3 x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ten powinien zadzialac: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178453-CIUSZKI-DLA-NIEMOWLAE-T-1-12-miesiAE-cy-KUP-TERAZ-Na-wybieg-dla-Loriego-do-koA-ca-marca[/url] Quote
Murka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Coś mnie trafi z tym nowym dogo.... teraz powinno działać.... Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Lorek nawet nie wie jakie jeszcze zmiany mu się szykują :) Quote
Murka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Chyba zdecydujemy się na ulokowanie Karmelki lub innej suczki w boksie Loriego, bo ostatnie wydarzenie nas nieco zadziwiło. W te wielkie mrozy przenieśliśmy Karmelkę do innego boksu wewnętrznego, żeby miała cieplej, a w przedsionku u Loriego postawiliśmy piecyk. Przedczworaj wieczorem Karmelka bardzo szczekała w swoim boksie, chyba domagała sie wyjścia na spacer. TZ przez przypadek przechodząc obok boksu Loriego przez okno zobaczył jak Lori krąży po boksie i nasłuchuje szczekania Karmelki. Było to tym bardziej niezwykłe, że Lori nigdy nie pozwalał się tak podglądać. W pewnym momencie podszedł do krat, stanął i... zaczął popiskiwać! Zwyczajnie tęsknił za Karmelką... W te wielkie mrozy trochę zaniedbała odwiedziny u Loriego, ale dzisiaj nadrobiłam. Lori coraz spokojniej się przy mnie i Karmelce zachowuje. Dziś zjadł smakołyk z samego wejścia budy, przy czym ja byłam od tego wejścia o ok. pół metra. No i już czasem zostaje w pozycji "sfinksa" kiedy Karmelka znika mu z oczu. Raz smaczek wpadł blisko wejścia, ale w budzie. Karmelka akurat była tuż obok, więc wchłonęła ten smakołyk nawet nie spoglądając na Loriego. U niego zero reakcji, więc wygląda na to, że nie miałby nic przeciwko towarzystwu w boksie. [B]Doszły wpłaty: 20 zł kaskadaffik (bazarek) 20 zł anciaahk[/B] Quote
kaskadaffik Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 O jejku jak ale miłość , ciekawe co Lori na Walentynki wymyśli dla Karmelki, matko wszyscy jej domku życzymy, a jak tak do niego pójdzie już to biedaczek będzie tęsknił, ale widać że życie do niego powraca :) Quote
Murka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kolejny bazarrrrr na wybieg dla Lorka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178459-BUTY-I-UBRANIA-rozmiarA-w-wszelkich-KUP-TERAZ-na-wybieg-DLA-LORIEGO-do-koA-ca-marca[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/178459-BUTY-I-UBRANIA-rozmiarA-w-wszelkich-KUP-TERAZ-na-wybieg-DLA-LORIEGO-do-koA-ca-marca?p=13963939#post13963939"] [/URL] Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url] Dziękuję Quote
anciaahk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Karmelka będzie Lorka Walentynką, no proszę :). Quote
agusiazet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='anciaahk']Karmelka będzie Lorka Walentynką, no proszę :).[/QUOTE] Super!!! Tylko, czy Karmelka zechce? Quote
Ra_dunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 no proszę - takiej pary to chyba u Murków jeszcze nie było... Teraz to Karmelce już w ogóle nikt nie podskoczy ;) bo by miał z Lorkiem do czynienia. Biedulek... popiskiwał... tęsknił... normalnie mnie rozczulił. Quote
Murka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Była u nas taka Para... Pamiętacie wielkiego Roana? Wychodził na spacery z malutkim Aguskiem, świetnie się chłopaki dogadywały. Agusek często wchodził do boksu Roana i spał na jego legowisku ;) Quote
Ulka18 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Agusek to prawie Karmelka, a Roan to jednak inny psiak, ale wielkoscia Loriego. Flipy i Flapy :fadein: Quote
Ra_dunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Między Aguskiem a Roanem to była prawdziwa męska przyjaźń - a tutaj nam miłość rozkwita ;) (co prawda miłość Karmelki póki co jest bardziej do smaczków niż do Lorka ;) ). Zresztą Roanik jednak był szczuplejszy, a Lori to taki prawdziwy olbrzym (przynajmniej na zdjęciach). Quote
Asia76 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Przepraszam za offa potrzebujemy pomocy w sprawie chorego onka Roki [url]http://www.dogomania.pl/threads/178686-Roki-chory-owczarek-niemiecki-wyrzucony-na-mrA-z-bez-szans-na-przetrwanie[/url] Quote
kaskadaffik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Halcia jak tam finanse, zapłacił ktoś ostatnio? Ja wysłałąm z bazarku 20 właśnie :) Lorku jak Ci zima się podoba, pewnie pierwsza taka fajna w Twoim życiu, masz ciepełko i rozmowy z Murkami :) :) Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zimy to on pewnie za bardzo nawet nie widzi :) w końcu mu nic na głowę nie pada... ;) Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja Kasiu spisuje z watku,wtedy jak zawiadomi Murka,ze doszły pieniaZKI.nie wpłaciły te osoby które cały czas wymieniałam:bonika./cos przestała tu byc aktywna/Justynna,silke.A ze wpłaty tycza Okresu jak rozumie 19I-do 19II to czekam... Quote
kaskadaffik Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 O widzisz Bonika co najwięcej miałą do powiedzenia, a jak do płacenia przyszło, to jej ni ma ..... Quote
Ulka18 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czyli wyslac ponowny monit to Justynna i Bonika? Trzeba sprawdzic ostatnie logowania. Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 I silke po 20zł.Tez nie zapłacone ani razu. Quote
Murka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [B]Doszły wpłaty: 200 zł Malibo57 20 zł eloise (+ 20 zł na wybieg) 10 zł Nicol 20 zł kaskadaffik[/B] Quote
eloise Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 eh.... to przecież bonika 100 razy cytowała listę deklarowiczów... Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Trzeba sprawdzić logowanie na dogo i wysłać wiadomość. Po ostatnich zmianach część osób w ogóle nie była w stanie się ponownie zalogować pod starym nikiem... to też może być jakiś problem. Nie mówiąc, że mi na przykład niektóre wątki zginęły z subskrypcji a wyszukiwanie nadal mi nie działa :( Ale rzeczywiście, część osób obiecuje i na tym się kończy :( Quote
eloise Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja nie mogę znaleźć własnych postów :( wyszukiwanie dawno odpuściłam, beznadzieja :( Quote
Murka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Lorkuś się coraz bardziej przyzwyczaja do mojej obecności. Przysuwam się coraz bliżej budy. Z ręki jeszcze jedzenie nie weźmie, ale nie reaguje strachem na wyciągniętą rękę. Bierze natomiast smakołyki z wejścia budy, gdy jestem tuż obok z Karmelką. Dzieli nas ok. 30 cm. To niesamowite być tak blisko takiego giganta. Ale on wcale nie wzbudza strachu, zachowuje się niesamowicie spokojnie. Może to samo myśli o mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts