Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym sie wstrzymala z oglaszaniem, mniej wiecej do czasu wyznaczenia terminu sterylki. Pamietajcie, ze fundacja na suczka polowala i lepiej, zeby nas nie przylapali, ze suni nie chcemy dac, a tutaj lokalnie oglaszamy.
Klementynka to prawdziwe cudenko, na pewno szybko znajdzie dom. Ale moze tez kusic jakis niecnych ludzi.

Posted

Klementynka była dziś w lecznicy i wg Beatki ma alergię. Prawdopodobnie ranki są pozostałością po alergii na pchły. Jedyne zalecenie: kąpać. Mamy szampon hypoalergiczny, więc będziemy się stosować do zaleceń.

Posted

[quote name='Murka']Klementynka ma szczepienie p.wściekliźnie i wirusówki. Założyłam jej też obróżkę przeciwpchelną i odrobaczyłam.
Czeka ją jeszcze kąpiel.
Sterylizacja za ok. 3 tygodnie (wirusówki są z 22 maja) i malutka może iść do domku ;)
Czyli w przyszlym tygodniu mozna by juz myslec nad sterylizacja i zaczac szukac domu.
Murko, jak tam skórka suni? Juz sie nie drapie?

Posted

Tak,tak bez ciachanka obejść się nie może...Średni poziom odpowiedzialności rodaków jesli chodzi o rozmnazanie psów jest niestety bardzo niski..
A z takiej Klimci mogłyby byc sliczne puchate szczeniorki...
Oj Klimcia,czeka Cie typowa niespodzianka od ciotki Murki...:diabloti:

Posted

Ja się boję, że to ciąża... bo ona przyjechała z opuchniętym podoogoniem i wtedy właśnie zastanawiałam się czy to początek czy koniec cieczki. Jeśli był koniec (a na to wygląda, bo teraz cieczki nie ma) to wszystko by się zgadzało. W schronisku była w boksie z innymi psami...

Drapie się niestety dalej... ale przy najbliższe okazji jak się coś rozluźni weźmiemy ją do domu (teraz jest w boksie wewnętrznym), może to jej pomoże, może jest np. uczulona na słomę lub coś w tym stylu.

Posted

Murko, ja wierze w Twojego nosa, juz nieraz poznalas sie na suczkach. Pamietasz byla juz raz suczka z b. 60 POLA, ktora chyba we wczesniej ciazy zostala wysterylizowana, tez dzieki Twojemu nosowi. Moze nie trzeba czekac, tylko ciachac jak najszybciej. Pieniadze na 2/3 sterylki wplacilam.

Posted

No sami zobaczcie... Taka utyta :roll:

A tu załapała się na sesję zdjęciową Marcela ;)
Widać jakie ma podejście do dzieci - zalizuje na śmierć :loveu:

Posted

Jaki obciach,zauwazyłam,że nie mam Klimci w podpisie..ale już mam..:roll:
Że sterylka musi być to jasne..Tylko napiszcie kiedy,będę trzymała kciuki,żeby wszystko poszło ok...
A Hanusia rośnie jak na drożdżach..I oby tak dalej.:loveu: