ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zbójini napisał(a):Zróbcie jakś kompilacje info o tym psie , wrzucę na na owczarki. Zbóju, chodzi o pomoc jeszcze dla innej Oneczki - chorej Tajgi u Cioci Komety w Warsawie. Tajga wymaga leczenia i razem z kochanymi cioteczkami prubójemy umieścić ją w Gaju :loveu: Zrobię oczywiście kompilację na Owczarki dla obu suń, tj. Sary i Tajgi - dziękujemy za pomoc Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 magda222 napisał(a):Super wiadomość :calus: Mam jednak nadzieję,że Sara szybko znajdzie wspaniały dom.Najlepiej gdyby to był domek z innym psiakiem :) No i z ogródkiem :) Bo te jej tylne łapki nie powinny chodzić po betonie czy asfalcie. No tak też sobie pomyślałam, że zabiegi fizykoterapeutyczne na pewno by suńce nie zaszkodziły :cool3: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Halo halo, Cioteczki i Wujkowie :loveu: Sarunia w dalszym ciagu potrzebuje naszej pomocy - także finansowej ! Kto jeszcze może pomóc kochanej, skrzywdzonej suńce ? Bardzo pprosimy ! Liczą się wszelkie kwoty, także te najbardziej drobne, dla nas w zasadzie nieodczuwalne - dla suni to duża pomoc :loveu: Ziarnko do ziarnka nie zostawiajcie nas ! Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dobranoc Saruniu Ciocia Mosii na pewno o ciebie zadba i nie spadaj kochana :multi: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Zbójini']Tajgę ju wrzucałem na owczarki pare dni temu. a ja mam dziś nowe znalezisko http://www.dogomania.pl/forum/f28/znaleziony-husky-bojano-k-gdyni-139064/#post12387665 Zbóju, bardzo dziękujemy :calus: Też masz liczne stadko :shake: Quote
Zbójini Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tajgę ju wrzucałem na owczarki pare dni temu. a ja mam dziś nowe znalezisko http://www.dogomania.pl/forum/f28/znaleziony-husky-bojano-k-gdyni-139064/#post12387665 Quote
kaja555 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja bym w allegro zmieniła troszkę tytuł - dodała info, że została potrącona przez pociąg - na pewno będzie więcej wejść ;) Np. Tychy! SARA - ONek, potrącona przez pociąg, szuka domu! Quote
Zbójini Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 kaja555 napisał(a):ja bym w allegro zmieniła troszkę tytuł - dodała info, że została potrącona przez pociąg - na pewno będzie więcej wejść albo mniej;) Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 kaja555 napisał(a):ja bym w allegro zmieniła troszkę tytuł - dodała info, że została potrącona przez pociąg - na pewno będzie więcej wejść ;) Np. Tychy! SARA - ONek, potrącona przez pociąg, szuka domu! No tak, albo więcej albo mniej :shake: Ja sobie tego po prostu nie mogę wyobrazić. Może w następnej edycji allegro. Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cioteczki, dopóki pamiętam, podeślijcie proszę wąteczek Saruni Cioci Dogo07 - będzie nas tu więcej :loveu: Z góry dziękuję :loveu: Zabieram się już za pracę bo przecież muszę jeszcze popisac dziewczynom teksty do ogłoszeń :loveu: Quote
magda222 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Wczoraj wróciłam późno z pracy i nie miałam już siły włączyć kompa. Ale widzę,że Sarunia ma wielu wielbicieli :) Już piszę do Dogo07. Quote
Onaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A ja zapytam z ciekawości gdzie ten hotelik u mosii ? I chociaż niewiele mogę pomóc to pojawiłam się na wątku biednej Saruni na zaproszenie dwóch Cioteczek :). Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dogo07 napisał(a):A ja zapytam z ciekawości gdzie ten hotelik u mosii ? I chociaż niewiele mogę pomóc to pojawiłam się na wątku biednej Saruni na zaproszenie dwóch Cioteczek :). Ciociu Dogo, dziękujemy że zajrzałaś :loveu: I zapraszamy do odwiedzin u Saruni :loveu: Suczynka już bezpieczna to najważniejsze :multi: Quote
magda222 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dogo07 napisał(a):A ja zapytam z ciekawości gdzie ten hotelik u mosii ? Kajetanowice (okolice Częstochowy). Raj na ziemi :) Quote
Nanhoo Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 magda222 pomylilam numer konta i przelew wrocil. wczoraj poszedl raz jeszcze. po podliczeniu finansow okragle 200 zl poszlo. tylko zapomnialam nicka z Dogo dopisac :shake: durnota jedna:shake: :shake::shake: Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nanhoo napisał(a):magda222 pomylilam numer konta i przelew wrocil. wczoraj poszedl raz jeszcze. po podliczeniu finansow okragle 200 zl poszlo. tylko zapomnialam nicka z Dogo dopisac :shake: durnota jedna:shake: :shake::shake: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 To trzymamy kciuki za domeczek Saruni i jednocześnie za zimowisko u Cioci Ewy :loveu: :p A co :cool1: Quote
magda222 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='ewa36']To trzymamy kciuki za domeczek Saruni i jednocześnie za zimowisko u Cioci Ewy :loveu: :p A co :cool1: Miałaby jak w niebie :loveu: Quote
magda222 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Nanhoo napisał(a):magda222 pomylilam numer konta i przelew wrocil. wczoraj poszedl raz jeszcze. po podliczeniu finansow okragle 200 zl poszlo. tylko zapomnialam nicka z Dogo dopisac :shake: durnota jedna:shake: :shake::shake: Nanhoo...brak mi słów...wielkie dzięki :calus: Pieniążki wpłynęły. Od AlfyLS też. Dziękuję :loveu: Quote
kaja555 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wrzuciłam Sarę na adopcje.org, ale jeszcze akceptują Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kaja555 napisał(a):wrzuciłam Sarę na adopcje.org, ale jeszcze akceptują Dziękujemy Ciocia Kaja :loveu: Domek na pewno się znajdzie :lol: Kwestia czasu, zobaczycie :cool3: Quote
magda222 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kasiu wielkie dzięki :loveu: Allegro Sary odwiedziło 450 osób. Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Muszę znaleźć wolną chwilę żeby przeczytać wątek Saruni, bo nawet nie wiem czy bieduleńka ma jakieś ogłoszenia, narazie to tak z doskoku jestem :roll:. Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciociu Dogo, Sarunia nie ma za wielu ogłoszeń, a i allegro bardzo by sie przydało :cool3: Myślę też o cegielkowym, pogadam z Ciotkami żeby objąć Sarunię partonatem Fundacji bo wtedy będziemy mogłu uskutecznić i odnawiać allegro cegiełkowe :loveu: Quote
Recommended Posts