kaskadaffik Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale piękny, taki juz nie skulony, tylko ogromny :) Super :) :) Quote
yoko100 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To zdjecie jak stoi to jest swietne, wyglada calkiem inaczej, taki pewny ciekawy uszy stoja Quote
agusiazet Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jest piękny i faktycznie miśkowaty! Quote
Murka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lori na pewno przytył, ma ogromny apetyt a ruchu niewiele... Marzę o tym, by móc kiedyś dotknąć tego wielkiego łebka :loveu: [quote name='*anusia&ajlu*']Murka czy dla malutkieg pieska do 5-6kg czy moga szybko zadzialac leki przysypiajace? czy mozna zrobic krzywde, mam ciezki przypadek wiecej u mnie w podpisie... [/QUOTE] Po każdym środku - i sedalinie i strzale z palmera - pies nie uśnie od razu tylko trzeba za nim iść. W mieście na pewno jest to bardziej niebezpieczne niż na wsi. Za Lorim oganialiśmy się po krzakach, ale przynajmniej nie groziło mu zderzenie z samochodem. Jesli suńka jest mała i koczuje w jednym miejscu to może klatkę pułapkę spróbować? Quote
Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ależ on cudny! Może na wiosnę uda się go wziąć na spacerek... Quote
Murka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czas na rozliczenie: [B]Stan konta 16 stycznia wynosił +1252,20 zł + 500 zł na budę Wpłaty:[/B] 10 zł Dark Lord 20 zł anciaahk 20 zł kaskadaffik (bazarek) 200 zł Malibo57 20 zł eloise 20 zł eloise (na wybieg) 20 zł kaskadaffik 10 zł Nicol 50 zł kasiatatry 30 zł Krysia z molosów 10 zł Dark Lord 15 zł agusiazet [B]Razem: 1647,20 zł + 20 zł na wybieg[/B] [B]Koszty: 450 zł hotelowanie[/B] 1647,20 zł - 450 zł = 1197,20 zł [COLOR=Red][B]Stan konta na 15 luty wynosi +1197,20 zł + 500 zł na budę + 20 zł na wybieg.[/B][/COLOR] Quote
kasiatatry Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zapraszam po whisky i po williamsbirne z gruszka w butelce :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180003-LUXUSOWE-ALKOHOLE-na-Mielczaki-Do-28-02-do-21-00-ZAPRASZAMY?p=14122492#post14122492[/URL] Quote
Ulka18 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Monity do Boniki i Justynny wyslalam. Zadnego odzewu, chociaz mozna sprawdzic, ze np. Bonika logowala sie 6.2.2010. Tak bardzo zalowala Loriego, a teraz nie ma nawet czasu, zeby napisac, ze nie moze wplacic, dotrzymac deklaracji. [B]Halcia[/B], pls jak znajdziesz chwilke napisz, do kogo trzeba wyslac monit o wplate. Quote
yoko100 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wysłalam dla Loriego 150 zl mozna to podzielic pol na pol wybieg i pol na jego konto hotelikowe:) Quote
halcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To te wpisze jak Murka zawiadomi,ze doszły.Przełom luty/marzec cienko ;tylko eloise,Kasia i kasiatatry,ale to jeszcze czas.Z poprzednich nie ma nic nigdy od- silike, Justynna, Iwonka od p.Magdy, kolega Yoko/to nie wiem czy ta wpłate Yoko traktowac osobno,czy jako to?????/nie wpłaciła bonica/tylko raz 20 zł/i nie wpłaciła tej jednorazowej Nanhoo/115zł./Nicol pisała,ze pod koniec m-ca,soema-brakuje 2 wpłat,ale z tego co pamiętam zgłaszała problemy finansowe. Quote
Murka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Próbowałam nakręcić filmik i pokazać Wam jak Lori ładnie bierze smakołyki, ale niestety nie da rady trzymać aparatu, rzucać smaczków i głaskać jednocześnie Karmelkę... w dodatku Lori się nieco zdezorientował tym zamieszaniem i na filmikach nawet się nie kładł. Zobaczcie w jakich ja warunkach muszę pracować :eviltong: [video=youtube;iwN8K9Fn_CI]http://www.youtube.com/watch?v=iwN8K9Fn_CI[/video] [video=youtube;nK4j7K4bCi0]http://www.youtube.com/watch?v=nK4j7K4bCi0[/video] [video=youtube;AObuIiDlxOk]http://www.youtube.com/watch?v=AObuIiDlxOk[/video] [B]Doszły 200 zł od halci[/B] :) Quote
Ulka18 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Karmelka rzeczywiscie nic a nic sie nie boi :eviltong: Niesamowita jest z nich para, niesmialy olbrzym i wesola malizna. Lori sie wyrabia, naprawde, kto go zna, to wie o czym pisze :klacz: Quote
halcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Oj ty wielkopsie!Zeby pozwalac,zeby cię to małe obżerało???Ja nie mowie,ze masz pogonic z zębami,ale jakos jej powiedz ,ze jest bezczelna!W koncu jest gosciem u Ciebie i wyzera twoje wcale sie z toba nie licząc. Te 200,to na kolejne dwa m-ce. Quote
