Basenji Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 tamiczek napisał(a):Dziekuje:loveu: :loveu: :loveu: a tak nawiasem to nie potzrebujecie jakis krzakow do serialu :?: Co sugerujesz?? zdrówko Quote
tamiczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a juz nic:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
agabass Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 baskomaniak napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie PRZY KRYJÓWCE ZŁOTEJ PCHŁY PARÓWA: Ale te brzęczenie much w krzakach mnie wkurza!. Spać nie mozna! JERRY: Ale ty masz czuwać. A poza tym, to nie muchy tylko.... GROMEZ: Wrrrrrr MORUS: Te muchy faktycznie muszą w tych krzakach. Tylko cyku cyku potrafią. JERRY: Ale to nie muchy tylko.... GROMEZ: Wrrrrrr PARÓWA: (do siebie): Pewno Gromezowi gula skacze z powodu Piesiaka. GROMEZ: Wrrrrr. Wszystko słyszałem Parówa. I wcale mi na tych suczkach tak nie zależy, bo.... SZPILKA: Na pewno Gromeziku? A dziś jest taka romansowa noc...... ... Wchodzi DRAKA: Witam dzielnych psiolicjantów: Pięknie tutaj, muchy cykają w krzaczkach... JERRY: Ale to nie muchy! DRAKA: Częstujcie się kiełbaską z ko...., chciałam powiedzieć z konia! I dla ciebie, komisarzu Gromez mam Frykasik! GROMEZ: Wrrrr. Nie jestem głodny! JERRY (do Parówy): Ciekawe ile czasu Gromez będzie udawał , że się złości. PARÓWA: Patrzmy. SZPILKA: Teraz bądźcie cicho! Tak pięknie te muszki muczą! JERRY: Ale to nie muchy! Wszyscy: Cicho! Słuchamy jak muchy grają! cdn... *autor: Basenji, baskomaniak oraz gościnnie: Bellatriks, M10M i Tamiczek (14-28 / 14-29) Pozdrawiam. hahahha ale się uśmiałam super scenki nie znałam Gromeza od strony wrrrr i chyba coś ściemnia z tymi suczkami i co to gra w krzakach jak nie muchy:evil_lol: ? No ciekawe czy piękna Pani D. z kiełbaskami odmieni życie Gromeza i przebije się przez pancerz wydobywając głębię jego wnętrza :evil_lol: :evil_lol: dobre widać, że wszystkim przy ognisku udzielił się romas nocy i się rozmarzyli szczególnie Szpilosława :lol: brava Quote
tamiczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bo ten Gromez taki niedowartościowany jakiś:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Właśnie, :roll: taka cisza, że aż żal ją zakłócać... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
agabass Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 tamiczek napisał(a):Bo ten Gromez taki niedowartościowany jakiś:evil_lol: oj nie igrać z Grom-ezem nie igrać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a cisza, bo ekipa po ostatnim melanżu jesdzcze się nie obudziła i nie ma komu grać:evil_lol: Quote
M10M Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='baskomaniak']Właśnie, :roll: taka cisza, że aż żal ją zakłócać... :evil_lol: Pozdrawiam. Mnie tam nie będzie żal, jak ją wreszcie ktoś zakłóci... ;) Quote
baskomaniak Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 UWAGA ! koniec tej ciszy :evil_lol: RUSZAMY:cool3: Pierwszy powakacyjny odcinek jest gotowy i niebawem się pojawi. Zdradzić co nieco? :cool1: Nie? :roll: No to powiem tylko, że... ...zobaczymy w nim dawno niewidzianych bohaterów serialu... :multi: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie W ODMK Mruczysław: Ależ byłem głupi, że też się dałem tej Rudej tak podejść! No, ale z drugiej strony, to ona też siedzi w ODMK i nie marcuje z innymi.:evil_lol: Ruda: Ależ byłam głupia, że nie zwaliłam wszystko na Mruczysława! Sam by siedział teraz w ODMK a ja bym sobie marcowała.....:iloveyou: Mruczysław: Ile bym dał za wolność. Nawet niechby mi te psy na koty sierść wydarły. I już tej Rudej nie dam się na nic nabrać! Ruda: Och, ile bym sobie dała zrobić za wolność. Znowu bym ponabierała te koty, i psy...... No, może byłabym uczciwsza w stosunku do Mruczysława. :roll: No dobrze, będę uczciwa wobec mojego Mruczusia. :roll: Och Mruczuś, Mruczulku! cdn Zdrówko Quote
M10M Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Są kociaki Ale toż one oba w luksusach siedzą.... :evil_lol: Pełne michy, miękkie szmatki, drapaczki. To dlatego głupie myśli niektórym do łebków przychodzą.... ;) Quote
tamiczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja tez chce takie plakaty na scianie :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Quote
agabass Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ach ta Ruda zołza kokietka i kombinatorka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basenji Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jednak są obrazki - ja ich nie widzę w swoim kompie. Wkrótce kolejny ciąg dalszy nastąpi. Zdrówko Quote
M10M Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Basenji']Jednak są obrazki - ja ich nie widzę w swoim kompie. Film bez obrazków :crazyeye:. Były już nieme filmy ale jak nazwać takie bez wizji..... Już wiem - to audycja radiowa........ ;) Quote
Basenji Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Egipt - Świąt et B ...........................................................................:angryy: An :M cdn Zd Quote
Patka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 aaa jak dawno nie zagladałam a Tu taki ważny odcinek :) Quote
baskomaniak Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Patka']aaa jak dawno nie zagladałam a Tu taki ważny odcinek :) Hehehe, ale miałaś nosa, by zaglądnąć akurat teraz... :cool3: A... już wiem... Lunka Ci powiedziała, że „leci” w tym odcinku :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Połowa zdjęć mi się nie wyświetla. Widzę jedynie małe, czerwone krzyżyki. :( Quote
baskomaniak Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Rybc!a']Połowa zdjęć mi się nie wyświetla. Widzę jedynie małe, czerwone krzyżyki. :( Witaj Rybc!a :multi: [SIZE="1"]... a gdyby wyswietlały się wszystkie, to też byś się odezwała... :cool3: :evil_lol: A teraz poważnie... Czasem zdarza się, że nie u wszystkich obrazki się otwierają. Widzę, że ostatnio dotknęło to Elbląg. Czasem pomaga kliknięcie na takim pustym obrazku prawym klawiszem myszy i wybranie z rozwiniętego menu „Pokaż obraz”. Postanowiłem wysłać scenkę z ostatniego odcinka raz jeszcze na serwerek i może teraz już będzie widzialna. Odświeżam więc ostatni odcinek z nowym linkiem do scenki: ********************************* Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie W ODNK Mruczysław: Ależ byłem głupi, że też się dałem tej Rudej tak podejść! No, ale z drugiej strony, to ona też siedzi w ODMK i nie marcuje z innymi.:evil_lol: Ruda: Ależ byłam głupia, że nie zwaliłam wszystko na Mruczysława! Sam by siedział teraz w ODMK a ja bym sobie marcowała.....:iloveyou: Mruczysław: Ile bym dał za wolność. Nawet niechby mi te psy na koty sierść wydarły. I już tej Rudej nie dam się na nic nabrać! Ruda: Och, ile bym sobie dała zrobić za wolność. Znowu bym ponabierała te koty, i psy...... No, może byłabym uczciwsza w stosunku do Mruczysława. :roll: No dobrze, będę uczciwa wobec mojego Mruczusia. :roll: Och Mruczuś, Mruczulku! ( 15-00) ********************************* Pozdrawiam. Quote
tamiczek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Egipt - Świąt et B ...........................................................................:angryy: An :M cdn Zd Oj to mi sie nie odtwiera Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tamiczek napisał(a):Oj to mi sie nie odtwiera mi tez nie:shake: a wszystkie pozostale - tak :hmmmm: Quote
M10M Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Taaaak.... Ten odcinek to istna enigma. Czyżby to była jakaś egipska zagadka????? ;) Quote
Recommended Posts