M10M Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 bellatriks napisał(a):gdzie???:oops: Z częstotliwości stron i ogłoszeń internetowych wyszło mi Piaseczno :roll: ;) Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 M10M napisał(a):Z częstotliwości stron i ogłoszeń internetowych wyszło mi Piaseczno :roll: ;) czyli okolice Wawki:multi: :evil_lol: Dzięki wielkie M10M :buzi: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 M10M napisał(a):Nie wiem co na to sami zainteresowani :evil_lol: ;) cóż.. przyjdą, potwierdzą, ew. zaprzeczą:evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 M10M napisał(a):A przyjdą?:niewiem: ;) Basko wlaśnie wytropiłam w tymże topiku;) Quote
M10M Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 bellatriks napisał(a):Basko wlaśnie wytropiłam w tymże topiku;) Znaczy - śledzi nas?:crazyeye: ;) Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 M10M napisał(a):Znaczy - śledzi nas?:crazyeye: ;) A któż to wie? :evil_lol: Widziałam tylko, ze czytal ten temat:evil_lol: ;) Quote
M10M Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czyli śledził :eviltong:. Zamiast wstawiać nowy odcinek:lmaa: My chcemy odcinek, my chcemy odcinek, my..... :zly7: ;) Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :evil_lol: a przed chwila było napisane, że Basko is replying to thread Kociokwik czyli o wyższości psa nad kotem.Seriale:cool3: Quote
baskomaniak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 WITAJCIE TROPICIELE ;) :mad: POZDROWIENIA Z WARSZAWY DLA WSZYSTKICH WIERNYCH WIDZÓW SERIALU :hand: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Basko! :buzi: no nareszcie rozwiązaliśmy (a wlaściwie M10M to zrobiła) zagadkę Twojego umiejscowienia:evil_lol: Mam nadzieję, że równie latwo i szybko przyjdzie nam rozwiazać zagadkę pt. "Kiedy bedzie następny odcinek":cool3: :multi: Quote
baskomaniak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Hehehe... wzięliśmy się i M10M rozwiązała :evil_lol: A odcinek dopiero przed chwilką wysłałem reżyserowi w celu dodialogowania. A dlaczego do "dodialogowania" to zobaczycie jak już odcineczek pojawi się w topiku, może jeszcze dziś ... :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Poczekamy..... Dzisiaj mam czas prawie do rana...:lol: ;) Quote
Basenji Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Parówa: Uff, już jest O.K. Będę żył! Farique: Pewnie wiecznie!:evil_lol: Gromez: No norowiec - do dzieła!!!! Parówa: Jasne, włączam bieg! Szpilka: Jest niesamowity! cdn 14-18 Zdrówko Quote
bellatriks Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No no.. Basenji, cudnie^^ I jakie dymi fajowe :klacz: Quote
M10M Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I cóż to za stwór? :niewiem: Czyżby szczurek?:hmmmm: W każdym razie ktoś tam kimś solidnie rzucał...:crazyeye: ;) Quote
Basenji Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 I następny konkursik: Co zaatakowało Parówę? Zdrówko Quote
M10M Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Basenji']I następny konkursik: Co zaatakowało Parówę? Zdrówko Bolek?:hmmmm: ;) Quote
Alfa147 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Świetny serial:multi: coś czuje że zostane fanem :cool3: albo już jestem :P Śledze serial juz dosyć długo :) Quote
baskomaniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dla ułatwienia :cool3: :evil_lol: wstawiam jedną ramkę z animacji, w której właśnie następuje atak tajemniczego napastnika :cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alfa147']Świetny serial:multi: coś czuje że zostane fanem :cool3: albo już jestem :P Śledze serial juz dosyć długo :) Witam nowego Fana naszego serialu. :multi: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='baskomaniak']Dla ułatwienia :cool3: :evil_lol: wstawiam jedną ramkę z animacji, w której właśnie następuje atak tajemniczego napastnika :cool1: Pozdrawiam. Ach, cóż za wspaniałe ułatwienie :crazyeye: Jakże jesteśmy wdzięczni :modla::modla::modla: ;) Quote
bellatriks Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='baskomaniak']Dla ułatwienia :cool3: :evil_lol: wstawiam jedną ramkę z animacji, w której właśnie następuje atak tajemniczego napastnika :cool1: Pozdrawiam. Kochany, pomógłbyś nam bardzo, gdybys tylko wywalił ten dymek:cool3: to już by było cacy..:evil_lol: PS. Witam nowego fana:multi: Mam nadzieję, że zostaniesz z nami i będziesz regularnie wpadać do topiku;) Quote
baskomaniak Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='M10M']Ach, cóż za wspaniałe ułatwienie :crazyeye: Jakże jesteśmy wdzięczni :modla::modla::modla: ;) Cieszę się, że mogłem ułatwić... :evil_lol: ...chociaż tak naprawdę nie było już takiej potrzeby... :cool1: ;) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts