Ulka18 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja bym tez byla za jak najszybsza sterylka :fadein: Klementynka zdecydowanie lepiej wyglada, jakby sie wyrownala wzdluz ciala ;) Moze to rzeczywiscie bedzie to, co podejrzewa Murka. Quote
Murka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Ulka wpłaciła na sterylkę suni 100 zł ;) Na zabieg jesteśmy umówieni na poniedziałek ok. 15.00. Mam nadzieję, że nic tam w brzuszku nie będzie... Quote
Evelin Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ulka dziękujemy bardzo...no nie wiem co napisać...:Rose: Bedzie cos w brzuszku czy nie bedzie-najwazniejsze,ze nie narodzą się kolejne niechciane szczeniaki..cóż swiat jest podły,nie kazde zycie jest oczekiwane...echh.. Klimciu musisz byc dzielna,trzymaj się! A my bedziemy trzymali kciuki...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ulka18 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Evelin, proszac o przyjecie Klementynki na Wasze stale miejsce, zadeklarowalam, ze doloze sie do sterylizacji. Dziekuje za sunieczke, ze wzielyscie ja na Wasze miejsce. Quote
Reno2001 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Uuuu, Klimcia, żadnych niespodzianek!! Ciotki mają za to taką dla ciebie ... po prostu cię wyciachają :eviltong:. Super. Trzymam kciuki! Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 i bardzo dobrze - nie ma co ryzykować ;) A Klementynka im szybciej ciachnięta tym szybciej będzie mogła iść do nowego domku :roll: Quote
halcia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czekamy na wiesci...np.czy Murka miała nosa... Quote
Ulka18 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Murka napisał(a):Na zabieg jesteśmy umówieni na poniedziałek ok. 15.00.Mam nadzieję, że nic tam w brzuszku nie będzie... No to juz niedlugo bedziemy wiedziec co bylo przyczyna przytycia Klementynki :wink: Trzymamy kciuki za operacje :kciuki: Quote
Reno2001 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ależ znów się dzieje w hoteliku. W zeszłym tygodniu Carmen, w tym Klemesia. Dobrze, ze Era i Bajka sa już po zabiegach :loveu:. Quote
Murka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Klementynka była szczenna... :shake: Jest wlaśnie na stole. Quote
halcia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Murka,a taki niepozorny masz nos:evil_lol:,a jednak...cale szczęście,ze tak sie to potoczyło..... Quote
Murka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Było siedem szczeniaczków... :-( Wiem, że to mniejsze zło, ale mimo wszystko serce mi się ściska. A wygląda na to, że Lenka z Zamoscia też przyjechała szczenna :-( Klementynka ma się dobrze, zabieg przebiegł bez komplikacji. Właśnie wraca do hoteliku. Quote
Ulka18 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Murka, SZACUN dla Ciebie :Rose: Naprawde czapki z głow :p W ostatniej chwili, normalnie w ostatniej chwili.... ufff.... :mdleje: Quote
Evelin Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Klimcia juz wróciła? Chyba wszystkim nam jest bardzo przykro,że nie znalazło się miejsce na świecie dla tych szczeniaczków (*) Niestety,czasem trzeba wybrać mniejsze zło... Słuchajcie, już kiedyś pisałyscie o warunkach schroniskowych,czy nic się nie zmieniło? Nadal istnieje możliwość,że sunia może zajść w ciążę w schronisku? A może Klementynka przyszła do schronu juz ciężarna? Quote
Reno2001 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Evelin, niestety w większości schronisk suki siedzą z psami. A że niekastrowane, to potem są efekty. Psiaki sa przerzucane z boksu do bosku, co by uniknąc pogryzień i zagryzień. A że najbezpieczniej, kiedy pies siedzi z suką to i potem tego owoce są :roll:. Staramy się z tym walczyc, ale przy takiej ilości psów, segregowanie boksów wg płci lub kstrowanie wszystkich psów jest po prostu nierealne :shake:. Mureczko, dzięki Ci wielkie za to co robisz. Trzymam teraz kciuki za Lenkę. Z nią też nie ma na co czekac :-(. Taki czas cieczkowy to i niespodzianki gwarantowane. Dobrze, że choc Era i Bajka już wyciachane. Quote
halcia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak samopoczucie malej?Carmen chwilowo nie ma towarzyszki. Quote
Reno2001 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bajkę wystawiłam już na allegro. Klemesia chyba tez już może się tam znaleźc? Jak sądzicie?? Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobrze, że allegro już jest. Klementynka na pewno szybciutko dojdzie do siebie i będzie mogła iść do nowego domku. A jak się czuje ślicznotka? Quote
Reno2001 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ra_dunia']Dobrze, że allegro już jest. Klementynka na pewno szybciutko dojdzie do siebie i będzie mogła iść do nowego domku. A jak się czuje ślicznotka? Ra_duniu, Klemesia chyba jeszcze nie ma allegro :shake:. Ja zrobiłam Bajce i pytałam, czy Klemcia tez już może iśc na ogłoszenia. Quote
Ulka18 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja zrobie Klemensi allegro jak wroce do domu :wink: Szkoda, ze suczki niestetylizowane siedza z psami, ale nie da sie wszystkich wyciachac, jest duzo sterylizowanych, ale i tak wciaz za malo. Z drugiej strony nie ma zagryzien. Gdyby byl np. 2wet i wiecej kasy, to byloby dobrze. Quote
Reno2001 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ulka18']Ja zrobie Klemensi allegro jak wroce do domu :wink: Szkoda, ze suczki niestetylizowane siedza z psami, ale nie da sie wszystkich wyciachac, jest duzo sterylizowanych, ale i tak wciaz za malo. Z drugiej strony nie ma zagryzien. Gdyby byl np. 2wet i wiecej kasy, to byloby dobrze. Super. Ja mam na wyróznionych Erę, Monię i Bajkę. Nie dam rady z czwartym wyróżnionym a takie by się zdało Klemci. Trzeba się cieszyc tym co jest. Na obecne warunki pozostaje wybierac, albo zagryzienia i pogryzienia, albo szczeniaki. Wybór trudny, ale konieczny. Quote
Ulka18 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Allegro Klementynki, wyroznione i podswietlone. Oby bylo jak najwiecej zgloszen. Klementynka cudna suczka jak papillon :-) (664326257) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts