Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlfaLS napisał(a):
Saruniu, ja zagladam i podczytuję ;) choć nie mam czasu na zaznaczanie swoich odwiedzin na wątku :cool3:. Jednak pamietam o Tobie i trzymam kciuki za domek;).

Dziękuję :loveu:
Na tym wątku od początku jest mała garstka osób,a teraz jeszcze bardziej się wykruszyły :-(
Każde odwiedziny u Sary,każdy wpis jest dla mnie cenny.

Posted

diana79 napisał(a):
Sarunia kiedy znajdzie się ten wymarzony domek???

Sara ma obserwatora na allegro,ale nikt się nie odezwał.
Czasem ktoś dzwoni w jej sprawie,ale z reguły są to ludzie mieszkający w blokach.
Ostatnio dzwonił starszy pan,który co prawda ma ogród,ale chciał młodego ONka.

Posted

przynajmniej ktoś dzwoni :roll: kurcze trzeba pomyśleć o innych ogłoszeniach, może gdzieś w gazecie lub w telegazecie? wie ktoś jak to można załatwić?

edit: znalazłam wypowiedź Lary odnosnie ogłoszeń w telegazecie:
Ogłoszenia zwierząt są na stronie 467, a zasady ogłaszania na 461. Koszt 6,10zł, ogłoszenie na 7 dni

szukam nowych portali do ogłoszeń i na razie znalazłam i dodałam na:
Katowiczak.pl
slaskieogloszenia.pl
zwierzeta.hiperogloszenia.pl
nasipupile.pl

Posted

[quote name='diana79']przynajmniej ktoś dzwoni :roll: kurcze trzeba pomyśleć o innych ogłoszeniach, może gdzieś w gazecie lub w telegazecie? wie ktoś jak to można załatwić?

edit: znalazłam wypowiedź Lary odnosnie ogłoszeń w telegazecie:
Ogłoszenia zwierząt są na stronie 467, a zasady ogłaszania na 461. Koszt 6,10zł, ogłoszenie na 7 dni

szukam nowych portali do ogłoszeń i na razie znalazłam i dodałam na:
Katowiczak.pl
slaskieogloszenia.pl
zwierzeta.hiperogloszenia.pl
nasipupile.pl

:loveu: :calus: :iloveyou: :Rose: :cunao:

Posted

Magda222, wrzucilam ci na skrzynke tez rzeczy do bazarku, zdjecia opisane. Moze zatytulowac go ksiazki i CD? Nie wiem, nie ma pomyslu. Porozglaszajcie dziewczyny od razu dwa bazarki diany79 i ten nowy. Ja niestety dzis wieczorem wyjezdzam na szkolenie i cos tam moge porozsylac dopiero w przyszlym tygodniu.

Posted

:loveu::loveu:ahojkiiiiiii :bye::bye:oooooale Sarunia toz to pieknosc nad pieknosci :loveu::loveu:Mosiii ciotenko ty czynisz cudaaa ach cudaaaaaa!!:loveu::loveu::loveu::multi:za Saruncie cudna mocniutkoooooooo:thumbs:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:ahojkiiiiiii :bye::bye:oooooale Sarunia toz to pieknosc nad pieknosci :loveu::loveu:Mosiii ciotenko ty czynisz cudaaa ach cudaaaaaa!!:loveu::loveu::loveu::multi:za Saruncie cudna mocniutkoooooooo:thumbs:

witam Ewa :multi::multi::multi: jak miło znów Cię widzieć :loveu::loveu::loveu:
super, że pojawiłaś się na wątku Saruni :laugh2_2:
Ty potrafisz wnieść powiew wesołości na wątkach :loveu:

Posted

Bardzo,bardzo Wam dziękuję kochane!!!

Mam złe wiadomości.Wczoraj w nocy dzwoniła do mnie Mosii.Sarę sparaliżowało.Dzisiaj miała być z nią u weta.Niestety nie mogę się dodzwonić do Mosii i narazie nic nie wiem.Bardzo się martwię.Jak tylko będę wiedziała cokolwiek to zaraz tu napiszę.
Wczoraj przelałam na konto Mosii 100 zł,żeby było na wizytę u weta.
Jestem wdzięczna z całego serca za bazarki,bo jestem na debecie.Po prostu zadłużam się,żeby pomóc Sarze.Przepraszam,że się tak żalę tutaj,ale nie daję rady.Oprócz Sary pomagam jeszcze innym zwierzętom i nie mogę ich zostawić na lodzie.Dla mnie deklaracja to rzecz święta.

Z całego serca Wam dziękuję dziewczyny,że jesteście tu z nami!!!