M10M Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 agabass napisał(a):a czy to przypadkiem nie Pani X? Tym bardziej: cudeńko.... :razz: Quote
stellanovaa Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ale te chłopaki buszują po lasach. I mają do tego jeszcze taką piekną pogodę . Ciekawe ... wybiorą się do pałacu na bal psi ?. Podobno ma byc tam niebawem organizowany. A wtedy będzie można spotkać troszkę pchełek... Quote
Basenji Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 stellanovaa napisał(a):Ale te chłopaki buszują po lasach. I mają do tego jeszcze taką piekną pogodę . Ciekawe ... wybiorą się do pałacu na bal psi ?. Podobno ma byc tam niebawem organizowany. A wtedy będzie można spotkać troszkę pchełek... Kto wie? Jeśli dostaną zaproszenie? Zdrówko:lol: Quote
baskomaniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='agabass']a czy to przypadkiem nie Pani X? :klacz: Czy poznajecie, które z dogomaniackich zwierzątek gra Panią X? NIE !!! :-o :-o :-o NIE WIERZĘ, TO NIEMOŻLIWE !!! Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pani X to nie Sonia...:shake: Sonię mogliśmy podziwiać w odcinkach z komisji śledczej w roli jej przewodniczącej. A skoro już mówimy o Soni, to uchylę nieco rąbka tajemnicy scenariusza... ...Sonia jeszcze pojawi się w serialu...:cool1: Pani X, to gwiazda jednej z najpiękniejszych galerii na Dogomanii... No dobra, trochę ułatwię: imię Pani X...ukryte jest w dialogu. Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Słońce wyluzuj, wiesz chociaz o czym piszesz? Wszędzie tak włazisz z buciorami i wtrącasz swoje 3 grosze nie wiedząc o czym mowa? Piękne wejście jak na pierwszy [SIZE="1"](w nowym nick'u) post. :roll: Quote
Basenji Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Słońce']Nie rozumiem was :shake: jak tak można pisać??? Wg mnie to bardzo głupie!!! Co ci ten kotek zrobił?? Nie żebym była jakąś specjalną fanką kotów ale jak tak można?? BEZNADZIEJA!!!!!!!!:mad: :-( :shake: :angryy: :placz: A co to za cudo wpadło tutaj? Aha - Beznadzieja. Najpierw słoneczko poczytaj wszystko od początku a potem wpychaj się z wypowiedziami. Myślenie ma jednak przyszłość............ Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 własnie Słońce, oceniasz wszystko po pierwszym poście Basenjiego, ale radzę czytać dokladnie. PS. Czyżby Panna X to była... Draka????:cool3: Quote
baskomaniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='bellatriks']własnie Słońce, oceniasz wszystko po pierwszym poście Basenjiego, ale radzę czytać dokladnie. PS. Czyżby Panna X to była... Draka????:cool3: [SIZE="5"]O C Z Y W I Ś C I E :klacz: :klacz: :klacz: Znowu uchylę rąbka tajemnicy...:razz: Ta rola wręcz stworzona jest dla Drakuni, przekonacie się o tym sami już w następnych odcinkach... :cool1: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hehe, wiedzialam:cool3: ;) :multi: A Draka gra przecudownie...:loveu: Quote
stellanovaa Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Basenji']Kto wie? Jeśli dostaną zaproszenie? Zdrówko:lol: Zaproszenie dla chłopaków :-) Quote
baskomaniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Od dziś odcinki nadawane będą codziennie po południu i powtarzane dla drugiej zmiany następnego dnia rano. W najbliższym czasie pojawią się również odcinki ze ścieżką dźwiękową. Trwają już nagrania pierwszych post-synchronów. Najbliższy odcinek zostanie wyemitowany już w nowej trójwymiarowej technologii GIF-3D. Pozdrawiam. ;) Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Słońce']Nie rozumiem was :shake: jak tak można pisać??? Wg mnie to bardzo głupie!!! Co ci ten kotek zrobił?? Nie żebym była jakąś specjalną fanką kotów ale jak tak można?? BEZNADZIEJA!!!!!!!!:mad: :-( :shake: :angryy: :placz: Moi Drodzy Oczy mi się otworzyły. Przecież Slońce ma rację. To jest nie do pomyślenia, żeby tak traktować koty. Toż to barbarzyństwo w biały dzień. I pomyśleć, że sama do tego rękę przykładałam. Niniejszym składam samokrytykę i oświadczam, że jestem zmuszona zakończyć nadawanie serialu. Quote
