M10M Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wróciłam. "Dzisiaj" minęło i dziś już jest "jutro" a tu nic :shake: Z żalu i rozpaczy idę się zalać w trupa a zaraz potem lulu ;) Quote
baskomaniak Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Oj, będzie, będzie :evil_lol: Mowa była o weekend'ziku, a ten dopiero wolniutko się zaczyna :p Nie wykluczam, że odcinek pojawi się już dziś wieczorkiem.:razz: Zresztą, pojawi się nie tylko nowy odcinek ale i nowa postać, którą zagra... :cool1: ...no właśnie, czy ktoś zgadnie? [SIZE="1"]Mam dać jakieś wskazówki dla ułatwienia? Proszę bardzo, będą dwie: - w kolejce na casting stała za Szpilką, a było to... 540 dni temu :crazyeye: Pozdrawiam. Quote
tamiczek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='baskomaniak']Oj, będzie, będzie :evil_lol: Mowa była o weekend'ziku, a ten dopiero wolniutko się zaczyna :p Nie wykluczam, że odcinek pojawi się już dziś wieczorkiem.:razz: Zresztą, pojawi się nie tylko nowy odcinek ale i nowa postać, którą zagra... :cool1: ...no właśnie, czy ktoś zgadnie? Mam dać jakieś wskazówki dla ułatwienia? Proszę bardzo, będą dwie: - w kolejce na casting stała za Szpilką, a było to... 540 dni temu :crazyeye: Pozdrawiam. A jakieś inne wskazówki :???: :???: :???: :???: :???: :???: Quote
M10M Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Po Szpilce zgłosiła się Inez a na castingu po Szpileczce występowała Łatka. (Matematyki nie lubię od czasu kiedy na pytanie ile jest 2x2 moja córka zapytała "a w jakim systemie?") :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='M10M']Po Szpilce zgłosiła się Inez a na castingu po Szpileczce występowała Łatka. ... O rany! Ale precyzyjna odpowiedź, co za pamięć :razz: Gratuluję :multi: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='baskomaniak']O rany! (...) co za pamięć :razz: Pozdrawiam. Niektórzy to są naiwni.... :evil_lol: A dorośli ludzie przecież.... :lol: ;) Quote
M10M Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 A swoją drogą - teksty na castingu były niesamowite. Znowu się uśmiałam i to "hurtowo" ;) Quote
baskomaniak Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='M10M']A swoją drogą - teksty na castingu były niesamowite. Znowu się uśmiałam i to "hurtowo" ;) Ja też „Wspomaganie” pamięci ma swoje dobre strony :cool3: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie W Sztolicy. Gabinet naczelnik Wydziały Reedukacji Kocambrów - piesister ŁATKI. Nadinspektor Piesiak: ....ależ całkowicie się zgadzam, że jest to naruszenie i dobrych zwyczajów penitencjarnych i metod reedukacyjnych ale sytuacja jest nadzwyczajna, i wymaga nadzwyczajnych środków. Naczelnik Łatka: Jestem zdecydowaną zwolenniczką jak najdłuższego izolowania kociarstwa. Wynalazłam nawet taką zapadkę do.... Nadinspektor Piesiak: ...To może później. Jeżeli mnie Łatka nie rozumie to proszę: Dysponuję już niezbędnym dokumentem, oto DECYZJA Głównej Psiokuratorki, rzecz w tym, aby koty spełniały nasze warunki... Łatka:Jak rozkaz to rozkaz, chociaż ja..... Piesiak: Wrrrrrrr Łatka: Znam i gwarantuję te warunki. Koty są pod stałym nadzorem.Mogę wam pokazać jak mieszkają. Nie ma ich teraz w celach, bo akurat mają obowiązkowe skakanie po drzewach na wybiegu. Od czasu jak trafiły z recydywy do mojego ośrodka o psiej karmie czy kościach nie ma w ogóle mowy. Dziś były na badaniach u naszego lekarza. Ich organizmy są całkowicie wolne od śladu i zapachu psich kości... A wracając do tej rewelacyjnej zapadki.... Piesiak: Jasne. Ucho od śledzia. Koleżanki papugi, to znaczy koleżanki mecenaski, oto warunkowe zwolnienie dla Mruczysława i Rudej.W was nadzieja, że przekonacie swoich klientów o wadze tej misji. Jeśli się zgodzą, natychmiast wyruszamy w teren. Łatka: Zaraz wydam polecenie sprowadzenia obu kotów do celi widzeń. A potem może pójdziemy do naszego więziennego laboratorium żeby zobaczyć.... Mecenaski: zapadkę? A może ucho od śledzia?? Piesiak: Myślę, że koleżanki papu...to jest mecenaski załatwią resztę formalności z Naczelnik Łatką i pójdą zobaczyć tę....... Łatka: Widziałam, że ktoś zrozumie wynalazców w dziedzinie węziennictwa. Bardzo serdecznie koleżanki zapraszam z sobą. A przy okazji, może kawałek salcesoniku? cdn 15-01 zdrówko Quote
M10M Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 My chcemy zapadkę ! My chcemy zapadkę ! My chcemy zapadkę ! ;) (Fajne psiaki - papugi oooops - mecenaski:lol:) Quote