eloise Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 halcia, moją wpłatę licz tylko jako lutową ;) w marcu będzie kolejna Quote
yoko100 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='halcia']To te wpisze jak Murka zawiadomi,ze doszły.Przełom luty/marzec cienko ;tylko eloise,Kasia i kasiatatry,ale to jeszcze czas.Z poprzednich nie ma nic nigdy od- silike, Justynna, Iwonka od p.Magdy, kolega Yoko/to nie wiem czy ta wpłate Yoko traktowac osobno,czy jako to?????/nie wpłaciła bonica/tylko raz 20 zł/i nie wpłaciła tej jednorazowej Nanhoo/115zł./Nicol pisała,ze pod koniec m-ca,soema-brakuje 2 wpłat,ale z tego co pamiętam zgłaszała problemy finansowe.[/QUOTE] Halciu pisalam kiedys ze kolega yoko prosze skasowac, ja bede wplacac ile sie da z kazdego bazarku bede wplacac na ten wybieg zeby bylo jak najwiecej i zeby mu sie zapas uzbieral na przyszlosc. Teraz z tego tez wplace jak tylko wplyna pieniadze. Ten filmik jak Karmelka bez zastanowienia wlazla do budy do Loriego jest boski:D:D Quote
agusiazet Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zabawne, taki kurdupelek jak Karmelka, objada Loriego, psa wielkoluda. Podziwiam tę maliznę za odwagę, ale to chyba z łakomstwa. Quote
kaskadaffik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To ja też się dołączę nad zachwytem Karmelką, z wrażenia aż słome jadła mała cwaniarka ;) Zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/threads/180172-Dla-kaA-dego-coA-fajnego-firanki-zasA-onka-polarki-na-Mielec-24-02?p=14136947#post14136947[/url] Quote
MagdaNS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Faktycznie Karelka jest niesamowita debeściara, bez żadnych zahamowań pakuje się facetowi do budy i zjada co tylko ma ochotę. A Lori, jak na dżentelmena przystało, znosi to ze stoickim spokojem :) Śliczny jesteś wielkopsie i jeszcze będą z Ciebie psy :) No bo nie ludzie, lepiej nie :) Quote
Murka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Karmelka to rezultka i panna z charakterkiem - od razu wyczuła grunt, że Loruś to w rzeczywistości ogromna kochana ciapa ;) Quote
halcia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jaka ta buda olbrzymi!.Lori w niej jak drobiażdżek gdzieś tam na tyłach.... Quote
Murka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='yoko100']Wysłalam dla Loriego 150 zl mozna to podzielic pol na pol wybieg i pol na jego konto hotelikowe:)[/QUOTE] [B]yoko[/B], dzięki! wpłata już doszła, czyli rozdzielam po połowie na hotelowanie i na wybieg :multi: A dzisiaj... to mi Lori prawie z ręki zjadł parówkę! Zauważyłam, że jego strach mija wprost proporcjonalnie do rodzaju smakołyków :evil_lol: i ostatnio chodzę do niego z parówkami. Nie jest to łatwe zadanie, bo jednocześnie muszę odwracać uwagę żarłocznej Karmelki wpychając jej do mordki jeden kawałek parówki i rzucać drugi do Loriego tak aby Karmelka się nie skapnęła :eviltong: Kiedy mi się już parówki skończyły, a Lori został z głową przy wejściu (zjadłszy ostatni kawałek), wyciągnęłam pustą dłoń. A on nie dość, że się nie cofnął, to delikatnie ruszył głową w stronę ręki i chyba wąchał. Zaraz się cofnął, ale gdybym miała parówkę to kto wie czy by się nie odważył po nią sięgnąć :razz: zobaczymy jutro. Quote
halcia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kwestia dni...i bedzie jadł z ręki.Ciekawe czy kiedys bedą mozliwe spacerki....mysle,ze tak. Quote
kaskadaffik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Opisy o zachowaniu Lorka czyta się z zapartym tchem jak jakąś powieść :) fajnie że wielopies tak sie odważa już :) Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hahahaha, Karmelcia to mądra panna wybrała sobie w hoteliku kawalera z największym mieszkaniem :) i jeszcze się do niego od razu wprowadziła :D Lorek wielkopies przecudny jest :) Quote
Murka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No dzisiaj Karmelka nie dość, że wlazła Loriemu do budy, to się bezczelnie wywaliła kołami do góry i zaczęła wirgać w sianku :eviltong: Lori ją powąchał ;) Z ręki jeszcze nie weźmie łobuz, tylko patrzy, ale jak położę (nie rzucę) tuż przy wejściu to od razu sięga (zależy mi, aby widział, że to ja kładę). Mogę mieć nawet rękę tuż obok, byle Karmelka była blisko :) To taki fajny dreszczyk, jak głaskam Karmelkę (i przytrzymuję łakomczucha, żeby Lori zdążył zjeść co mu się należy), a Lori wyciąga łeb dosłownie o 10 cm od mojej dłoni. No tylko sięgnąć i go głasknąć :loveu: Quote
Recommended Posts