stellanovaa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Uroczyście oświadczam, że Psi Bal jest dla kotów. Psy nie mają tam wstępu !.:-) Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']Moi Drodzy Oczy mi się otworzyły. Przecież Slońce ma rację. To jest nie do pomyślenia, żeby tak traktować koty. Toż to barbarzyństwo w biały dzień. I pomyśleć, że sama do tego rękę przykładałam. Niniejszym składam samokrytykę i oświadczam, że jestem zmuszona zakończyć nadawanie serialu. o nie!!! I co teraz będzie?????:crazyeye: Quote
stellanovaa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Jak to co?. Koci serial oczywiście "Psiokokwik czyli o wyższości kota nad psem". Quote
szaraduszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Evelinko bardzo szłusznie :evil_lol: Słońce serialu można nie oglądać. Wiem coś o tym 8-) Kiedyś poprosiłam basenji o pewne oświadczenie... nie doczekałam się więc tu nie bywam. (ze względu na przyjazne stosunki z drugim reżyserem... wpadłam zobaczyć swoje plenery... i znikam :scared: ) Quote
baskomaniak Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czyli co? Rozumiem, że tym samym na scenariusz też została spuszczona zasłona? Szkoda, tak lubiłem uchylać tylko rąbka scenariusza, ale nie ma tego złego... Wobec zaistniałej sytuacji nic nie stoi na przeszkodzie, aby odsłonić całą jego pozostałą treść i zamknąć zabawę w "Kociokwik...". A jak MODELINKA EVELINKA go wykasuje z tego topiku, to wydrukuję go w drugim obiegu... :evil_lol: Pozdrawiam. ;) Quote
M10M Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Hej, co Wam się stało :crazyeye: Ja chcę nasz ulubiony ciąg dalszy.....:cool3: I nie kłocić się mi tu - przyszło jakieś obce Słoneczko i namieszało? A Wy co? Dzieci w piaskownicy się obraziły i poszły na swoje podwórko? A aktorzy, a widzowie....? No, do roboty :mad: Basenji - powiedz im coś.... :razz: Quote
agabass Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Uważam, że lekką przesadą jest zamknięcie serialu. Jakoś przez bardzo długi czas nikomu to nie przeszkadzało i trzeba wiedzieć co jest na poważnie, a co jest żartem. Basenji sam ma kota, a jeżeli chodzi o pierwszy post no to słuchajcie każdy ma prawo do własnego zdania i własnej twórczości. Ja nie podejrzewam, aby Basenji miał złe zamiary to poprostu zła interpretacja niektórych osób. A i przez jedną wypowiedź zamykanie topiku no to to uważam za beznadzieje. Evelino TO lekka przesada. SAMA MAM PSY I KOTA I WIDZĘ MIĘDZY NIMI PEWNE PODOBIEŃSTWA I RÓŻNICE NO ICH NATURA NIE KONIECZNIE WSKAZUJE NA PZRYJAŹŃ CZY MIŁOŚĆ i może też z tych widocznych różnic z pomysału, z zapału powstałm serial, ale jasne lepiej wszystkim podciąć skrzydła. Jest wiele osób, które lubią ten serial i co z nimi. Rozumiem, że macie nas gdzieś. Pięknie naprawde super. NIE ZAMYKAJCIE KOCIOKWIKU PLISSSSSSSSSS Quote
Basenji Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Jak mi tu Evelina i Baskomaniak rezygnują i zamykają to sam zacznę nadawać "partzanckie" odcinki. Może grafika nie będzie taka fajna ale w każdym odcinku kocia jucha będzie się lała strumieniami!:angryy: Choroba! Quote
szaraduszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Wszyskich przerażontych odsyłam do kalendarza :razz: Reklamę serialu sobie robią... narzekali na brak komentarzy... :scared: Quote
baskomaniak Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Drodzy Widzowie, ujawnienie ciągu dalszego scenariusza okazuje się na razie niemożliwe... ...aktorzy też zaprotestowali... ...pertraktacje trwają... ;) :razz: :evil_lol: :razz: ;) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts