agabass Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 a z tą złotą pchłą to chyba jakieś oszustwo może farba zeszła ? Quote
baskomaniak Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='M10M']Spore te pchły....:evil_lol: ... Może miały na sobie kapsumizelki ratunkowe... :evil_lol: [quote name='M10M']...A jak, wobec tego, będzie wyglądać ta złota? Aż strach się bać :eek2: ;) Pewnie tak jak na znalezionym obrazie... :cool3: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: trzyma w napięciu:lol: Quote
baskomaniak Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Właśnie siedzę nad kolejnym odcinkiem i zastanawiam się, czy już w nim ma się ONA pojawić, czy dać JEJ jeszcze wolne i potrzymać Was dłużej w tym napięciu...:roll: Już wiem :multi: , zrobię tak... :cool1: Pozdrawiam. Quote
Evelina Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='baskomaniak']Właśnie siedzę nad kolejnym odcinkiem i zastanawiam się, czy już w nim ma się ONA pojawić, czy dać JEJ jeszcze wolne i potrzymać Was dłużej w tym napięciu...:roll: Już wiem :multi: , zrobię tak... :cool1: A gdzie miejsce na scenariusz ? Quote
M10M Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Evelina']A gdzie miejsce na scenariusz ? Scenariuszem zajmiecie się potem...:evil_lol: Teraz dajcie szybko JĄ (swoją drogą - ciekawe o kogo, albo o co, chodzi?) :cool3: ;) Quote
baskomaniak Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Evelina']A gdzie miejsce na scenariusz ? Scenariusz to tylko opowiadanie...:lol: Jest jeszcze coś takiego jak scenopis, w którym każdy wątek opisany w scenariuszu rozbijany jest na poszczególne scenki i ujęcia... :evil_lol: ... [quote name='M10M']Scenariuszem zajmiecie się potem...:evil_lol: Teraz dajcie szybko JĄ (swoją drogą - ciekawe o kogo, albo o co, chodzi?) :cool3: ;) ...dlatego to od scenopisu zależy, w którym momencie pojawi się ONA...:cool1: Tradycyjnie uchylę rąbka... :cool1: Tylko nieliczni dostrzegą JĄ w najbliższym odcinku... :razz: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Basko.. Ty to naprawdę potrafisz ludzi zaciekawić:razz: zbiłbyś majątek na pracy w reklamach:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 bellatriks napisał(a):Basko.. Ty to naprawdę potrafisz ludzi zaciekawić:razz: zbiłbyś majątek na pracy w reklamach:evil_lol: "Kopytko..." :cool3: Quote
Evelina Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='baskomaniak']Scenariusz to tylko opowiadanie...:lol: Jest jeszcze coś takiego jak scenopis, w którym każdy wątek opisany w scenariuszu rozbijany jest na poszczególne scenki i ujęcia... :evil_lol: ... ...dlatego to od scenopisu zależy, w którym momencie pojawi się ONA...:cool1: Czyli przewidziany w scenariuszu pocałunek Jaśka z Kaśką rozpisany na sceny może wyglądać tak : Ona podaje mu widelec. On rozgląda się za solą. Ona pyta : gdzie musztarda ? On pochyla się by sięgnąć po sałatkę. Ona upuszcza widelec. Schylają się po widelec. Spotykają się pod stolem. A tam ..... leniwie przeciąga się Franek i pyta ..." co jest ?" :scared: [SIZE="1"][SIZE="1"]Kto potrafi lepiej ? :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Hehehehehe... Evelinko, dostrzegam w tym tekście taką malutką, żartobliwą, sympatyczną i milutką aluzję do tych tajemniczych liczb po myślniku... ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Evelina Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='baskomaniak']Hehehehehe... Evelinko, dostrzegam w tym tekście taką malutką, żartobliwą, sympatyczną i milutką aluzję do tych tajemniczych liczb po myślniku... ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='baskomaniak']Scenariusz to tylko opowiadanie...:lol: Jest jeszcze coś takiego jak scenopis, w którym każdy wątek opisany w scenariuszu rozbijany jest na poszczególne scenki i ujęcia... :evil_lol: ... ...dlatego to od scenopisu zależy, w którym momencie pojawi się ONA...:cool1: Tradycyjnie uchylę rąbka... :cool1: Tylko nieliczni dostrzegą JĄ w najbliższym odcinku... :razz: Pozdrawiam. Tak sobie myślę i myślę .... ... jak mała i nieliczni ją dostrzegą... Może to "złota pchełka - kundelka". Skundlona to pewnie jest skoro śweci złotym blaskiem :lol: . Beata Ps. Baskomaniak, cudownie było Cię poznać :multi: . Taki milusi , duży, uśmiechnięty , radosny, mężczyzna. Pozdrawiam Cię cieplutko. Quote
