Eufrozyna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bardzo dawno mnie tu nie było. Coś nie tak jest z nr konta na leczenie Despero. Bank mi powiedział, że "jednostka nie istnieje", sprawdźcie proszę! Quote
taubi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jesteście cudowne dziś z Kostkiem będziemy u naszego małego Despero :) zdjęcia zrobimy :) Jeszcze nasz znajomy da na Despero 100zł. Quote
kachad Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Poszło na malucha, a teraz gwałcę wszystkich znajomych :loveu::loveu: P.S. jak wstawić bannerek w podpisie :oops::oops: Quote
asiuniap Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No no dzielne psie anioły. Gratulacje :cool3: Taubi... hm, całkiem ładnie :diabloti: Pomoc na leczenie potrzebna na wczoraj!!! Quote
taubi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dzielny Despero biega po wecie jak by tam od dawna był czuje się bardzo pewnie jest wspaniały :lol:: Kostek potem wrzuci reszte :) Quote
kachad Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Mail z TOZ, z wczoraj: "Rozmawiałem z Panen Fordonem, twierdzi, że nie ma żadnego problemu z refundacją leczenia pieska. Prośba o telefon Pani do Pana Fordona w tej sprawie w środę- jutro jest nie obecny- tel 0- 48 613- 25- 72 Piotr Jaworski" Quote
terra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wygląda na to, że psiak miał człowieka. Możliwe, że przez chorobę został wyrzucony. Świetnie, że będzie kaska na leczenie pieska. Quote
Jagienka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 majqa napisał(a):Bardzo obiecujący mail. Podobnie jak poprzednie :roll: Quote
majqa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jagienka napisał(a):Podobnie jak poprzednie :roll: Poczekamy i zobaczymy, co wyjdzie z rozmów. Nie sądzę, by urząd chciał się ośmieszać i robić z gęby cholewę. Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='kachad']Mail z TOZ, z wczoraj: "Rozmawiałem z Panen Fordonem, twierdzi, że nie ma żadnego problemu z refundacją leczenia pieska. Prośba o telefon Pani do Pana Fordona w tej sprawie w środę- jutro jest nie obecny- tel 0- 48 613- 25- 72 Piotr Jaworski" Zobaczymy ile dołożą na leczenie...a może zasponsorują całość?:roll: W razie co ja tez sie dokładam do leczenia Quote
Kostek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zaraz wstawie jakas foteczke a pozniej wkleimy z Taubim wplaty na Malucha jedno moge Wam powiedzieć JESTEŚCIE WSPANIALI!!!:loveu: Quote
kachad Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Kostek bez Was nic byśmy nie zdziałali, wielki ukłon w Waszą stronę:loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Despero kazał przekazać Wam wszystkim:loveu: BUZIAKA Z..... JĘZOREM :loveu: Quote
Jagienka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 kachad napisał(a):Kostek bez Was nic byśmy nie zdziałali, wielki ukłon w Waszą stronę:loveu::loveu::loveu: DOKŁADNIE!!! To Wy jesteście wspaniałe, bez Was byśmy się tutaj denerwowały co robić... a tak rachu ciachu i po strachu ;) Szybko zwięźle i na temat :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 właśnie dzwoniła do mnie lecznica,dzisiaj próbki surowicy lecą do Niemiec aby oznaczyć profil tarczycowy...wybraliśmy wspólnie to laboratorium ze względu na dokładność w badaniu, jedynym minusem jest to, że czeka się około 3 dni mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko?:oops: Quote
Jagienka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kostek, zwariowałaś? Przecież Wy wiecie co tam robicie :loveu: Na bank wszytsko co najlepsze dla Desperka! Quote
kachad Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Jagienka napisał(a):Kostek, zwariowałaś? Przecież Wy wiecie co tam robicie :loveu: Na bank wszytsko co najlepsze dla Desperka! Popieram:loveu: Quote
taubi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wpłaty dla Despera : 600zł- Agnieszka O. 13,70zł- Magdalena B. 150zł- Gabriela A. 50zł- Patryk D. 50zł- Iwona P. 20zł- Izabela K. 60zł- Barbara K. 100zł- Agnieszka S. czyli RAZEM= 993,70zł Quote
terra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Przelałam na konto fundacji 30 zł. z bazarku od kachad. Quote
taubi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To dobrze ja jeszcze namówiłem właścicielke kawiarni na brackiej żeby tam zbierali na Despero :) No i jutro będzie wiadomo jak z gminą. Quote
taubi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Trzeba przygotować jakiś fajny plakat o Despero... może ktoś z was przygotuje? Quote
Recommended Posts