ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Spinca napisał(a):Choroba, mało nas..... offy trzeba porobić, żeby Ciotki przyciągnąć na wątek. I na owczarki w potrzebie wrzucić. Połażę po ONkowych wątkach i pooffuję (co to za wyraz mi wyszedł) trochę Spinco kochana a z Gajem nic nie wyszło ? Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 mosii napisał(a):Moze i ma 10 lat ale w ogóle tego po niej nie widac:razz: Jest wesoła, zywiołowa, apetyt dopisuje, jest bardzo zadowolona ze ma teraz TZa :cool3: nie opuszcza Wilka na krok, cały czas go pilnuje i broni przed innymi psami. Co ona biedna musiała czuc zamknieta bez przerwy w tym kojcu:angryy: Ciocia Mosii, a jak u niej z chodzeniem ? Jak sprawuje się pourazowa nożynka ? Quote
grazyna9915 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Madziu sunia jest prześliczna, jest cudawna. Wcale nie dziwię Ci się, że się w niej zakochałaś.:loveu: Quote
magda222 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Mosii,ale masz wesoło :) Jeszcze Bazyl dzisiaj dojechał :) Dziękuję,że znalazłaś kącik dla Sary :) Ona jest spragniona kontaktu nie tylko z człowiekiem,ale też z psami.A u Ciebie ma jak w raju :) Dziewczyny kochane,dziękuję Wam za to,że tu jesteście :) Jak na wątku się nic nie dzieje to człowiek jakoś tak energię traci... Quote
magda222 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 grazyna9915 napisał(a):Madziu sunia jest prześliczna, jest cudawna. Wcale nie dziwię Ci się, że się w niej zakochałaś.:loveu: O!!! Grażynka :multi: Quote
kaja555 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 he he, jakoś tak się przekonałam, że Sara to jednak fajne imię dla psa :evil_lol: Mozna różnie odmieniać: "Śiara, Sarenka, Śiarenka..." Jakie ona ma jeszcze ogłoszenia oprócz allegro? Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 kaja555 napisał(a):Jakie ona ma jeszcze ogłoszenia oprócz allegro? Jeszcze żadnych... Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Spinco kochana a z Gajem nic nie wyszło ? Nie pytałam w ogóle. Ja zrozumiałam, że skoro Madzia zdecydowała, ze Sarunia jedzie do mosii to tak już zostaje. Ale zawsze mogę zapytać, nic straconego. Czy ja coś źle zrozumiałam? Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 magda222 napisał(a):Mosii,ale masz wesoło :) Jeszcze Bazyl dzisiaj dojechał :) Dziękuję,że znalazłaś kącik dla Sary :) Ona jest spragniona kontaktu nie tylko z człowiekiem,ale też z psami.A u Ciebie ma jak w raju :) Dziewczyny kochane,dziękuję Wam za to,że tu jesteście :) Jak na wątku się nic nie dzieje to człowiek jakoś tak energię traci... Magdo, jesteśmy tu i będziemy :cool3: Przecież ci mówiłam, że wybywam na trzy dni do Wawy w związku z akcją w Boguszycach i wracam :cool3: Saruni nie zostawimy :p Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Spinca napisał(a):Nie pytałam w ogóle. Ja zrozumiałam, że skoro Madzia zdecydowała, ze Sarunia jedzie do mosii to tak już zostaje. Ale zawsze mogę zapytać, nic straconego. Czy ja coś źle zrozumiałam? Nie kochana, wszystko ok :loveu: Sarunia ma u Ciotki mosii dobrze a my tu zadbamy o hotelikowanie :evil_lol: i mizianie (najbliżej będące Ciotki). Ale jest jeszcze inna, chora ONka w potrzenie, która powinna być leczona i nie ma dla niej hoteliku - poproszę Ciotkę kometę, żeby Ci linka do jej wątku wysłała :loveu: Tej suczynce pobyt i leczenie w Gaju do czasu znależienia domku byłby wybawieniem :placz: Mogłabyś pomóc, Ciociu Spinco ? :calus: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A sarunia, jeśli domku wcześniej nie znajdzie, to na zimę przyjedzie do mnie na zimowisko i do sanatorium :cool3: aparat i lampa stoją bezużytecznie :-( (były kupione dla Bonusi). A cieplejszą oprą znowu wróci co Cioci Mosii :loveu: U Cioci Mosii ma towarzystwo i miejsce do ganiania, toteż wzmocni nożyny i z chodzeniem nie będzie tak żle :cool3: Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Nie kochana, wszystko ok :loveu: Sarunia ma u Ciotki mosii dobrze a my tu zadbamy o hotelikowanie :evil_lol: i mizianie (najbliżej będące Ciotki). Ale jest jeszcze inna, chora ONka w potrzenie, która powinna być leczona i nie ma dla niej hoteliku - poproszę Ciotkę kometę, żeby Ci linka do jej wątku wysłała :loveu: Tej suczynce pobyt i leczenie w Gaju do czasu znależienia domku byłby wybawieniem :placz: Mogłabyś pomóc, Ciociu Spinco ? :calus: Ja sama za półtora tygodnia wymiziam Sarkę do granic :loveu: A wątek podeślijcie, zobaczymy co da się zrobić, obiecuję spróbować pomóc Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Spinca napisał(a):Ja sama za półtora tygodnia wymiziam Sarkę do granic :loveu: A wątek podeślijcie, zobaczymy co da się zrobić, obiecuję spróbować pomóc Dziękuję Spinco :loveu::multi::loveu: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ano niestety Zbóju :shake: to śliczna, chora dziewczynka. Jest czasowo u Komety w Wawie, ale na cito trzeba ją gdzieś dobrze umieścić i przede wszystkim leczyć. Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zbójini napisał(a):Zróbcie jakś kompilacje info o tym psie , wrzucę na na owczarki. zaczynamy rozmawiać o dwóch różnych psach. Żeby się nie pomyliło, tak tylko zaznaczam. Quote
Zbójini Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zróbcie jakś kompilacje info o tym psie , wrzucę na na owczarki. Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Magdo, jesteśmy tu i będziemy :cool3: Przecież ci mówiłam, że wybywam na trzy dni do Wawy w związku z akcją w Boguszycach i wracam :cool3: Saruni nie zostawimy :p Wiem,wiem... Po prostu przez weekend był tu mniejszy ruch a bez wpisywania postów wątek spada w zastraszającym tempie i jakoś tak się trochę martwiłam,że przez to świat dogo nie dowie się o naszej Sarusi. Przepraszam,ale jestem bardzo przejęta i zaangażowana w jej życie... Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):A sarunia, jeśli domku wcześniej nie znajdzie, to na zimę przyjedzie do mnie na zimowisko i do sanatorium :cool3: aparat i lampa stoją bezużytecznie :-( (były kupione dla Bonusi). A cieplejszą oprą znowu wróci co Cioci Mosii :loveu: U Cioci Mosii ma towarzystwo i miejsce do ganiania, toteż wzmocni nożyny i z chodzeniem nie będzie tak żle :cool3: Super wiadomość :calus: Mam jednak nadzieję,że Sara szybko znajdzie wspaniały dom.Najlepiej gdyby to był domek z innym psiakiem :) No i z ogródkiem :) Bo te jej tylne łapki nie powinny chodzić po betonie czy asfalcie. Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Spinca napisał(a):Deklaracja za czerwiec wysłana Bardzo dziękujemy :loveu: Pieniądze są już na moim koncie. Quote
kaja555 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Madzia, a podasz linka do jej allegro? To ją jeszcze gdzieś umieszcze, na adopcjach powinna być. Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='kaja555']Madzia, a podasz linka do jej allegro? To ją jeszcze gdzieś umieszcze, na adopcjach powinna być. TYCHY!!!SARA-owczarek niemiecki pilnie szuka domu! (649898074) - Aukcje internetowe Allegro Wszelkie uwagi co do allegro mile widziane :) Dzięki Kasiu :loveu: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A ja przekazę swoją część dla Saruni z końcem tego tygodnia lub w następnym :loveu: Quote
Recommended Posts