M10M Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='stellanovaa'] Baskomaniak, cudownie było Cię poznać :multi: . Taki milusi , duży, uśmiechnięty , radosny, mężczyzna. Pozdrawiam Cię cieplutko. Hmmmm......:hmmmm: Baskomaniaku - pokaż się. też chcę Cię zobaczyć... ;-) Quote
stellanovaa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='M10M']Hmmmm......:hmmmm: Baskomaniaku - pokaż się. też chcę Cię zobaczyć... ;-) M10M ... trzeba było wybrać się na wystawę do Radomia :p . Tam poznałabyś Baskomaniaka :p . Pozdrawiam Quote
M10M Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Na wystawę? Z Hamletem? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Ale byłby ubaw :painting: A tak serio, to ja tylko czasem do Sopotu - mam blisko... ;) Quote
bellatriks Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='M10M']Hmmmm......:hmmmm: Baskomaniaku - pokaż się. też chcę Cię zobaczyć... ;-) a ja juz widziałam:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='stellanovaa']Tak sobie myślę i myślę .... ... jak mała i nieliczni ją dostrzegą... Może to "złota pchełka - kundelka". Skundlona to pewnie jest skoro śweci złotym blaskiem :lol: . Beata Ps. Baskomaniak, cudownie było Cię poznać :multi: . Taki milusi , duży, uśmiechnięty , radosny, mężczyzna. Pozdrawiam Cię cieplutko. A jaki ja jestem zadowolony, że udało mi się poznać Ciebie, a właściwie Was, bo przecież poznałem również Stellę i Tomka.:multi: :multi: :multi: Osobiście miałem okazję pogratulować przyszłym Nowożeńcom. :lol: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='M10M']Hmmmm......:hmmmm: Baskomaniaku - pokaż się. też chcę Cię zobaczyć... ;-) M10M, spełniam Twoją prośbę ;) W zasadzie zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, ale tu załapałem się przy okazji... :evil_lol: Kto zgadnie, który z aktorów "Kociokwika..." jest na pierwszym planie? :cool1: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Basenji - Baskomaniak ;) ;) oczywiście ! ;) ;) Quote
M10M Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='baskomaniak']M10M, spełniam Twoją prośbę ;) W zasadzie zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, ale tu załapałem się przy okazji... :evil_lol: Kto zgadnie, który z aktorów "Kociokwika..." jest na pierwszym planie? :cool1: Pozdrawiam. Wielkie dzięki, teraz z pewnością Cię poznam, jak tylko spotkam na jakiejś (sopockiej) wystawie :sweetCyb::hand: A kto na pierwszym planie, to przecież wszyscy wiedzą....:razz: ;) Quote
bellatriks Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='baskomaniak']M10M, spełniam Twoją prośbę ;) W zasadzie zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, ale tu załapałem się przy okazji... :evil_lol: Kto zgadnie, który z aktorów "Kociokwika..." jest na pierwszym planie? :cool1: Pozdrawiam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boska fotka;) :multi: Lepsza niz wszystkie moje razem wziete:cool3: :evil_lol: :lol: PZDR:* Quote
agabass Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 wszyscy wiedza a nikt nie mówi Słonik Sonik Mój Generał hahhaa:razz: Quote
Basenji Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='baskomaniak']M10M, spełniam Twoją prośbę ;) W zasadzie zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, ale tu załapałem się przy okazji... :evil_lol: Kto zgadnie, który z aktorów "Kociokwika..." jest na pierwszym planie? :cool1: Pozdrawiam. No, co za odwaga w pokazywaniu oblicza Baskomaniaku! zdrówko Quote
stellanovaa Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Basenji napisał(a):No, co za odwaga w pokazywaniu oblicza Baskomaniaku! zdrówko Jak się ma takie superanckie oblicze to można je spokojnie pokazywać. "Toż to dusza nie człowiek" :-) Quote
Recommended Posts