Jump to content
Dogomania

Staruszek Cygan,Mix Sznaucera i Pudla, bardzo źle znosi schron - Pojechał do domu.

Recommended Posts

Posted

CYGAN

Cygan został znaleziony na warszawskich Bielanach. Samotnie przemierzał kolejne ulice aż zaniedbanego i zmęczonego zabrali pracownicy Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie -Falenicy. Wygląda na mixa sznaucera i pudla, ma śliczną sierść która teraz jest jeszcze zaniedbana, ale to kwestia odrobiny pielęgnacji.
Bardzo spokojny, delikatny, nieco nieśmiały piesek który jest wdzięczny za każdy spacer. Daje się nosić na rękach, łagodny. Ma ok. 9 lat. W azylu jest dość krótko i jeszcze nie wie, co to schroniskowa codzienność.
Szukamy kochającego domu dla Cygana, by już nigdy nie musiał się błąkać.

Kontakt w sprawie adopcji:

501 258 303
[email protected]

Nie mam nadziei, ogłaszając takie psy:-(

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na spacerach do tej pory nie było spięć. zawsze wychodził z Fifusiem i pełna olewka nawet jak Fifuś czasem na niego warknął, że szczeka bez powodu:eviltong: jest bardzo spokojny i bezproblemowy.

Posted

A jakie ma ogłoszenia, może można by porobić dodatkowe ogłoszenia, może znalazłyby się jakieś dobre osóbki do pomocy :lol:.

Posted

Na początku myślałam że jest w śrdnim wieku, dopiero potem zobaczyłam ząbki, a jak się zrobiło cieplej to widać ze starszy piesek. I po głosie słychać... Taki stateczny, spokojny pan.

Posted

Co tam Cyganku, puściutko u ciebie piesku.
Nikt cię nie odwiedza, więc chociaż na górę cię podniosę, może wtedy wypatrzy cię ktoś i pokocha.

Posted

jest codziennie dodawany na gumtree, ma allegro, co tydzien alegratke, eoferty, kupiepsa, adopcjapsa, przygarnijzwierzaka,ezwierzak i jeszcze kilka.
Ale przydałby się ktoś do ogłoszeń.

Posted

Biedaczku, ktoś cię przecież jeszcze pokocha.

A jakiej psiak jest wielkości, średniej ?

I dlaczego ktoś się go pozbył, że starszy ? Ale przecież to taki ładny i spokojny psiak. I nie jest chory. To naprawdę nie wiem czemu ktoś go już nie chciał. A może się komuś zgubił ?