzista” czekał na swoją premierę zdecydowanie dłużej. Znalazł się na „półce” w dniu, kiedy Gromez po raz pierwszy przeprowadził odprawę z grupą poszukiwawczą w gabinecie gen. Harleya. :cool1: M10M, mając takie dane nie wątpię, że następny strzał będzie celny. ;) No dobrze, dam też szansę miłośnikom matematyki. Scenka ta czekała na „półce” 321 dni. :cool1: Skoro podałem tą liczbę to skoryguję pytanie: Kiedy nasz „rekordzista” trafił na półkę? Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No dobra, odcinek w sztabie znalazłam 27.11.2005. Natomiast 11.11 pojawiła się informacja o odejściu Eveliny ze stałej ekipy. A "matematycznie" wychodzi, że odcinek powstał około 13.11 (może właśnie owego 11). Już się pogubiłam :crazyeye: Zostawiam sprawę matematykom :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 agabass napisał(a):jaką decyzję podjęły kotowate?' Oto jest pytanie... :lol: Czy odpowiedź na nie znajdziemy w najbliższym odcinku? To okaże się już w ten weekend, a może nawet jutro. :cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='M10M']No, skoro już tak koniecznie chcesz spełniać nasze życzenia, to ja poproszę Bastet :multi: ;) A czemu akurat Bastet? Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='M10M']No dobra, odcinek w sztabie znalazłam 27.11.2005. Natomiast 11.11 pojawiła się informacja o odejściu Eveliny ze stałej ekipy. A "matematycznie" wychodzi, że odcinek powstał około 13.11 (może właśnie owego 11). Już się pogubiłam :crazyeye: ... Odpowiedź zacznę od dwóch cytatów: [quote name='baskomaniak']A ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że Evelina od czasu do czasu da się namówić na jakiś odcineczek... ... tak dorywczo... :wink: :D :hand: ... [quote name='Evelina']A pewnie, ze sie dam namowic 8) ... I tak też się dzieje :multi: :multi: :multi: Od czasu do czasu udaje mi się namówić Evelinkę na jakieś animacje do odcinków, szczególnie te, które „proszą się” kobiecej ręki, smaku i wyczucia. Kilka nawet jest gotowych i pojawią się w swoim czasie... A zatem, skojarzenie długości „leżakowania” scenki z odejściem Eveliny z ekipy produkcyjnej jest złym tropem. Chociaż... jesteś bardzo blisko.;) [quote name='M10M']... Zostawiam sprawę matematykom :evil_lol: ;) Ciekawe, czy wynik ich obliczeń będzie zgodny z moim, o ile oczywiście znajdzie się ktoś, kto pokusi się to wyliczyć... :roll: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='baskomaniak']A czemu akurat Bastet? Pozdrawiam. Bo w dotychczasowych odcinkach prezentowała się po prostu rewelacyjnie. Istne cudo a nie kot [quote name='baskomaniak'] Ciekawe, czy wynik obliczeń będzie zgodny z moim, o ile oczywiście znajdzie się ktoś, kto pokusi się to wyliczyć... :roll: Pozdrawiam. No, to może tym razem postawię na 4 grudnia :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='M10M']Bo w dotychczasowych odcinkach prezentowała się po prostu rewelacyjnie. Istne cudo a nie kot ... I TO JEST WŁAŚNIE TA KOBIECA RĘKA :multi: Wszystkie scenki, w których występuje Bastet powstały właśnie przy użyciu Evelinkowej myszy i klawiatury :lilangel: [quote name='M10M']... No, to może tym razem postawię na 4 grudnia :evil_lol: ;) [SIZE="5"]DOKŁADNIE TAK !!! :klacz: :klacz: :klacz: Matematycy możecie już odłożyć kalkulatory :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='baskomaniak']I TO JEST WŁAŚNIE TA KOBIECA RĘKA :multi: Wszystkie scenki, w których występuje Bastet powstały właśnie przy użyciu Evelinkowej myszy i klawiatury :lilangel: Evelinko - do pracy (please :modla:) [quote name='baskomaniak'] DOKŁADNIE TAK !!! :klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam. A gdzie puchar i nagroda pieniężna? No, dobrze - zgodzę się na fantastyczny odcineczek, byle szybko ;) Quote
Basenji Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Goldeonie Pod ośrodkiem ODNK Głos z zewnątrz: Fariczku:loveu: ! .................. .....Fariczku.... cdn 15-03 Zdrówko Quote
Recommended Posts