Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spotkałam znajomą w parku i mówiła, że w TV były osoby z fundacji i opowiadały o pieskach do adopcji m.in. o piesku znalezionym w lesie, wyłysiałym, młodym czarnym, który jest teraz na leczeniu w Warszawie, i jeszcze kilka szczegółów, z tego co mi opowiadało to wszystko wskazuje, że to Despero. Ona też bardzo interesowała się jego losem dlatego zwróciła na niego uwagę. No chyba, że jest gdzieś inny piesek z identycznymi przeżyciami.

Posted

tak tak kolezanka mowila o Desperku:)

u Desperka bez zmian jesli chodzi o zdrowko ma tylko wprowadzony lek na ta swoja niedoczynnosc i podbija serca lekarzy;)

Posted

To wspaniale:lol: mały gwiazdor. A serca lekarzy niech dalej podbija może go któryś przygarnie. Maleńki zdrowiej, trzymamy mocno kciukasy.

Posted

WAŻNE!

przepraszam za offa

w Adamowie koło Białobrzegów - na działkach - bytuje piękna, bardzo zaniedbana charcica, prawdopodobnie wyrzucona z samochodu

dostałam tę informację dziś po 16.00 - było już za późno, żeby zadzwonić do gminy, idzie długi weekend, ludzie ją tam dokarmiają

to podobno pod lasem - mam nadzieję, że nie łażą tam nadgorliwi myśliwi - wiecie jak chętnie strzelają do chartów

czy ktoś z okolic mógłby pomóc?

Posted

Nie wiesz może w którym miejscu dokładnie ona jest??? Ja wyjeżdżam i będę w domu dopiero w poniedziałek...

Myśliwych nie mamy na szczęście, a las w Adamowie jest malutki ;) Nie potrafię tylko zlokalizować w myślach przy których działkach ona może być:shake:

Posted

Desperek dzisiaj byl kapany i jak to p.doktor powiedzial "tak go uczesalem ze nie widac ze lysolek"

Niunio byl dzielny jak na niego przystalo oczywiscie a dzisiaj takze minal 3 dzien przyjmowania lekow na tarczyce:)

Posted

Dziewczyny, jak ktoś wytłumaczy mi gdzie jest charcica to mogę po nią dzisiaj podjechać.
Sama mam charty i jestem w miarę z okolic (bardziej Nasielsk). Bo to Białobrzegi ok. Warszawy. Prawda?
Aby było łatwiej 509 639 613.

Posted

Znalazłam ten Adamów jest koło Białobrzegów tam obok Warki, Radomia.
Czy jest ktoś z okolic?
W ten weekend są zawody agility w Kozienicach (to niedaleko). Jeśli ktoś złapałby suczkę to może byłby transport.

Posted

Ambra napisał(a):
halo, dziewczyny nie swiętować! kombiunujemy ! jest dt!!

jesteście wielkie!

jak mogę pomóc? nie bardzo mogę się ruszyć, bo pracuję cały weekend, ale może się na coś przydam;)