baskomaniak Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Zapadka będzie jeśli koty nie zgodzą się pomóc... :evil_lol: Więc, jak? Mają się zgodzić czy nie? :roll: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jasne, że powinny się zgodzić! Pojadą do Egiptu albo chociaż do Paryża (no, w najgorszym wypadku - do rodzimych Walewic) :lol: Zobaczą Bastet.....:iloveyou: Niech jadą! ;) Quote
bellatriks Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='baskomaniak']Zapadka będzie jeśli koty nie zgodzą się pomóc... :evil_lol: Więc, jak? Mają się zgodzić czy nie? :roll: Pozdrawiam. Ja proponuję i jedno i drugie. :D My chcemy zapadkę!:mad: Quote
M10M Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No i co? Żadnego odzewu na słuszne postulaty :shake: (A może zapadkę dopiero wymyślają?) ;) Quote
baskomaniak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A może by tak zrobić dwie zapadki: dobrą i złą. Zła to wiem jak powinna wyglądać, ale jak ta dobra?... :roll: Zawsze można zrobić korektę scenariusza, :cool1: ale taka korekta zmieni diametralnie tok wydarzeń... :diabloti: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A kiedy ten tok (zmieniony albo i nie) się wydarzy :multi: ;) Quote
baskomaniak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Kiedy? No cóż, ta „lepsza” wiadomość, o którą już nikt nie pytał, to taka, że wracamy do regularnej emisji jednego odcinka tygodniowo,:multi: i że „Kociokwik II” nie skończy się jeszcze w tym Roku...:cool3: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='baskomaniak']wracamy do regularnej emisji jednego odcinka tygodniowo,:multi: Regularnie - to wręcz rewelacyjnie ale dlaczego co tydzień a nie co 3 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='baskomaniak'] „Kociokwik II” nie skończy się jeszcze w tym Roku...:cool3: O! I to jest to co dogomaniacy - wielbiciele Kociokwiku lubią najbardziej ;) Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 M10M napisał(a):Regularnie - to wręcz rewelacyjnie ale dlaczego co tydzień a nie co 3 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proponuję codziennie:evil_lol: O! I to jest to co dogomaniacy - wielbiciele Kociokwiku lubią najbardziej ;) oj, żebyśmy się tylko nie przeliczyli:shake: bo jak się okaże, że na przykład zakończą w pierwszym tygodniu stycznia 2007 to...:mad: :mad: :mad: Quote
M10M Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bellatriks napisał(a):bo jak się okaże, że na przykład zakończą w pierwszym tygodniu stycznia 2007 to...:mad: :mad: :mad: No, w pełni popieram. Ale to napisał Baskomaniak a jego o taką złośliwość nie podejrzewam..... ;) Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 M10M napisał(a):No, w pełni popieram. Ale to napisał Baskomaniak a jego o taką złośliwość nie podejrzewam..... ;) złośliwość nie, ale ja go podejrzewam o nietypowe poczucie humoru:evil_lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bellatriks napisał(a):proponuję codziennie:evil_lol: oj, żebyśmy się tylko nie przeliczyli:shake: bo jak się okaże, że na przykład zakończą w pierwszym tygodniu stycznia 2007 to...:mad: :mad: :mad: Codziennie? :crazyeye: M10M napisał(a):...Ale to napisał Baskomaniak a jego o taką złośliwość nie podejrzewam..... ;) i całe szczęście... :p bellatriks napisał(a):złośliwość nie, ale ja go podejrzewam o nietypowe poczucie humoru:evil_lol: :lol: Zastanawiam się na czym polega takie nietypowe poczucie humoru? :roll: Zaraz, zaraz...:roll: ... a jakby tak ostatni odcinek wstawić na niecałą minutę przed północą w Sylwestra, to pierwszy widz zobaczyłby go dopiero w Nowy Rok :cool1: :evil_lol: Hmmm, ale wg której strefy czasowej... :placz: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 baskomaniak napisał(a):Codziennie? :crazyeye: Ano;) No, ewentualnie codziennie od poniedziałku do piątku, tak jak "Ostry Dyżur" leci:razz: pooglądałabym sobie Piesiaka zamiast pogotowia:cool3: Zastanawiam się na czym polega takie nietypowe poczucie humoru? :roll: Nie pytaj:roll: Zaraz, zaraz...:roll: ... a jakby tak ostatni odcinek wstawić na niecałą minutę przed północą w Sylwestra, to pierwszy widz zobaczyłby go dopiero w Nowy Rok :cool1: :evil_lol: Hmmm, ale wg której strefy czasowej... :placz: Pozdrawiam. Błagam Cię, już nic mi nie mów o strefach czasowych.... po tym jak tłumaczyłam szesnastolatce z Kalifornii dlaczego jak w Europie jest noc to w USA jest dzień... ech, mam dośc stref czasowych:cool1: Quote
Recommended Posts