Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnie, może jednak piesek żyje tylko się ukrywa.
Dopóki Guciek nie sprawdzi i to może nie jeden raz, nie ma pewności, że coś mu się stało.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek, najłatwiej wrzucić w Google mapy Warszawa-Jasionna mazowieckie, powiat Białobrzeski. Wyjeżdżając z Białobrzeg kierujesz się na Radzanów, w lewo na rondzie, dalej około 1-2 km, po prawej stronie będą hałdy piachu za jakieś 500 m będą porozrzucane opony, butelki i inne śmieci, tam powinien być łysolek.
Na PW wysyłam Ci mój nr telefonu.
Modlę się żeby się udało.

Posted

Trzymam kciuki za udana akcję ! Wątpię ,że ktos sie przyzna do usuniecia klopotliwego problemu jakim jest chory pies . Bezdusznośc urzednicza to jest to czego niestety nie uda sie przeskoczyć. W myśl ustawy o czystosci i porzadku publicznym pozbywają sie bezdomnych psów jak nieczystosci. Według mnie pan urzędnik, ktory poszedl na urlop wydal przed tym stosowne zalecenia. Gdyby Wam sie udało zdobyć jakieś dowody że psa zamordowano można zrobić z tego sprawe medialną jako przstrogę dla innych. Jutro jadę do burmistrza ościennego powiatu w podobnej sprawie !Tylko że moja suka żyje ale po cichu wywiezli ją do hycla za 1700 zl a ja pronowalam im tymczas za 100 zl.
Ja nigdy takich przypadow nie naglaśniam puki pies nie jest bezpieczny .

Posted

basia0607 napisał(a):
Trzymam kciuki za udana akcję ! Wątpię ,że ktos sie przyzna do usuniecia klopotliwego problemu jakim jest chory pies . (...) Według mnie pan urzędnik, ktory poszedl na urlop wydal przed tym stosowne zalecenia. (...).

Dołączam się do kciuków!
Jakkolwiek daleko mi do bycia urzędniczym orędownikiem odradzam ferowanie wyrokami. Pies równie dobrze żyje, jak i jest już po nim ale nie koniecznie za sprawą tego konkretnego urzędnika. "Przysłużyć" mu mógł się każdy, słownie każdy. Mam nadzieję, że Kostek zdoła go odnaleźć.

Posted

ok trasa ogarnieta, jedziemy w 3 osoby wiec rozejrzymy sie po lesie,mam nadzieje ze namierzymy szkielecika nawet gdyby mialbyc...:placz:

trzymajcie kciuki w razie gdyby np Guciowa sie dzisiaj wybrala czy ktokolwiek widzial psiaka dajcie znac chocby smsem 501-258-303 Sylwia Postek

Posted

Kostek napisała smsa - łysolek jest na miejscu!:multi: Jadą teraz po klatkę-łapkę, jak się uda go złapać to psiak trafi do weta na leczenie - będzie potrzebna zbiórka na jego leczenie.

Posted

Ludzie!!!!!!!!!!!jest, złapany piesio, jedzie do Elvetu na leczenie!!!!!
Tak strasznie się cieszę.:multi::lol::multi::lol::multi::lol:
Teraz czekamy na deklaracje na leczenie, dziewczyny mają jutro podać konto.

Posted

kachad napisał(a):
Ludzie!!!!!!!!!!!jest, złapany piesio, jedzie do Elvetu na leczenie!!!!!
Tak strasznie się cieszę.:multi::lol::multi::lol::multi::lol:
Teraz czekamy na deklaracje na leczenie, dziewczyny mają jutro podać konto.

Hurra!:multi:

Posted

Przepraszam cie kachad bardzo...........ale jus myslalam .............chyba lepiej urzednikow gminnych nie mieszac w takie akcje bo albo i tak nie pomoga albo zaszkodza..........strasznie sie ciesze :loveu::multi: on ma takie oczka jak paciorki i jest w ogole sliczny . :multi:

Posted

Super, że Wam się udało. A przede wszystkim że się zainteresowaliście i doprowadziliście do końca :multi: A piesek jak widać wcale nie dziki, pewni jak już będzie miał domek stały to będzie wspaniały !!