baskomaniak Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bellatriks napisał(a):...po tym jak tłumaczyłam szesnastolatce z Kalifornii dlaczego jak w Europie jest noc to w USA jest dzień... ech, mam dośc stref czasowych:cool1: Trzeba było zacząć od Kopernika... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 baskomaniak napisał(a):Trzeba było zacząć od Kopernika... :evil_lol: Pozdrawiam. A wiesz, że nawet chciałam tylko nie za bardzo wiedziałam jak to wszystko po angielsku powiedzieć tak żeby coś do siebie pasowało. Skończyło się na niezwykle ambitnym rysunku w Paintcie:roll: :evil_lol: przedstawiającym Słońce, światło słoneczne i Ziemię z wyraźnie zaznaczoną granicą dnia i nocy:razz: Grunt, że dziewczyna zrozumiała;) Quote
M10M Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 baskomaniak napisał(a):Trzeba było zacząć od Kopernika... :evil_lol: Pozdrawiam. A Amerykanka na to "Who the hell is Kopernik?" ;) Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 M10M napisał(a):A Amerykanka na to "Who the hell is Kopernik?" ;) hehe ja to już się nawet zastanawiałam czy ona czasem nie wierzy w to, że Ziemia jest płaska i opiera się na siedmiu (siedmiu???) krokodylach:evil_lol: Quote
M10M Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No co Ty? Pratchetta nie czytasz? Na słoniach stojących na wielkim żółwiu :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 M10M napisał(a):No co Ty? Pratchetta nie czytasz? Na słoniach stojących na wielkim żółwiu :evil_lol: coraz ciekawiej sie robi Kto da więcej?:cool3: Quote
tamiczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Psy na kociokwikach-teoria Tamiczka:cool3: Quote
baskomaniak Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A „Kociokwik” mocno opiera się na swoich wiernych widzach, i trwa już tak długo, że Ziemia obiegła Słońce prawie 2 razy, a średnio co 2 obroty wokół własnej osi ukazywały się kolejne odcinki... :cool1: [SIZE="1"]Ach ta bezwzględna statystyka :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 M10M napisał(a):Rany!!!! Znowu matematyka :-o ;) Przecież nic się nie stało, sam obliczyłem i podałem gotowy wynik. ;) Zresztą, przyznam się, że byłem nim nieco zaskoczony, więc dziś postanowiłem przeliczyć to jeszcze raz i wynik się potwierdził: dotychczasowe odcinki ukazywały się średnio co 56 godzin i 7 minut... Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to widzę dużą szansę utrzymać taką średnią dla całego „Kociokwika” :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No mówię, że matematyka jest bez sensu - przecież przez całe wakacje oczekiwaliśmy odcineczków, jak kania dżdżu......:evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Basko nie wiedziałam że jesteś matematykiem z zamiłowania :evil_lol: To może jeszcze oblicz w ilu procentach odcinków wystąpił każdy aktor:cool3: Quote
M10M Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 To proste - moi aktorzy w zbyt małej ilości :evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 M10M napisał(a):To proste - moi aktorzy w zbyt małej ilości :evil_lol: ;) hehe moi też... proponuję więc strajk:cool1: Quote
M10M Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Żartujesz? My jesteśmy na straconej pozycji.... Jak mamy strajkować, skoro "aktorzy" podpisali umowy (chyba podpisali?:crazyeye:) i nawet "nieoglądania" nie możemy ogłosić, bo rzadko jest co oglądać. Jak się będziemy rzucać, to napiszą, że serial skończy się w 3006 roku - ze względu na częstotliwość nadawania kolejnych odcinków. Jak by co, to ja tam będę robić za "łamistrajka" :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 bellatriks napisał(a):Basko nie wiedziałam że jesteś matematykiem z zamiłowania :evil_lol:... Owszem, zdecydowanie tak :lol: A Ty nie lubisz? :cool3: bellatriks napisał(a):... To może jeszcze oblicz w ilu procentach odcinków wystąpił każdy aktor:cool3: Jeśli na powyższe pytanie Twoja odpowiedź jest twierdząca, to może się tym zajmiesz? :p M10M napisał(a):To proste - moi aktorzy w zbyt małej ilości :evil_lol: ;) Statystycznie rzecz biorąc... ( :evil_lol: ;) ) ...Hamlet występując w odcinkach z rozprawy Mruczysława i Rudej ilością „pojawień” znajduje się niewątpliwie w czołówce... :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A Żabka? A Pinki? Kotecka chociaż w muzeum mignęła...... ;) Quote
baskomaniak Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 M10M napisał(a):A Żabka? A Pinki? Kotecka chociaż w muzeum mignęła...... ;) Właśnie sobie przypomniałem, że Żabka też była w Komisji i miała w niej nawet swoją „super akcję”... a Pinki i Kotecka... ja doliczyłem się ich w kilkunastu miejscach... :cool1: ;) Pozdrawiam. Quote
Koma Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A gdzie są nowe odcinki :niewiem: myślałam że jakiś zobaczę a tu nic :sadCyber: Quote
baskomaniak Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Każdy odcinek jest nowy, :evil_lol: a kolejny nowy odcinek już ten weekend ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 baskomaniak napisał(a):Właśnie sobie przypomniałem, że Żabka też była w Komisji i miała w niej nawet swoją „super akcję”... No ja właśnie tez sobie to "przypomniałam". Cóż za skok.... Wredna czarna kotka.....:evil_lol: baskomaniak napisał(a): a Pinki i Kotecka... ja doliczyłem się ich w kilkunastu miejscach... :cool1: ;) W kilkunastu miejscach w kilku scenach! Dobre!!! Czasami to nawet tłok bywał :lol: A swoją drogą - chyba na weekend kupię popcorn i pooglądam. Cóż "tu i tam" się działo............ :crazyeye: ;) Quote
baskomaniak Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 M10M napisał(a):... W kilkunastu miejscach w kilku scenach! Dobre!!! Czasami to nawet tłok bywał :lol: ... To prawda, w niektórych odcinkach statyści byli na wagę złota.:cool1: Zresztą, stanęli na wysokości zadania, dwoili się i troili... ;) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 W ten weekend znowu się pojawiam. Zdrówko:-o Quote
M10M Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A Basenji pojawia się i znika.... :evil_lol: ;) Quote
tamiczek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Basenji napisał(a):W ten weekend znowu się pojawiam. Zdrówko:-o Zdrówko , co sie zdrówko tak dziwi?? Quote
Recommended Posts