Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiem Wam tak po cichu zeby Taubi nie slyszal:oops:
spedzilam dzisiaj z Desperkiem pol dnia,to jest cud nad cudy:loveu: na smyczy chodzi pieknie,wszystko go ciekawi, boi sie wiekszych psow ale mimo wszystko zacheca do zabawy,apetycik ma nieziemski

kupka przepiekna tylko chyba nie ogarnia ze nie robi sie jej na srodku chodnika:evil_lol:

krewka juz w Niemczech

a my na ten moment leczymy uszka bo w uszkach drozdzaki:roll:

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cegiełki Allegro:

10zl-Karton10
5zl-Sawczenko

i jeszcze 2 osoby wylicytowaly po 10 cegielek jak dojda wplaty takze je tutaj umieszcze

WIELKIE WIELKIE DZIEKI:loveu:

Posted

Kostek zabije Cię to już wiem dlaczego wczoraj miałaś poślizg prawie 2 godzinny. Ale dobrze że byłaś u małego Desperka a nie w domu siedziałaś.
No to ładnie coraz więcej wpłat Despero miał szczęście że trafił na takich dobrych ludzi bo jak by nigd go nie zobaczył nie wiedział o jego istnieniu to moze hycel by go wyłapał i niechce już myślec co dalej by zrobił!!!
...............Ale Małemu Dzielnemu Despero udało się............................:lol:

Posted

Nie,nie Taubi siedzialam u niego 16-22:lol:

Wylatal sie chlopak po dworku i naprzytulal:loveu:

Cos mi sie wydaje ze trudno mi bedzie sie z nim rozstac...

Posted

ja na sekunde

U Malego wszystko ok dzownili Niemcy ma niedoczynnosc tarczycy za malo hormonu LSH wprowadzamy leczenie tylko jeszcze sie zastanawiamy ktory lek bedzie lepszy...lekarze rozmyslali tez pozostawienie tego samemu sobie:mad:

dzwonilam dzisiaj do UG p.Fordon powiedzial iz jest mozliwosc pokrycia przez nich kosztow leczenia tylko jeszcze nie wiadomo czy calosciowo

Posted

Kostek napisał(a):
(...) Fordon powiedzial iz jest mozliwosc pokrycia przez nich kosztow leczenia tylko jeszcze nie wiadomo czy calosciowo

To czekamy na wynik ichniejszej narady.

Posted

terra troszke zle mnie zrozumialas albo ja po prostu juz po calym dniu walki z innym psem zle to napisalam...

lekarze dali mi 2 opcje...leczymy albo zostawiamy i czekamy co bedzie bo moze to mlodziencza niedoczynnosc...ja oczywiscie ze moze to wiecie:mad: wiec Despero bedzie leczony tylko lekarze zaproponowali lek ludzki a ja zwierzecy z racji tego iz kilka psow tym lekiem leczylam