Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest AgaG, Patia, AgnieszkaP, ale one mieszkaja daleko od polnocnej czesci Krakowa. Potrzebny nam ktos z Bialego / Czerwonego Pradnika, Olszy, lub ktos kto dojezdza do Krakowa z polnocnej trasy Kielce-Krakow.
Najblizej mi sie kojarzy Camara. Irenkaka mieszka w Hucie. BeatkaiFoksia mieszkaja w Biezanowie, za daleko.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jest AgaG, Patia, AgnieszkaP, ale one mieszkaja daleko od polnocnej czesci Krakowa. Potrzebny nam ktos z Bialego / Czerwonego Pradnika, Olszy, lub ktos kto dojezdza do Krakowa z polnocnej trasy Kielce-Krakow.
Najblizej mi sie kojarzy Camara. Irenkaka mieszka w Hucie. BeatkaiFoksia mieszkaja w Biezanowie, za daleko.

Tak ,najblizej bedzie miala camara i napewno nie odmowi,ja faktycznie mieszkam na drugim koncu ,a do tego dojezdzam do pracy do Rzezawy czyli blizej mi do was jak do wegrzyc :loveu:,zreszta camara mi tez w tym rejonie sparwdzal juz dwa domki:loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Tak ,najblizej bedzie miala camara i napewno nie odmowi,ja faktycznie mieszkam na drugim koncu ,a do tego dojezdzam do pracy do Rzezawy czyli blizej mi do was jak do wegrzyc :loveu:,zreszta camara mi tez w tym rejonie sparwdzal juz dwa domki:loveu:

Beatko, dzieki za pomoc i podpowiedz. Tak mi sie wydawalo, ze Camara mieszka w Kocmyrzowie i nie bedzie miec daleko. Mam nadzieje, ze znajdzie chwilke czasu. A jesli powie tak, to to bedzie TAK dla adopcji.

Posted

Jakby się Camarze udało wyrobić z wizytą przed weekendem, to może od razu mielibyśmy transport, bo przecież lada dzień przyjeżdża pani z Krakowa po Negrę :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Jakby się Camarze udało wyrobić z wizytą przed weekendem, to może od razu mielibyśmy transport, bo przecież lada dzień przyjeżdża pani z Krakowa po Negrę :cool3:

O kurczę, Taka szansa!

Czy Camara się odezwała??? Może zadzwonię do niej???
Wiem, że z Krakowa jest jeszcze kilka osób. Trzeba działac!! :diabloti:

Posted

Camara ma dzisiaj dzwonić do p.Eli i da znać na kiedy udało się jej umówić. Byłby jeszcze prawdopodobnie w niedzielę transport na Śląsk :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Camara już przeprowadziła wizytę :crazyeye: :loveu:
Daje zielone światło :p

Naprawde jest zielone swiatlo od Camary :crazyeye: Szybko, naprawde ekspresowo ta wizyta. Czyli teraz tylko trzeba dograc transport? Zeby Pancia od Negruni sie zgodzila wziac druga suczke :roll:

Posted

Nom, dzieje sie, dzieje. Bajeczka w domu u Pani Dorotki, Negra juz prawie spakowana, Erunia zaklepana, Carmen tez sie juz powoli pakuje. I Klementynia tez ma dom :multi: Kasiulka pojedzie z Sabinka za tydzien. SUPER :klacz:

Posted

Matko, ale byloby fajnie :klacz: A Pancia od Klementynki wie, ze jest taka mozliwosc transportu :D

Murko, prosze przeznacz jedna z tych obrozek mniejszych dla Klemci.