terra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jagienka napisał(a):Ja zaglądam cały czas i czekam na jakieś newsy... :cool3: Co nowego u psiaka? Quote
kachad Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 terra napisał(a):Co nowego u psiaka? Czekamy na wieści Quote
kachad Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Kto ogladał dziś o 10.30 TVP 2 podobno mówili o Despero, tak mi doniosła znajoma. Czy ktoś coś wie? Quote
terra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nie oglądałam :shake: A co konkretnie mówiono? Wiesz może coś? Quote
kachad Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Spotkałam znajomą w parku i mówiła, że w TV były osoby z fundacji i opowiadały o pieskach do adopcji m.in. o piesku znalezionym w lesie, wyłysiałym, młodym czarnym, który jest teraz na leczeniu w Warszawie, i jeszcze kilka szczegółów, z tego co mi opowiadało to wszystko wskazuje, że to Despero. Ona też bardzo interesowała się jego losem dlatego zwróciła na niego uwagę. No chyba, że jest gdzieś inny piesek z identycznymi przeżyciami. Quote
Kostek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tak tak kolezanka mowila o Desperku:) u Desperka bez zmian jesli chodzi o zdrowko ma tylko wprowadzony lek na ta swoja niedoczynnosc i podbija serca lekarzy;) Quote
kachad Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 To wspaniale:lol: mały gwiazdor. A serca lekarzy niech dalej podbija może go któryś przygarnie. Maleńki zdrowiej, trzymamy mocno kciukasy. Quote
terra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Może dzięki temu jakiś domek dla Desperka się ujawni. Super ,że mały jest leczony. Oby szybko zadziałało. Quote
kahoona Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 WAŻNE! przepraszam za offa w Adamowie koło Białobrzegów - na działkach - bytuje piękna, bardzo zaniedbana charcica, prawdopodobnie wyrzucona z samochodu dostałam tę informację dziś po 16.00 - było już za późno, żeby zadzwonić do gminy, idzie długi weekend, ludzie ją tam dokarmiają to podobno pod lasem - mam nadzieję, że nie łażą tam nadgorliwi myśliwi - wiecie jak chętnie strzelają do chartów czy ktoś z okolic mógłby pomóc? Quote
Guciek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie wiesz może w którym miejscu dokładnie ona jest??? Ja wyjeżdżam i będę w domu dopiero w poniedziałek... Myśliwych nie mamy na szczęście, a las w Adamowie jest malutki ;) Nie potrafię tylko zlokalizować w myślach przy których działkach ona może być:shake: Quote
kahoona Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 charcica spod Białobrzegów - na tle prowizorycznej budy Quote
Guciek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Już wiem w którym to miejscu, poszukam też kontaktów do charciarzy z okolic i skrobnę do nich o suczce. Quote
kahoona Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Guciek napisał(a):Już wiem w którym to miejscu, poszukam też kontaktów do charciarzy z okolic i skrobnę do nich o suczce. serdeczne dzięki:lol: Quote
terra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ale bieda z tej charcicy. Poranione ma nogi, czy to odleżyny? A co słychać u Desperka? Quote
kachad Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Mój Boże jakieś przeklęte te lasy:shake: kolejne biedactwo:shake: Quote
Kostek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Desperek dzisiaj byl kapany i jak to p.doktor powiedzial "tak go uczesalem ze nie widac ze lysolek" Niunio byl dzielny jak na niego przystalo oczywiscie a dzisiaj takze minal 3 dzien przyjmowania lekow na tarczyce:) Quote
kachad Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 :lol: na pewno pięknie teraz wygląda :lol: zdrowiej nam maluchu, zdrowiej szybciutko. Quote
horza Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziewczyny, jak ktoś wytłumaczy mi gdzie jest charcica to mogę po nią dzisiaj podjechać. Sama mam charty i jestem w miarę z okolic (bardziej Nasielsk). Bo to Białobrzegi ok. Warszawy. Prawda? Aby było łatwiej 509 639 613. Quote
horza Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dajcie znać , która to miejscowość ta niedaleko warki czy nad zalewem zegrzyńskim? Quote
terra Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jakby jakieś aktualne zdjęcia się udało zrobić, to może powoli trzeba by Desperka ogłaszać? Quote
Ambra Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja tez jestem chetna pmoc charcicy, prosze dajcie znac Horzy, zadzwonie do ciebie zreszta, mam chaetnych cos wymyslimy! Quote
horza Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Znalazłam ten Adamów jest koło Białobrzegów tam obok Warki, Radomia. Czy jest ktoś z okolic? W ten weekend są zawody agility w Kozienicach (to niedaleko). Jeśli ktoś złapałby suczkę to może byłby transport. Quote
Ambra Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 halo, dziewczyny nie swiętować! kombiunujemy ! jest dt!! Quote
kahoona Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ambra napisał(a):halo, dziewczyny nie swiętować! kombiunujemy ! jest dt!! jesteście wielkie! jak mogę pomóc? nie bardzo mogę się ruszyć, bo pracuję cały weekend, ale może się na coś przydam;) Quote
Recommended Posts