Reno2001 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Na pewno jest irenaka :loveu: oraz Camara :loveu:, ale nie wiem, czy dadzą radę. Trzeba popytac ;). Quote
Ulka18 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jest AgaG, Patia, AgnieszkaP, ale one mieszkaja daleko od polnocnej czesci Krakowa. Potrzebny nam ktos z Bialego / Czerwonego Pradnika, Olszy, lub ktos kto dojezdza do Krakowa z polnocnej trasy Kielce-Krakow. Najblizej mi sie kojarzy Camara. Irenkaka mieszka w Hucie. BeatkaiFoksia mieszkaja w Biezanowie, za daleko. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Jest AgaG, Patia, AgnieszkaP, ale one mieszkaja daleko od polnocnej czesci Krakowa. Potrzebny nam ktos z Bialego / Czerwonego Pradnika, Olszy, lub ktos kto dojezdza do Krakowa z polnocnej trasy Kielce-Krakow. Najblizej mi sie kojarzy Camara. Irenkaka mieszka w Hucie. BeatkaiFoksia mieszkaja w Biezanowie, za daleko. Tak ,najblizej bedzie miala camara i napewno nie odmowi,ja faktycznie mieszkam na drugim koncu ,a do tego dojezdzam do pracy do Rzezawy czyli blizej mi do was jak do wegrzyc :loveu:,zreszta camara mi tez w tym rejonie sparwdzal juz dwa domki:loveu: Quote
Ulka18 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Tak ,najblizej bedzie miala camara i napewno nie odmowi,ja faktycznie mieszkam na drugim koncu ,a do tego dojezdzam do pracy do Rzezawy czyli blizej mi do was jak do wegrzyc :loveu:,zreszta camara mi tez w tym rejonie sparwdzal juz dwa domki:loveu: Beatko, dzieki za pomoc i podpowiedz. Tak mi sie wydawalo, ze Camara mieszka w Kocmyrzowie i nie bedzie miec daleko. Mam nadzieje, ze znajdzie chwilke czasu. A jesli powie tak, to to bedzie TAK dla adopcji. Quote
Murka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Jakby się Camarze udało wyrobić z wizytą przed weekendem, to może od razu mielibyśmy transport, bo przecież lada dzień przyjeżdża pani z Krakowa po Negrę :cool3: Quote
Reno2001 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Murka napisał(a):Jakby się Camarze udało wyrobić z wizytą przed weekendem, to może od razu mielibyśmy transport, bo przecież lada dzień przyjeżdża pani z Krakowa po Negrę :cool3: O kurczę, Taka szansa! Czy Camara się odezwała??? Może zadzwonię do niej??? Wiem, że z Krakowa jest jeszcze kilka osób. Trzeba działac!! :diabloti: Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Byloby dobrze, gdyby Camara dala rade sprawdzic domek zanim przyjedzie Pancia po Negre. Ale by sie Klementynce udalo, gdyby dom byl ok. Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Domek się szykuje :multi: Świetnie! Oby się udało ekspresowo wizytę załatwić... Quote
Murka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Camara ma dzisiaj dzwonić do p.Eli i da znać na kiedy udało się jej umówić. Byłby jeszcze prawdopodobnie w niedzielę transport na Śląsk :cool3: Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Super i ze Camara bedzie robic wizyte i ze ten transport bylby na Slask. Quote
Murka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Camara już przeprowadziła wizytę :crazyeye: :loveu: Daje zielone światło :p Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Murka napisał(a):Camara już przeprowadziła wizytę :crazyeye: :loveu: Daje zielone światło :p Naprawde jest zielone swiatlo od Camary :crazyeye: Szybko, naprawde ekspresowo ta wizyta. Czyli teraz tylko trzeba dograc transport? Zeby Pancia od Negruni sie zgodzila wziac druga suczke :roll: Quote
agusiazet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No, no, ale tu się podziało, a nie było mnie tylko 1 dzień:) Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nom, dzieje sie, dzieje. Bajeczka w domu u Pani Dorotki, Negra juz prawie spakowana, Erunia zaklepana, Carmen tez sie juz powoli pakuje. I Klementynia tez ma dom :multi: Kasiulka pojedzie z Sabinka za tydzien. SUPER :klacz: Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Rzeczywiscie, zapomnialam o Rudzi :oops: Jesli wizyta Rudki wypadnie dobrze, to Lori moze sie pakowac :p Quote
Murka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 No... i jeszcze Rudka czeka na wizytę przedadopcyjną :cool3: Quote
Murka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Pańcia Negry przyjeżdża jutro po sunię i zgodziła się zabrać Klementynkę o ile się zmieści :multi: Quote
Ulka18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Matko, ale byloby fajnie :klacz: A Pancia od Klementynki wie, ze jest taka mozliwosc transportu :D Murko, prosze przeznacz jedna z tych obrozek mniejszych dla Klemci. Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :multi::loveu::multi: Ależ cudowne informacje!!! Strasznie się cieszę :multi::multi::multi: Quote
halcia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No!!!!!To Murka całkiem odnowi skład psiaków.Super to ja kase biore na Loriego w poniedz .do schroniska:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ale sie tu podziało :crazyeye:. Nie było mnie kilka godzin a tu proszę. Klemcia jedzie do domku :multi::multi::multi:. Quote
Recommended Posts