Jump to content
Dogomania

Staruszek Cygan,Mix Sznaucera i Pudla, bardzo źle znosi schron - Pojechał do domu.

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to rozumiem, zdaję sobie sprawę, że ta cała sytuacja na pewno miała wpływ na jego samopoczucie. Przez jedną noc miał dom... Ale nagonka na tamtą dziewczynę w niczym nie pomoże.

Rozmawiałam z P. Agnieszką kilka dni temu o tymczasie dla Cygana. O ile się orientuję, są tam psy, ale dom jest duży. Jeżeli uda mi się jutro pojechać do Azylu, spróbuję porozmawiać jeszcze raz, może tam się uda.

Ja wierzę, że Cyganek jeszcze znajdzie dom. Nie takim psom się udawało :)

Posted

Myślę, że wszystkie nas to uspokoi - okazuje się, że przerwa w kontaktach była spowodowana małym zamieszaniem: poprostu nie zrozumieli się, kto do kogo i kiedy miał zadzwonić...pan ani przez chwilę się nie wahał, tylko czekał na tel. ze strony Azylu, potem nie mógł sie dodzwonić, itd...

Usłyszałam od pracownika w Azylu, że b. dobry dom się szykuje Cygankowi. Jak będę wiedzieć coś więcej, to od razu tu napiszę.

Pozostaje nam czekać na rozwój wydarzeń i mocno trzymać kciuki, żeby wreszcie Cygankowi się udało:p

Posted

koosiek napisał(a):
A ta wizyta przedadopcyjna w końcu będzie?

Zdaje się, że nastąpiła zmiana koncepcji i teraz jest mowa o ewentualnej wizycie poadopcyjnej.