Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbójini napisał(a):
Zróbcie jakś kompilacje info o tym psie , wrzucę na na owczarki.

Zbóju, chodzi o pomoc jeszcze dla innej Oneczki - chorej Tajgi u Cioci Komety w Warsawie.
Tajga wymaga leczenia i razem z kochanymi cioteczkami prubójemy umieścić ją w Gaju :loveu:
Zrobię oczywiście kompilację na Owczarki dla obu suń, tj. Sary i Tajgi - dziękujemy za pomoc

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Super wiadomość :calus:
Mam jednak nadzieję,że Sara szybko znajdzie wspaniały dom.Najlepiej gdyby to był domek z innym psiakiem :) No i z ogródkiem :) Bo te jej tylne łapki nie powinny chodzić po betonie czy asfalcie.

No tak też sobie pomyślałam, że zabiegi fizykoterapeutyczne na pewno by suńce nie zaszkodziły :cool3:

Posted

Halo halo, Cioteczki i Wujkowie :loveu:
Sarunia w dalszym ciagu potrzebuje naszej pomocy - także finansowej !
Kto jeszcze może pomóc kochanej, skrzywdzonej suńce ?
Bardzo pprosimy !
Liczą się wszelkie kwoty, także te najbardziej drobne, dla nas w zasadzie nieodczuwalne - dla suni to duża pomoc :loveu:
Ziarnko do ziarnka nie zostawiajcie nas !

Posted

ja bym w allegro zmieniła troszkę tytuł - dodała info, że została potrącona przez pociąg - na pewno będzie więcej wejść ;)

Np. Tychy! SARA - ONek, potrącona przez pociąg, szuka domu!

Posted

kaja555 napisał(a):
ja bym w allegro zmieniła troszkę tytuł - dodała info, że została potrącona przez pociąg - na pewno będzie więcej wejść ;)

Np. Tychy! SARA - ONek, potrącona przez pociąg, szuka domu!

No tak, albo więcej albo mniej :shake:
Ja sobie tego po prostu nie mogę wyobrazić.
Może w następnej edycji allegro.

Posted

Cioteczki, dopóki pamiętam, podeślijcie proszę wąteczek Saruni Cioci Dogo07 - będzie nas tu więcej :loveu:
Z góry dziękuję :loveu:
Zabieram się już za pracę bo przecież muszę jeszcze popisac dziewczynom teksty do ogłoszeń :loveu:

Posted

A ja zapytam z ciekawości gdzie ten hotelik u mosii ?

I chociaż niewiele mogę pomóc to pojawiłam się na wątku biednej Saruni na zaproszenie dwóch Cioteczek :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
A ja zapytam z ciekawości gdzie ten hotelik u mosii ?

I chociaż niewiele mogę pomóc to pojawiłam się na wątku biednej Saruni na zaproszenie dwóch Cioteczek :).

Ciociu Dogo, dziękujemy że zajrzałaś :loveu:
I zapraszamy do odwiedzin u Saruni :loveu:
Suczynka już bezpieczna to najważniejsze :multi:

Posted

magda222 pomylilam numer konta i przelew wrocil. wczoraj poszedl raz jeszcze. po podliczeniu finansow okragle 200 zl poszlo. tylko zapomnialam nicka z Dogo dopisac :shake: durnota jedna:shake: :shake::shake:

Posted

Nanhoo napisał(a):
magda222 pomylilam numer konta i przelew wrocil. wczoraj poszedl raz jeszcze. po podliczeniu finansow okragle 200 zl poszlo. tylko zapomnialam nicka z Dogo dopisac :shake: durnota jedna:shake: :shake::shake:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nanhoo napisał(a):

Nanhoo...brak mi słów...wielkie dzięki :calus:
Pieniążki wpłynęły.
Od AlfyLS też.
Dziękuję :loveu:

Posted

kaja555 napisał(a):
wrzuciłam Sarę na adopcje.org, ale jeszcze akceptują

Dziękujemy Ciocia Kaja :loveu:
Domek na pewno się znajdzie :lol:
Kwestia czasu, zobaczycie :cool3:

Posted

Muszę znaleźć wolną chwilę żeby przeczytać wątek Saruni, bo nawet nie wiem czy bieduleńka ma jakieś ogłoszenia, narazie to tak z doskoku jestem :roll:.

Posted

Ciociu Dogo, Sarunia nie ma za wielu ogłoszeń, a i allegro bardzo by sie przydało :cool3:
Myślę też o cegielkowym, pogadam z Ciotkami żeby objąć Sarunię partonatem Fundacji bo wtedy będziemy mogłu uskutecznić i odnawiać allegro cegiełkowe :loveu: